Błędy komunikacji ,Trailing !
problem z lewej strony z ink suply station
Miałem taki przypadek i był zalany czujnik w stacji ink (tam gdzie wkładamy tusze). Druga sprawa nie podłączony kabel, a nawet urwany jeżeli ktoś nie umiał złożyć ploter. W jakiej sytuacji to się pojawiło?
Niestety muszę odesłać ploter HP Designjet 500 42'' na zasłużoną emeryturę po 21 latach pracy. Pytanie, co w jego miejsce, wielkość zbliżona i niskie koszty eksploatacji. Przeglądałem oferty i zaciekawił mnie HP T1100 44'' - nada się? Widzę, że głowice są dostępne, można też dokupić wieczne kardridże do napełniania. Jak z awaryjnością tego modelu, jest...
Głowice do 500tki po 1000 zł ?? Ja nie mam problemu z kupnem tych głowic. Nie ma tańszych ploterów w eksploatacji. Ewentualnie te z serii HP T1100 tam są 3 głowice 2kanałowe/2 kolorowe i tusze HP 72. Też plotery nie do zajechania bezawaryjne i nie tak szybko zasychające jak epsony i canony. Jakbyś chciał mam hp 510 taki nowszy od tej 500 z bardzo małym...
Witam. Drukarki HP są takie "wredne". Nie wiem jak sprawdzają rozmiar ale jak nie jest to rozmiar papieru HP to drukarka informuje nas że jest to papier "be". Zauważyłem to tylko przy drukarkach HP.
Witam. Mam problem z kupnem paska napędowego karetki do plotera HP Designjet T1100 24-IN Q6683A (część dostępna być może w pażdzierniku) czy ma ktoś może wiedzę czy te urządzenie nie ma jakiegoś odpowiednika w Canonie lub u innego producenta?
Witam sprawa dotyczy plotera hp designjet t1100. Po włączeniu na ekranie pojawia sie pasek ładowania i 0%. To wszystko nic więcej się nie dzieje. Podmieniłem z drugiego formater i bez rezultatu. Z kolei w drugim oba działają dobrze. Jak włączę ploter bez formatera, to też jest tak samo czyli 0% i koniec. Natomiast jak włożę formater bez karty pamięci,...
http://obrazki.elektroda.net/79_12717734... tak wygląda okno plotowania mam tam różne wcześniej ustawione rozmiary papieru. Po zaznaczeniu powinno mi zmienić je na taki jakie są zapisane, lecz nie zmienia. Ustawia 279 na 216, jakiś standardowy format. Ale dla niektórych udaje się zmienić starych zapisanych formatów. Natomiast próba wstawienia...
Witam, mam problem z ploterem HP T1100 Przy drukowaniu rysunku widać miejsca gdzie przejeżdża głowica tj. jest przesunięcie linii o ok. 1 mm. Wyrównywanie głowic (opcja w ploterze) nie pomogło. Co może być przyczyną ?
Witam. Na sprzedaż nowy silnik STARWHELL MOTOR do ploterów HP DESIGNJET T610 / T620 / T770 / T1100 / T1200 / T2300 / Z3100 / Z5200. Q6718-67017 Cena 120 brutto FAKTURA VAT LUB PARAGON
Mam problem z urządzeniem T610, wyskoczył mi błąd 21.1:03. Błąd wyskakuje podczas testowania stacji serwisowej, a dokładnie podczas startu silniczka primier motor. Potwierdziłem to w menu diadnostycznym. Test Service Station przechodzi pozytywnie. Podczas testu Primer Motor wyskakuje błąd 21.1:03. Wymieniłem stację serwisową oraz PrintMech PCA zgodnie...
designjet sterowniki designjet niebieski designjet głowica
zawór ciśnienia listwie scania wymiana grzałki dyskiem segate baracuda
engine fault peugeot interfejs delphi
VW Beetle 2008 1.6 MPI benzyna – samoczynne podnoszenie obrotów na biegu jałowym Schemat połączenia dampera FBZA-1750-6B w lodówkach Haier, LG, Midea – opis pinów i przewodów