creative gigaworks t20

Znaleziono około 65 wyników dla: creative gigaworks t20
  • Głośniki Creative GigaWorks T20 II - brak dźwięku po mignięciu prądem, co sprawdzić?

Losowych spraw nie da się przez internet zdiagnozować. Koszt od prostych pierdułek, po nieopłacalność (procesor, nietypowy chip VLSI) Pytaj w swoim mieście o fajnych serisantów. W moim znam rzetelnych pod względem elektronicznym, jeden da racjonalne ceny, u drugiego zapłacisz jak za zboże "bo to, bo tamto"

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   12 Paź 2024 14:15 Odpowiedzi: 14    Wyświetleń: 492
  • REKLAMA
  • Creative GigaWorks T20 II. Dudnienie? Z głośników.

Podejżenie uszkodzonego głośnika

Audio Nagłośnienie Domowe   09 Paź 2011 13:18 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 3202
  • Nie znalazłeś odpowiedzi? Zadaj pytanie Sztucznej Inteligencji

Czekaj (2min)...
  • Creative GigaWorks T20 II – trzaski i szumy, poprawa po uderzeniu, co naprawić?

https://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto... Być może znajdziesz odpowiedź.

Początkujący Naprawy   24 Mar 2026 07:43 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 102
  • Creative Gigaworks T20 - szum w prawym kanale, potencjometr przyczyną?

Potencjometr!!! Balsamowanie pomogło! Pragnę podziękować Jankowi za pomoc i jego bezinteresowny wkład.

Audio Początkujący   28 Cze 2012 13:38 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 2295
  • Brak dźwięku w głośnikach Creative Gigaworks T20 - Diagnostyka i opinie o naprawie

Nic nie sprawdzałem z tego względu że nie wiem co i jak 😆

Audio Serwis   08 Lut 2023 21:38 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 369
  • REKLAMA
  • [Kupię] Potencjometr Volume do Creative GigaWorks T20 (B50K)

W związku z tym, że głośniki stare i nie warto szukać gdzieś za granicą, a u nas nie znalazłem odpowiedniego to zamówiłem: http://sklep.avt.pl/potencjometr-50kom-l... Strasznie "namordowałem" się z zamocowaniem. Sam potencjometr przylutowałem za pomocą kabli do płytki, uciąłem ośkę wewnętrzną i zlutowałem dwie ośki...

Elementy elektroniczne Bazar   27 Kwi 2018 19:07 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 5922
  • Brak emisji dźwięku z głośników Creative Gigaworks T20 na komputerze i telefonie

Witam, Mam głośniki Creative Gigaworks T20, głośniki nie wypuszczają żadnego dźwięku ani na komputerze ani na telefonie. Dźwięk szłyszę na słuchawkach jak je pod nie podepnę.

Początkujący Naprawy   30 Cze 2021 08:34 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 465
  • Podłączenie subwoofera do Creative Gigaworks T20 Series II

Dzień dobry Zwracam sie z takim pytaniem otóż mam glośniki Creative Gigaworks t20 seri drugiej i czy jest mozliwosc podłączenia do nich subwoofera z Góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi i porady :-D

Audio Nagłośnienie Domowe   14 Mar 2020 05:09 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 393
  • Jak otworzyć obudowę Creative Gigaworks T20 II po odkręceniu wszystkich śrub?

Ja nie mogę ściągnąć plastikowych nakładek na potencjometry. Czy ktoś ma pomysł jak sobie z tym poradzić ? Gałki normalnie ciągniesz i wychodzą - potencjometry mają standardowe radełkowane końcówki z nacięciem. Jest tam jakaś dodatkowa masa jak silikon. Potencjometry wystarczy psiknąć jakimś preparatem czyszcząco smarującym i trzeszczenie znika na...

Audio Serwis   30 Sty 2017 05:55 Odpowiedzi: 15    Wyświetleń: 5061
  • REKLAMA
  • Creative GigaWorks T20 - lewy głośnik nie działa po podłączeniu do prawego

W moich T20 seria II choć to całkiem inna konstrukcja , oparta o jeden wzmacniacz TPA3123 uszkodził się jeden z kondensatorów szeregowo połączonych na wyjściach głośników. Pewnie wysechł , po wymianie kompletu wszystko działa poprawnie.

Początkujący Naprawy   30 Paź 2015 21:23 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 3291
  • REKLAMA
  • Creative Gigaworks T20 - trzaski przy regulacji głośności, brak uziemienia?

Jeżeli dopiero kupiłeś to radzę serwis, bo po co tracić ewentualnie gwarancję. Pozdrawiam

Audio Początkujący   23 Paź 2008 19:51 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 2690
  • Wybór wewnętrznej karty dźwiękowej do głośników Creative Gigaworks T20 Series II

Chciałbym zakupić kartę dźwiękową do głośników 2.0 wewnętrzną do komputera. Posiadam obecnie Creative GigaworkS T20 Series II i jeśli będą wymieniane kiedykolwiek, zawsze będzie to zestaw 2.0. Zastosowanie to tylko gry i muzyka i w sumie nic więcej. Obecnie zestaw działa na zintegrowanej karcie dźwiękowej na płycie głównej H97 PRO4 Jeśli chodzi o budżet...

Komputery Co kupić?   25 Kwi 2015 18:39 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 669
  • Creative GigaWorks T20 - naprawa lewego głośnika po upadku, brak niskich tonów

Witam! Mam problem z głośnikiem lewym Creative GigaWorks T20. Ostatnio spadł mi z biurka. Gra ciszej, tak jakby niskich tonów nie było. Rozkręciłem go i na płytce elektronicznej oderwało się taki coś owinięte dużą ilością drutów miedzianych tzn. z jeden strony tylko, z drugiej trzyma się na druciku . Włożyłem w miejsce w którym się (prawdopodobnie oderwało...

Audio Początkujący   11 Paź 2008 18:14 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 1837
  • Jak poprawić odbiór radia FM na Creative GigaWorks T20 z iRiver T10?

Witam, posiadam proste głośniki komputerowe Creative GigaWorks T20, ogólnie są bardzo fajne tylko mam jeden problem. Otóż chciałbym móc czasami posłuchać na nich radia z przenośnego odtwarzacza mp3 iRiver T10 FM, bądź z innego dowolnego mini radyjka wbudowanego w telefon itp. Radyjka takie nie mają własnej anteny, tylko korzystają z przewodu słuchawkowego,...

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   14 Maj 2012 15:21 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 1368
  • Część w głośnikach Creative Gigaworks T20 - co to jest i czy wpływa na dźwięk?

Czy to ma znaczenie w którą jakby stronę go przylutuję, czy wszystko jedno który drucik do której dziurki? Wszystko jedno. Byle dobrze ;) (żeby się znowu nie urwał).

Początkujący Naprawy   05 Cze 2013 22:29 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 1668
  • Słuchawki Creative Gigaworks T20, słychać tylko jedną stronę

Witam, mam następujący problem- po podłączeniu słuchawek (różnych, próbowałem na 3ech parach) do głośników słyszę tylko to co dzieje się po lewej stronie. Słuchawki działają obie, chodzi o to że w prawej słuchawce słyszę tylko echa, wszystko co dzieje się w grach po prawej stronie ode mnie nie dociera do mnie normalnie, jedynie pogłos (samo echo). Jakby...

Komputery Hardware   07 Sty 2021 10:10 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 234
  • Kompaktowe głośniki 2.0 do biura - alternatywa dla Edifier, propozycje?

Cześć Szukam jakiś prostych, biurowych głośników 2.0 do komputera. Nie może być jakiś duży gabaryt (nie chce "klocków" na biurku). Popularne Edifier wydają mi się trochę za duże gabarytowo. Co byście polecili? Zwykłe dźwięki z PC, nie oglądam na PC filmów, sporadycznie pogram i posłucham muzyki. Budżet elastyczny, cena/jakość najważniejsza. Co byście...

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   08 Paź 2024 19:07 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 363
  • TV 40-43 cale do 1500 zł z dobrym dźwiękiem dla seniora

W roli głośników do tv dla seniora dobrze sprawdzały się Creative GigaWorks T20 II (obecnie do dostania na aukcjach za 280 zł z wysyłką smart). Wymagają od tv wyjścia analogowego audio-out lub słuchawkowego. Dźwięk z takich głośników jest znacznie lepszy niż dźwięk z nawet drogich telewizorów.

Jaki TV, projektor, kamerę kupić?   24 Lut 2024 22:36 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 567
  • Awaria głośników komputerowych CREATIVE Gigaworks T20.

. Kilka dni temu włączając moje głośniki komputerowe CREATIVE GigaWorks T20 usłyszałem w lewym głośniku (ten oddzielny głośnik dopinany kablem) dziwne charczenie. 8-O Kręcąc tym potencjometrem http://obrazki.elektroda.pl/5579990700_1... charczenie nie ustawało. A po przekręceniu tego potencjometru VOLUME ponad 50% ten charczący, lewy...

Początkujący Naprawy   16 Lis 2015 16:32 Odpowiedzi: 12    Wyświetleń: 3873
  • Creative Gigaworks T40 - niższa głośność i słabszy bas w porównaniu do T20

Niestety próbowałem na 3 różnych przewodach i dalej to samo :( Ale bardzo dziękuje za cenne wskazówki :)

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   22 Lip 2015 17:23 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1251
  • Jak podłączyć pasywny subwoofer do Creative GigaWorks T20?

Witam! Posiadam głośniki Creative GigaWorks T20. Wiadomo, basu z czasem zaczyna brakować. I tutaj moje pytanie... Czy jest jakaś możliwość podłączenia do nich subwoofera? Posiadam w domu subwoofer wyciągnięty z auta (jest to subwoofer pasywny, własnej konstrukcji, z dość słabym głośnikiem bez zwrotnicy ponieważ był podłączony do wzmacniacza z filtrem...

Audio Nagłośnienie Domowe   21 Cze 2009 18:36 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1387
  • Creative Gigaworks T20, charczący głośnik średniotonowy - naprawa i koszty

Witam, posiadam głośniki Creative Gigaworks T20 w których jeden z głośników średnio tonowych (żółtych) charczy przy pewnych częstotliwościach dźwięków. Sprawdziłem go na obu kanałach. Teraz mam pytanie czy jest jakaś możliwość naprawy, i jakie mogły by być tego koszty. Czy jestem w stanie gdzieś dostać taki głośnik lub zamiennik? Głośnik to Cambridge...

Audio Serwis   01 Maj 2015 12:58 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 2526
  • [Kupię] gałka potencjometru do Gigaworks T20

Kupię gałkę potencjometru z głośników Creative Gigaworks T20 (pierwsza wersja)

Inne Bazar   14 Kwi 2012 13:47 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1584
  • Jakie głośniki nie czerpią prądu z USB i gniazdka ?

Może Creative Gigaworks T20 Series II? Bardzo przyzwoite głośniczki :) Sam i sobie chwalę.

Komputery Co kupić?   02 Gru 2011 15:44 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 2072
  • Wybór głośników 2.0 do 230 zł: Creative T20 II czy Genius HF1800A?

Witam , jesli ten post jest jeszcze aktualny to bym wybrał głośniki Creative GigaWorks T20 II Mają spory basik jak na średnicę głośnika.

Audio Domowe Jakie Kupić?   30 Mar 2011 16:00 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1948
  • Porównanie głośników Dell z subwooferem i Logitech Z323 2.1 - który wybrać?

Kup Creative Gigaworks T20 (nieważne której serii), a się nie zawiedziesz.

RTV Co kupić?   09 Cze 2011 08:31 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 1007
  • Głośniki 2.0 do 200 PLN - opinie o Genius SP-HF1800A i inne propozycje

Lekko przekraczając budżet (cena około 230 zł.) proponowałbym Creative GigaWorks T20 series II.

Audio Domowe Jakie Kupić?   05 Maj 2014 16:25 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 996
  • [Sprzedam] Części do Gigaworks T20,T40,S750

Oto jakie części posiadam na sprzedaż: -Przednie panele Creative T20 razem z głośnikami wysokotonowymi(tweeterami)cena 35zł -Obudowy Creative T20 razem ze zwrotnicami oraz elektroniką cena 30zł -Głośniki pochodzące z zestawów Creative Gigaworks T20,T40 cena 15zl/sztuka http://obrazki.elektroda.pl/5474361900_1... http://obrazki.elektroda.pl/4511372100_1...

Audio Bazar   04 Gru 2012 20:04 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 5247
  • Charczące głośniki zewnętrzne - charczą głośniki

Witam, posiadam telewizor SKYMASTER, do niego podłączone są głośniki Creative GIGAWORKS T20 do wejścia słuchawkowego bo to jedyne wejście AUDIO, oglądając na nim telewizję naziemną chodzą idealnie, nie ważne jaka głośność. Po odpaleniu np Android boxa XIAOMI MI BOX S, czy np. PS3 na wejściu drugim HDMI, głośniki zaczęły charczeć. Ustawiałem już dźwięk...

Początkujący Naprawy   16 Gru 2021 16:03 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 507
  • Jakie głośniki 2.0 2.1 do 400zł + dźwiękówka na usb do 200zł

Witam Tak jak w temacie szukam dobrej jakości głośników. Myślałem nad solo15, Creative GigaworkS T20 Series II lub ModeCom MC-HF40. A co do karty to Asus Xonar U1 - co myślicie o tej karcie ? Piszcie.

Audio Domowe Jakie Kupić?   08 Lis 2011 17:36 Odpowiedzi: 19    Wyświetleń: 2841
  • Creative T20 - cicho grają, brak regulacji potencjometrami

Dzień dobry. Głośniki to Creative GigaWorks T20. Gra zarówno prawy, jak i lewy, tak jak zawsze bardzo czysty dźwięk, jednak głośność jest stała, na poziomie głośności telefonu. Potencjometry podczas kręcenia nie reagują, gra zawsze tak samo. Sprawdzałem zarówno na zasilaczu zewnętrznym fabrycznym, jak i na laboratoryjnym. Potencjometry od regulacji...

Audio Początkujący   22 Lis 2018 11:49 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 666
  • Wybór mocy głośników do komputera - porównanie modeli Creative Inspire T10 i Microlab B77

No tak, ale ja sprawdzałem także w taki sposób, że plik z filmem mp4 odtwarzałem na komputerze i na telewizorze. I niestety ten sam plik filmowy brzmiał dużo głośniej na telewizorze. Z tego wyciągam wniosek, że wina leży po stronie głośników, które mają prawie 20 lat. W związku z tym proszę o podpowiedź, czy te 10 W w głośnikach Creative T10 wystarczą...

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   28 Cze 2021 21:13 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 582
  • Wybór głośników do komputera: Creative T20 II, Microlab FC 550 czy inne do 300 zł?

Witam moje stare T6100 zaczęły wariowac , więc czas na zmianę. Mam kartę muzyczna xtreme gamer. Zastanawiałem się nad opcja creative gigaworks t20 serii II, lub może cos z 5:1 tu x 540 ale ich chyba juz nie sprzedają, a może jakis fajny zestaw 2:1? Microlab fc 550?Cena max za zestaw tak do 300. Gry gł , filmy i muzyka. Zamykam temat zgodnie z raportem...

Komputery Co kupić?   23 Cze 2012 10:37 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 1258
  • Jak zbudować kolumny studyjne do 200 zł z głośnikiem 10-12 i wzmacniaczem 250W RMS?

Musisz poszukać czegoś gotowego. Nie opłaca ci sie z taka wiedza robic cokolwiek. Zrobienie dość dobrej zwrotki juz bedzie troche kosztowac u kogoś. bo jesli nie masz wiedzy sam jej nie zrobisz:). Tanyo M1/M2 np sa ok. Z bardzo tanich jeśli juz by mialo być możę być np Creative Gigaworks T20 mozna miec za 120-140zł nowe.

Nagłośnienie Profesjonalne   05 Sie 2008 20:45 Odpowiedzi: 14    Wyświetleń: 2012
  • Czy subwoofer Magnat Monitor Supreme Sub 302A zadziała z Creative T20 II?

Witam, moje pytanie dotyczy subwoofera, konkretnie czy w ogóle jest sens jego zakupu i możliwość połączenia go z moim sprzętem. Otóż interesuje mnie zakup subwoofera Magnat Monitor Supreme Sub 302A (jak w temacie), suba chcę podłączyć tak by grał z moim komputerem. Nie wiem natomiast czy będzie w ogóle to razem działać i chciałbym zasięgnąć Waszej opinii...

Audio Domowe Jakie Kupić?   03 Sie 2020 16:37 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 555
  • [Inne] Wycena komputera stacjonarnego

Witam. Prosiłbym was o wycenę tego komputera stacjonarnego: procesor intel core i3 530 2,93 płyta gigabyte GA-H55M-S2H s.1156 pamiec corsair XMS3 2X2GB 1600MHz DDR3 CL9 karta grafiki Gainward gts250 512mb 256mbit dysk samsung 750 gb 32mb sata2 monitor Gateway FPD 2275W głośniki creative gigaworks t20 zasilacz enermax 80+ 425 W cdrom lg gsa- 4167B obudowa...

Komputery Bazar   13 Lut 2013 16:42 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 1026
  • Ciągły szum w głośnikach Creative Gigaworks T40 po wymianie zasilacza 20V 3,25A

Jest to zasilacz do laptopów Fujitsu Siemens 20V 3,25A kupiony na aledrogo numer aukcji 1603666721. Dodano po 2 Dodam że posiadam gigaworks t20 ze spalonymi końcówkami może od nich wezmę potencjometr.

Audio Początkujący   11 Cze 2011 22:09 Odpowiedzi: 16    Wyświetleń: 5589
  • buczenie głośników jedynie gdy komputer wyłączony

Witam. Pod komputer mini pc nettop-mini-pc-asus-vivomini-un45 podłączyłem głośniki Creative Gigaworks t20 (2.O) poprzez wyjście słuchawkowe/mic z komputera do gniazda audio input w głośnikach. Do tych głośników podłączony jest także odtwarzacz mp3 Sandisk (wejście aux-in w głośnikach - głośniczki mają dwa wejścia audio). Gdy komputer jest w trybie oznaczonym...

Połączenia urządzeń   05 Maj 2019 14:46 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1002
  • Wybór karty dźwiękowej do Beyerdynamic DT 990 Pro, budżet 100-200 zł

sprzętem komputerowym/komponentami się .. hmm pasjonować to za duże słowo, lubię czytać o sprzęcie i nowinkach, ale słuchawki i dźwięk to działka w która jeszcze nie wchodziłem. Słuchawek jeszcze nie kupiłem, ale rozmyślałem nad słuchawkami/głośnikami, baaaaardzo sporadycznie słucham na słuchawkach ( miałem okres gdzie przez rok wszystko na nich ale...

Audio Nagłośnienie Domowe   31 Mar 2015 11:31 Odpowiedzi: 10    Wyświetleń: 4980
  • Słuchawki nauszne przewodowe czy bezprzewodowe do 200 zł – co wybrać?

Używałem pod Cratvie Gigaworks T20 (seriesII), Nokią X3, MP4 Creative zen style 300 oraz Samsung YP-U2. Ta ostatnia ma 10 punktowy korektor graficzny i nawet po korekcji słuchawki skrzeczały...

RTV Co kupić?   26 Lis 2011 20:27 Odpowiedzi: 18    Wyświetleń: 6414
  • Nowy Sprzet Grajacy. Glosniki + Dzwiekowka.2.0 Lub 5.1 550z

Mam na ten cel okolo 550 zl. Witam ogolem mam duzy dylemat. Chce kupic glosniki uniwersalne. Przede wszystkim slucham muzyki, niekiedy zagram w gry, i od czasu do czasu ogladne film i wtedy glosniki poszly by pod dvd - nie chce duzego kina domowego, bo nie mam na nie miejsca. Mam tak samo niezlego mp3 playera wiec tez bym podlaczal go pod glosniki....

Estrada Co Kupić   24 Mar 2009 16:01 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 1662
  • Creative GigaWorks T20 - opinie o jakości dźwięku i rekomendacje karty dźwiękowej

Zastanawiam się nad kupnem nowych głośników do komputera i mam na oku model Creative GigaWorks T20 i mam pytanie czy ktoś miał okazje posłuchać muzyki z tych głośników ? Czy tony wysokie jaki i bassy są czyste i wyraziste ? A ogólnie przeznaczone by miały być do "mini studia" w którym będę tworzył muzykę do gier i żebym mógł posłuchać muzyki w dobrej...

Komputery Co kupić?   04 Sty 2015 10:37 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 459
  • Gustowne i dobre jakościowo głośniki do laptopa na prezent dla kobiety

W laptopie jest najprawdopodobniej karta dźwiękowa z wyjściem stereo , a głośniki Creative Inspire T6100 to zestaw 5.1 , więc będą grały tylko przednie głośniki . Do słuchania muzyki wystarczy zestaw dwóch głośników np. GigaWorks T40 lub GigaWorks T20 , albo zestaw 2.1 np. I-Trigue 3000i , I-Trigue 3220 lub Inspire T3000 . Polecam GigaWorks T40 z powodu...

Inne Co kupić?   24 Gru 2008 10:13 Odpowiedzi: 8    Wyświetleń: 2425
  • Creative GigaWorks T20, dźwięk zanika po kilkunastu minutach działania

Zamykamy, klient zrezygnował.

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   10 Kwi 2012 22:03 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 2319
  • Jaki zasilacz do Creative Gigaworks T20? Parametry i gdzie kupić odpowiedni model

Witam. W czasie przeprowadzki zgubiłem zasilacz do głośników Creative Gigaworks T20. Niestety nie mogę znaleźć specyfikacji zasilacza do nich i nie mam pojęcia jaki powinienem kupić. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś z bardziej ogarniętych ode mnie mógł mi powiedzieć jakiego zasilacza szukać i gdzie je mogę go zamówić. Z góry wielkie dzięki za pomoc. :)...

Audio Początkujący   26 Paź 2010 13:24 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 2568
  • Jaki wzmacniacz do Creative GigaWorks T20? Budżet do 1000 zł, kolumna się wyłącza

Subwoofer w bloku nie jest nielegalny, a co do kolumn to monitorki, podłogówki? Wzmacniacz to osobny temat, dla niektórych znaczenie ma wygląd, czy ma pilota, jaką ma charakterystykę. Jaka muzyka będzie odtwarzana, możliwości mnóstwo, w porównaniu do creativa nawet używana dobra wieża to będzie kilka klas wyżej.

Audio Domowe Jakie Kupić?   23 Lis 2016 08:58 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 759
  • Jakie głośniki komputerowe do 100 zł wybrać zamiast Creative?

https://allegro.pl/glosniki-creative-gig... Używki ale świetne głośniczki.

Komputery Co kupić?   16 Gru 2018 21:03 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 543
  • Dlaczego po ok. 5-30 minutach od włączenia PC w lewym kanale audio znika dźwięk?

Mam podłączone słuchawki ATH50x oraz Creative gigaworks t20, ale myślę, że problem raczej leży po stronie komputera, skoro pojawia się zarówno na kilku różnych kartach audio, jak i na rożnych przetwornikach do nich podłączonych. Swoją drogą słuchawki sprawdzałem na innym urządzeniu i działają normalnie.

Początkujący Naprawy   07 Paź 2022 21:38 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 171
  • Koszt budowy zestawu 2.1 z satelitkami 5W - jakie głośniki wybrać?

a może CREATIVE GigaWorks T20? Kosztyją trochę ponad 100zł a grają naprawdę ładnie i na dodatek mają dość dużo basu...

Audio Nagłośnienie Domowe   21 Lis 2008 18:59 Odpowiedzi: 15    Wyświetleń: 2283
  • Telewizor 43 cale do 2500zł: Wybór między LG 43UQ75003LF a LG 43UP750 dla emerytów

Nie liczyłbym na istotną różnicę w jakości głośników. Tzn. różnica jakaś pewnie będzie, ale przyzwoite zewnętrzne głośniki za ok. 200 zł (przykładowo Creative GigaWorks T20) będą znacznie lepsze od każdych wbudowanych w tv, nawet jak te dodatkowe głośniki będą schowane za telewizorem. Jedynie te przykładowe potrzebują wyjścia analogowego lub słuchawkowego...

Jaki TV, projektor, kamerę kupić?   24 Lis 2022 11:37 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 462