biegi t25

Znaleziono około 180 wyników dla: biegi t25
  • Władimirec T25 A2 - Jak zmieniać biegi i obsługiwać skrzynię biegów?

Tak biegi są szybsze normalnie jak liczysz 2 szybsza od 1 i 5 szybsza od 4 a jak po kolei to red 1, red 2, najwolniejsze na nich nie pojedziesz wiecej jak 2-3km/h gdzieś. Używasz ich jak chcesz wolno jechać a mieć np. wysoką prędkość obrotową wałka ( ja używałem czasem przy starej kosie listowej)

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   10 Maj 2012 07:04 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 5858
  • Władimirec T25 A1 - biegi redukcyjne działają, pozostałe nie

O ile dobrze pamiętam drugi wodzik od tyłu.... Jeśli sie mylę proszę o poprawę.

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   04 Sty 2016 15:21 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 7416
  • Nie znalazłeś odpowiedzi? Zadaj pytanie Sztucznej Inteligencji

Czekaj (2min)...
  • T25 - Wyskakujące biegi do przodu, wsteczny działa poprawnie, co sprawdzić?

U mnie wyskakiwał tylko II bieg.Najpierw zachrabatoło i sru wyskakiwał.Pomogła regulacja łącznika który znajduje się przy prawym tylnym kole pod samą podłogą kabiny.Rozłączyłem go z zawleczki i jak dobrze pamiętam rozkręciłem o 2 obroty.

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   01 Kwi 2010 19:54 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 8286
  • REKLAMA
  • Wymieszane biegi i brak wstecznego w ciągniku Władimirec T25 po wymianie kolumny

Kolega zmieni mechanika, tam nie może być takich cudów.

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   02 Wrz 2023 12:58 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 942
  • Toyota Avensis T25 2.2 D-4D - Problem ze zmianą biegów.

Witam. Mam problem ze zmianą biegów Toyota Avensis T25 2.2 D-4D. Cały problem polega na tym, że gdy auto było na postoju zgaszone próbował bez sprzęgła zrzucić z 1-go biegu na luz co zaskutkowało tym, że z rana można wrzucać dolne biegi ( 2 4 i 6 ) ale wchodzą strasznie gumowato nie ma czuć tego, że się udało, a gdy silnik jest rozgrzany jest problem...

Samochody Mechanika   23 Gru 2024 20:25 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 4446
  • REKLAMA
  • Władimirec T25A2 - jak wyregulować skrzynię biegów, by biegi nie wyskakiwały?

Witam wszystkich serdecznie! Mam gorącą prośbę o przesłanie schematu skrzyni biegów od Władimirca T25 (stary typ, skrzynia dwu dźwigniowa). Szczegółowy opis mile widziany. Wielkie dzięki za pomoc

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   09 Lip 2019 20:40 Odpowiedzi: 40    Wyświetleń: 91466
  • t25 - Jak założyć przedni napęd? Podzespoły i montaż

Chciałbym coś dodać odnośnie tych biegów. Mam t25 z jedną wajchą i kiedy robię coś cięższego to wyskakują mi biegi terenowe lub szosowe tylko to wajcha zostaje na biegu wtedy muszę wyłączyć bieg włączy, np.: biegi terenowe i znowu bieg. To wina tych sprężynek?

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   09 Kwi 2013 19:48 Odpowiedzi: 17    Wyświetleń: 44046
  • Władimirec T25 - rewers nie działa poprawnie, co może być przyczyną?

Pamiętaj że T25A ma system blokady biegów (wodzików) połączony z pedałem sprzęgła, m.in. po to, aby biegi nie wyskakiwały podczas jazdy z powodu zużycia kół zębatych. Czasem wymaga podregulowania na łączniku po prawej stronie skrzyni biegów. Nie wiem co Ty szlifowałeś. Jeśli wał główny jest prawidłowo poskładany i prawidłowo zdystansowany, to problem...

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   02 Wrz 2024 11:20 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 2958
  • T25 – ciężko wchodzące biegi 5 i 6, zgrzytanie biegów, problem z powrotem gazu

Witam. Z czym może być problem w t25, jeśli biegi 5/6 wychodzą bardzo ciężko, a reszta lekko? Co powinno się robić, aby biegi nie zgrzytały? U mnie prawie każdy bieg przy normalnych obrotach zgrzyta, a żeby zmienić bez zgrzytu muszę zejść do bardzo niskich obrotów. Czy gaz nożny po odpuszczeniu powinien się wracać? Myślę, że to może być też przyczyną...

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   14 Wrz 2025 15:28 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 252
  • Wladimirec t25 - awaria sprzęgła i problem z wrzucaniem biegów podczas kopania ziemniaków

Dzień dobry, Podczas kopania ziemniaków ciągnik przestał wrzucać biegi podejrzewam że sprzęgło mogło się zepsuć, po wykopaniu 3 pasków podczas zawracania na kolejny ciągnik przestał wrzucać biegi, miał ktoś podobny problem?? Z góry dziękuję za odpowiedź

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   24 Sie 2021 11:37 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 2178
  • Ciągnik T25 - brak napędu skrzyni biegów po holowaniu samochodu, co sprawdzić?

Witam! Ja chyba mam podobny problem. Mianowicie ostatnio rozpołowiliśmy władka aby wymienić łapki, łożysko i tą wajchę od sprzęgła która wystaje z korpusu bo pękła. Po wymianie i złożeniu ciągnika biegi nie działają, to znaczy wchodzą elegancko ale ciągnik nie jedzie. Próbowaliśmy go pchać na włączonym biegu i ciągnik się toczy i słychać taki dźwięk...

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   30 Mar 2017 23:22 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 5042
  • T25 Władimirec: zakleszczony bieg wsteczny, nie mogę przełączyć na luz

Witam. Mam problem z Władmircem T25. Otóż zakleszczył mi się bieg wsteczny i nie mogę go wyłączyć. Nie mogę przełączyć na luz i cały czas jest włączony przód. Próbowałem wbić wodziki z boku odkręcając dekielki, lecz to na nic - wodzik stoi w miejscu. Jak ruszyłem raz do przodu, to usłyszałem zgrzyt ze skrzyni. Wszystkie inne biegi chodzą bez zarzutu,...

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   09 Kwi 2018 17:51 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 2139
  • REKLAMA
  • Wladymirec T25 - nie działają biegi 3 i 4, problem z gałkami biegów

Witam. Czy ktoś się już spotkał w swoim Władymircu z taką usterką że w skrzyni z (dwiema ma gałkami biegów), nie działają biegi 3 i 4. Po odkręceniu dwóch bocznych pokrywek w kadłubie skrzyni biegów i po przesuwaniu tych rolek biegi 3,4 zaczynają działaś a przestają działać biegi 1,2 i 5,6. Co może być nie tak??

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   23 Kwi 2014 14:55 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 942
  • Władymirec T25 - Blokada skrzyni biegów po wymianie głowicy na dwuwajchową

Czy kupiłem bubel? nie wiem..może. Dźwignia rewersu nie trafiała w widełki i blokowała. Po odpowiednim jej wygięciu chodzi jak należy. Natomiast biegi zasadnicze blokowane były przez źle wyprofilowaną choinkę (nie pokrywała się z wycięciami w deklu skrzyni). Nieco zmodyfikowana poddała się i też wybiera jak trzeba. Może faktycznie trzeba było wymienić...

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   08 Cze 2015 11:14 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 2277
  • Władimirec T25 - luz na kierownicy, orka, problemy z gazem i podnośnikiem

Witam! Pamiętaj aby pukać przy wciśniętym sprzęgle.Inaczej nie odkleszczysz biegu. Sprawdź też sprężynki zatrzasku wodzików.Po wielu latach są już wykruszone i wodziki latają jak chcą, szczególnie przy przechyleniu na bok (np. przy orce) i wtedy skrzynia się blokuje, biegi nie wchodzą za pierwszym razem i wyskakują. Ja miałem tak samo i naprawiłem....

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   28 Wrz 2021 09:16 Odpowiedzi: 191    Wyświetleń: 149580
  • Wladymirec T25 - Nie odpala z rozrusznika, działa tylko z zaciągu. Co sprawdzić?

Jak zrobię foto i będę mial jak przenieść do kompa to wkleję. Biegi baz wciśniętego sprzęgla spokojnie przekladam.

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   30 Lip 2013 13:25 Odpowiedzi: 22    Wyświetleń: 9495
  • Władimirec T25 - Łupanie w skrzyni przy 2 i 4 biegu, zakleszczanie na redukcji

Witam! Jestem początkujący, mam problem z skrzynią we władku przy wrzuceniu na 2 lub 4 i ruszeniu w skrzyni coś łupie tak jak by tryby sie nie do końca zazębiały w dodatku jak wrzucam na redukcje biegi się zakleszczają na amen co może byc przyczyną proszę o pomoc z góry dziękuje!

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   14 Wrz 2014 23:08 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 4020
  • Ciągnik T25 władimirec gasnie po puszczeniu sprzegła

Biegi nie są zakleszczone? Lekko udało się złożyć skrzynie z silnikiem? Gaśnie pod wpływem obciążenia?

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   24 Kwi 2016 09:23 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 1716
  • t25 Władimirec - Kłopot z lewarkiem rewersu T25 (stary typ)

Witam , zwracam się z pytaniem do właścicieli Władków otóż wszedłem w posiadanie T25 ze starszą skrzynią biegów (dwa lewarki, z czego od biegów po lewej). Otóż mam problem z lewarkiem od reduktora, już kilka razy zdążyło mi się wybić lewarek z wodzików, przez co miałem tylko biegi wstecz a do przodu tylko biegi redukcyjne. Sam lewarek nie nosi jakiś...

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   15 Lis 2018 01:21 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 9705
  • Wladimirec T25 - Łapki sprzęgła nie reagują po wymianie, zgrzyt przy zmianie biegów

Słuchajcie, mam pytanie, założyłem nową tarczę sprzęgłową, wyregulowałem sprzęgło ustawiając luz w granicach 1mm pomiędzy łożyskiem a łapkami wcześniej popuszczając łapki tak aby były luzne i dopiero ustawiając luz a mimo to sprzęgło ślizga, biegi wchodzą w miarę dobrze ale sprzęgło ledwo bierze. Czy problemem mogą być słabe sprężynki docisku czy cały...

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   22 Mar 2015 16:56 Odpowiedzi: 24    Wyświetleń: 33555
  • Ciągnik T25 - przyczyny częstego urywania wałka sprzęgłowego

Dzięki za informacje ale okazał się inny problem wszystkie biegi wchodzą a wałek który wchodzi do skrzyni obraca się lużno i niebardzo wiem od czego zacząć pozdrawiam.

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   28 Mar 2011 18:59 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 5307
  • T25 - Nie wysprzęgla po wymianie łożyska i łapek, źle zamontowane?

Ok, więc skrzywiłem tarcze sprzęgła podczas wkładania - poprawione, działa. Jednak międzyczasie poprzestawiałem biegi - tam gdzie są szybkie włączam z trudem przód-tył, szybkich nie udało mi się znaleźć. Są jeszcze wolne. Ustawienie wodzików na luz nie pomaga. Obejdzie się bez rozbierania skrzyni? Edit: Biegi chodzą. W sumie to otwarłem i wymieniłem:...

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   28 Wrz 2019 13:54 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 4296
  • Władimirec T25: Jak wymienić widełki rewersu i rozczepić hamulce?

Witam. A no tak. [url=https://www.youtube.com/watch?v=Xlb... Ta na dole jest od Rewersu a górna od biegów.

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   09 Lut 2017 22:25 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 3285
  • Problem ze sprzęgłem w t25 chce włączyć bieg zgrzyta.

Ustaw poprawnie luz między łożyskiem oporowym a łapkami. Sprawdź, czy wszystkie elementy są sprawne.

Samochody Początkujący   10 Mar 2019 14:10 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 1941
  • ciągnik T25 - wymiana oleju w skrzyni biegów, itd.

Z boku skrzyni jest duży korek i olej można wlać. Olej powinieneś wymienić głównie w silniku, później jeszcze w filtrze powietrza oraz z tyłu możesz jeszcze w zwolnicach.

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   03 Kwi 2012 20:16 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 34677
  • Władimirec T25 z 1978r. - zablokowała się skrzynia biegów

Pękł pręt blokady. Z prawej strony skrzyni masz ciegno, które po wciśnięciu sprzęgła wyciaga pręt i możesz przełączyć biegi. Często się zdarzało że pręt pękał w połowie i można było przełączyć tylko niektore biegi. Niech ktoś Ci wciska sprzęgło, a Ty patrz co zaczyna chodzić. W ten sposób dojdziesz o co chodzi.

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   23 Cze 2020 07:08 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 10578
  • T25 - podłączenie stacyjki oraz przekaźnika rozrusznika

https://www.google.com/search?q=pc502&cl... tak wygląda przekaźnik rozrusznika. https://hurtowniarolnicza.pl/czesci-do-c... sam czujnik położenia dźwigni zmiany biegów.

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   13 Mar 2025 01:57 Odpowiedzi: 14    Wyświetleń: 54800
  • Błąd kamery cofania, Avensis T25, chińskie radio

Podłącz samą masę do karoserii i cokołu żarówki wtedy przy wciśniętym stopie sprawdź kamerę. Zobacz gdzie jest brane zasilanie tej kamery. Czy z tylnej lampy wstecznego czy z czujnika wstecznego biegu.

Samochody Elektryka i elektronika   28 Paź 2022 11:09 Odpowiedzi: 10    Wyświetleń: 1407
  • Władimirec T25 – zgrzyty i szarpanie przy zmianie biegów po wymianie sprzęgła

Nie wysprzegla ci znowu. Regulacja.

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   16 Mar 2026 23:49 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 159
  • Toyota Avensis T25 2.2 D-4D - trudności ze zmianą biegów.

Witam. Mam problem ze zmianą biegów Toyota Avensis T25 2.2 D-4D. Cały problem polega na tym, że gdy auto jest na postoju bezproblemowo mogę wrzucac 2,4,6 bieg leczy podczas jazdy juz jest z tym problem raz wchodza bezproblemu, a raz w ogóle lecz gdy juz sie uda wrzucic to strasznie gumowato. W czym może leżeć problem i jakie mogą być ewentualne koszty?...

Samochody Początkujący   23 Gru 2024 20:57 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 420
  • toyota/avensis /t25 - Skrzynia biegów automat nie działa - brak reakcji.

Dzieki za podpowiedzi. Skrzyni uszkodzona mechanicznie - do wymiany.

Samochody Mechanika   11 Cze 2017 22:30 Odpowiedzi: 8    Wyświetleń: 11259
  • Toyota Avensis T25 2.0 Diesel - Utrata mocy, błąd P1251, czarny dym

Sensor praktycznie nigdy się nie psuje w tym modelu.Problem raczej jest w turbinie i geometria jest do czyszczenia.Czasami pomaga dynamiczna jazda z pełnym wykorzystaniem obrotów sinika na każdym biegu.

Samochody Początkujący   14 Lip 2018 20:16 Odpowiedzi: 8    Wyświetleń: 19248
  • Toyota Avensis T25 1.8 2008 - Niskie ładowanie na biegu jałowym, alternator DENSO

Przy max. obciążeniu odbiornikami na biegu jałowym może tak być. Albo akumulator jest kiepski, niedoładowany i ciągle pobiera energię.

Samochody Początkujący   22 Lis 2024 12:32 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 624
  • T25 - niewłaściwe ustawienie zębatek w skrzyni biegów

Masz pęknięty, albo źle ustawiony wałek blokady wodzików. Skrzynia w T25 jest tak skonstruowana, że bez wciśnięcia sprzęgła nie powinno wyrzucić biegu chyba że pękły by widełki.

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   18 Lut 2019 06:39 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 6216
  • T25 - huczenie skrzyni biegów po wymianie wałka atakującego, skaczący rewers

U mnie nie huczało tylko jak bieg wybiło to straszny zgrzyt był

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   20 Mar 2014 21:02 Odpowiedzi: 12    Wyświetleń: 4671
  • Toyota Avensis t25/Corolla e12 - Lusterko fotochromatyczne

Witam, w lusterku do t25 plus podajemy na pin1, a masę na pin2 działa na 100%. Sygnał z biegu wstecznego nie wiem. Pozdrawiam

Samochody Elektryka i elektronika   24 Paź 2013 16:38 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 6396
  • Władimirec T25 - Stukanie przy jeździe na najszybszym biegu po wymianie hamulców

Może dyfer?

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   30 Mar 2019 22:02 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 6279
  • Toyota Avensis t25 d4d 2.0 116 - Czy wysprzęglik jest w tym modelu wewnątrz skrz

wysprzęglik w toyocie avensis t25 d4d 2.0 116KM z 2004r. jest wewnątrz skrzyni biegów czy na zewnątrz ?

Samochody Mechanika   30 Mar 2021 07:30 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 1767
  • Władimirec t25 nie mogę rozpołowić silnika od skrzyni biegów

Witam ! Mam taki problem , rozkręciłem śruby łęczące silnik z obudową sprzęgła , aby sie dostać do łożyska oporowego i silnik odszedł jakieś 2 centymetry i dalej nie odchodzi . nie wiem dlaczego , może jeszcze coś go trzyma . Proszę o pomoc

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   30 Cze 2011 20:29 Odpowiedzi: 9    Wyświetleń: 22967
  • Władimirec T25 - co sprawdzić, gdy nie odpala z kluczyka po wymianie przekaźnika?

W T25 masa do przekaźnika rozrusznika pobierana jest z alternatora. Zabezpiecza to przed próbą uruchamiania silnika który już pracuje (wykrywa ładowanie). Testowo możesz odpiąć cieńszy przewód od alternatora i dotknąć nim masy. Drugą przyczyną może być też czujnik położenia neutralnego skrzyni biegów. Pod podłogą w pobliżu lewarka.

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   11 Cze 2014 17:28 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 15141
  • Władimirec T25 - Awaria rozdzielacza, instalacja elektryczna

Dzięki, posprawdzam. Jeszcze doczytałem, że może to być problem z czujnikiem w skrzyni biegów... Spróbuję go pominąć.

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   19 Lis 2020 23:52 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 1359
  • Avensis T25 2,0 D4D - Brak świateł mijania i drogowych.

Manetka sprawna. Uszkodzony przewód od manetki do przekaźnika pod maską. Auto tłuczone i uszkodzona wiązka. Z biegiem czasu przewody przegniły.

Samochody Elektryka i elektronika   07 Mar 2016 19:00 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 14658
  • po wymianie kompletnego rewersu skrzyni t25 strasznie wyją koła stożkowe

musiałem wymienić wałek sprzegłowy wraz z kołami stożkowymi rewersu w skrzyni biegów w t25 i nie bardzo wiem jak powinien byc ustawiony zeby koła stożkowe rewersu nie wyły jeżeli ktoś wie jaki wymiar powiniwn byc od osi wałka pośredniwgo do czoła łożyska w którym jast zamontowany wałek sprzęgłowy to proszę o pomoc .

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   05 Maj 2017 18:02 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 11319
  • T25- blokująca się skrzynia biegów. Jadąc do tyłu ten problem znika.

Na 99% problem z taśmami hamulca na zwolnicach

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   23 Mar 2020 15:25 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 741
  • Toyota Avensis t25 2006 - Demontaż gałki zmiany biegów

Zazwyczaj gałki sa wklejane wiec trzeba zbic

Samochody Mechanika   04 Lut 2020 17:24 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 3555
  • Toyota Avensis T25 2.0 D-4D - Korekty wtrysków na biegu jałowym, co oznaczają?

Przed regeneracja wtrysków to zmierz ciśnienie sprężania . Zebyś potem się nie zdziwił jak co niektórzy "fahofcy"

Samochody Początkujący   06 Lis 2024 08:10 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 675
  • vladimirec t25 - Nowy rozrusznik t25 , ciągnik nie odpala

Witam. Władimirec miał zabezpieczenie przed włączeniem rozrusznika jeśli był włączony jakiś bieg. Może on nawalił.

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   11 Lis 2013 14:49 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 6990
  • T25 WŁADYMIREC podczas jazdy na polu zablokowała skrzynia biegów

Witam wszystkich Posiadam dziadka pośród traktorów - T25 WŁADYMIREC. dziś podczas pracy na polu nagle coś stuknęło jakby w skrzyni biegów, Władek stanął w miejscu a ja szybko nacisnąłem na sprzęgło bo silnik przestawał pracować . Po naciśnięciu sprzęgła praca silnika była normalna /nie przygasał/ ale już po ponownym puczczeniu sprzęgła silnik ponownie...

Samochody Początkujący   03 Wrz 2022 16:40 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 717
  • Władimirec T25 A2 - skrzypienie przy wrzucaniu biegów, jak wyregulować łopatki?

Witam, Trzeba wyregulować sprzęgło: " https://www.youtube.com/watch?v=UuWoSXaq... " jak na filmie.

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   01 Paź 2016 12:18 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 921
  • władimirec t25 - Jak zdemontować zwolnicę krok po kroku ?

Witam, Mogę się mylić - niech to potwierdzą Koledzy którzy to robili - ale samej zwolnicy raczej nie da się zdjąć. Można ją jedynie odkręcić od pochwy, wysunąć z kołków i obrócić (np. aby zwiększyć lub obniżyć prześwit). Może taki obrót Ci wystarczy, jeżeli nie to musisz ją zdemontować razem z pochwą. A więc trzeba: - podnieść traktor i zdjąć koło -...

Maszyny Rolnicze, Sprzęt Ciężki   26 Lip 2016 21:15 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 25095