głośniki kabel t6060

Znaleziono około 44 wyników dla: głośniki kabel t6060
  • Przedłużanie kabli do głośników Creative T6060 - jakie kable i złącza wybrać?

Witam Mam problem poniewarz chcialbym przedłuzyc sobie kable do glosnikow creative t6060 przednie okolo 2 metrow na glosnik tylnie okolo 4 metrow na glosnik bylaby jakas strata w dzwieku ?? Kable myslalem przedluzac chinczami poniewaz tylko takie jest podlaczenie jeden chincz na jeden glosnik wiec kupilbym 4 wejscia 4 wyjscia chincz i polutowal. Tylko...

Audio Estradowe, Sceniczne, Studyjne   28 Sty 2006 09:59 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 1128
  • creative inspire t6060 - Nowe kabelki do głośników - co i jak

Patrząc na zdj. to plus jest tam gdzie jest czerwona taśma na kablu.

Połączenia urządzeń   21 Maj 2013 19:56 Odpowiedzi: 8    Wyświetleń: 2574
  • REKLAMA
  • Nie znalazłeś odpowiedzi? Zadaj pytanie Sztucznej Inteligencji

Czekaj (1min)...
  • Creative Inspire T6060 nie słychać dwóch tylnych głośników po przedłużeniu kabli

Na początek wypnij kable i zmierz rezystancję jednego z głośników przednich i jednego tylnego. W jaki sposób to łączyłeś i jakiego kabla użyłeś? Może wystarczy użyć przewodu o większym przekroju.

Audio Domowe Jakie Kupić?   16 Wrz 2022 11:21 Odpowiedzi: 8    Wyświetleń: 465
  • Subwoofer Creative T6060 gra cicho na maksymalnej głośności - co zrobić?

Po pierwsze sprawdż czy masz poprawnie podłączony dociśnięty i nieuszkodzony kabel sygnałowy, potem sprawdź czy membrana głośnika popchnięta delikatnie palcem porusza się(jeśli nie głośnik jest uszkodzony/zatarty - do wymiany/regeneracji). Jeśli głośnik i kabel sygnałowy są sprawne problem jest po stronie wzmacniacza - do naprawy.

Audio Estradowe, Sceniczne, Studyjne   07 Mar 2009 00:15 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 1440
  • REKLAMA
  • Głośniki Creative Inspire T6060 dziwnie przerywają

Sprawdź kable połączeniowe od karty do wzmacniacza i kabel zasilający, czy nie są gdzieś urwane albo złamane.

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   23 Paź 2011 09:54 Odpowiedzi: 16    Wyświetleń: 6039
  • Podłączenie głośników Creative T6060 bez pilota - jak to zrobić?

Witam. Posiadam zestaw głośników t6060. Mam takie cuś tylko 2-gi koniec kabla obcięty:d i jak mam te kabelki podlaczyc aby gralo? http://obrazki.elektroda.net/59_12299554... http://obrazki.elektroda.net/78_12299555...

Audio Początkujący   31 Mar 2009 12:04 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 3677
  • Wybór głośników do komputera do 400 zł: Logitech, Creative czy Samsung HT-D350?

Witam, co lepiej do kompa zapiąć do max 400zł. Jakieś głośniki typu Logitech, Creative czy kino Samsung HT-D350 po kablu optycznym. Mam creative t6060 to są denne. Sterowanie na głośniku nie wchodzi w gre

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   04 Kwi 2013 08:48 Odpowiedzi: 8    Wyświetleń: 1635
  • Jak połączyć głośniki Creative T6060 z zestawem Samsung HT TZ 215?

Możesz podłączyć za pomocą kabla chinch lecz będą pracowały tylko przednie lub tylne głośniki.

Software serwis   10 Kwi 2011 12:13 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 2308
  • REKLAMA
  • Głośniki t6060 -Brak dźwieku w głośnikach, nie słychać szumu

kable chyba na wszystkie możliwe sposoby podłączałem i nic. Dioda w kabelku się świeci. Dawniej słuchać było szum a teraz nic :[

Komputery Hardware   08 Lip 2009 18:20 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 1600
  • Jaką kartę dźwiękową wybrać do TV UE32F6400 i głośników Creative T6060?

Trudno na odległość wszytko opisać i sprawdzić. Musisz się upewnić, które z obu urządzeń robi problemy. Aby to sprawdzić, musisz podłączyć inny odbiornik kablem optycznym do TV, lub inne źródło dźwięku do Maya.

Komputery Co kupić?   19 Mar 2014 19:07 Odpowiedzi: 40    Wyświetleń: 6300
  • Zepsute głośniki komputerowe 5.1 Creative Inspire T6060

Witam, Zepsuły mi się głośniki komputerowe (5.1 Creative Inspire T6060) i nie wiem jak zdiagnozować problem. Jakiś czas temu głośniki podczas grania nagle zaczynały cichnąć aż do całkowitego wyciszenia. Próbowałem wtedy dociskać kable do wtyczek oraz kręcić nimi przy wtyczce, ale pomagało jedynie wzięcie wszystkich kabli w garść i mocne poruszanie nimi...

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   09 Lip 2011 00:10 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 2141
  • REKLAMA
  • Jak podłączyć Samsung UE32F6400 do Creative T6060 z zachowaniem dźwięku 5.1?

Ale myślisz, że która byłaby lepsza ta na PCI czy SUB. Przyznam, że nie chciałbym inwestować zbyt dużej kwoty w te sprzęty i tak już się na telewizor, okulary 3D i gościa z serwisu RTV wykosztowałem? Aha czyli tylko drugie wyjście. Rozumiem. I wtedy kablem optycznym z telewizora podłączam do karty dźwiękowej i po prostu wpinam do kable z głośników do...

Połączenia urządzeń   18 Mar 2014 18:57 Odpowiedzi: 25    Wyświetleń: 6342
  • Creative T6060 - brak działania, lampka nie świeci, zasilacz się grzeje

Witam jestem tu nowy. Ostatnio przenosiłem komputer i po podłączeniu wszystkiego nie działają mi głośniki ( Creative T6060) wcześniej działały normalnie. Po podłączeniu do prądu nie świeci się lampka na pokrętłach do regulacji głośności, a zasilacz się grzeje jak podczas zwykłej pracy. Dociskałem kable i dalej nic. Czy problem może być w zasilaczu,...

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   30 Wrz 2011 14:38 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 3695
  • Jak podłączyć subwoofer Creative P380 do radia DALCO 5750 w samochodzie?

Mam takie coś zrobione w swoim autku:) Mam zestaw Creative T6060 5.1. Oryginalne radio Ford RDS4000. Gra to wyśmienicie.Mam tylko podłączony sam subwoofer. Zasilanie 12v z autka.Do kabli od głośników wyprowadzoych z radia w aucie przylutowałem jack 3.5mm i podłączyłem do zestawu. Do tego mam jeszcze oryginalny creative pilot sterujący którym ustawiłem...

Radia i Systemy Multim. Samochodowe Serwis   06 Sty 2011 20:20 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 22905
  • Jak podłączyć Creative Inspire T6060 5.1 do TV Samsung LE32B350, by grały wszystkie?

Ta przejściówka służy do wprowadzania dźwięku i obrazu DO telewizora. Ta powinna być dobra ale nie testowałem i nie miałem w ręku więc nie daje gwarancji http://www.allegro.pl/item899907660_adap... . Dźwięk z xbox możesz dać bezpośrednio do głośników podpinając biały i czerwony kabel do głośników , żółta wtyczka...

RTV Użytkowy   05 Lut 2010 19:13 Odpowiedzi: 18    Wyświetleń: 2109
  • Elektronika suba + zamiana potencjometra na rezystor - Creative T6060

Witam, na początek powinien się przywitać ponieważ to mój pierwszy post na tym forum ;-) . Mam pewien problem, pewnie dla niektórych banalny (bynajmniej nie dla mnie), chciałbym małym kosztem naprawić moje głośniki komputerowe Creative T6060, początkiem ich 'psucia się' było wytarcie się i poprzerywanie kabli sterujących w pilocie, nie łączył pilot...

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   17 Gru 2011 23:38 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 2771
  • Głośniki Creative T6060 problem z podgłaśnianiem.

Witam. Nie mam pojęcia jak określić ten problem więc trudno jest go znaleźć. Do głośników mam dołączony pilot na kabel, taki malutki jak pewnie każdy kto posiada głośniki tej firmy. Służy on do zwiększania głośności czy też zmiany poziomu basów. Problem w tym że podczas zmiany głośności dźwięk zmienia się nie poprawnie. Czasami jak zmieniam na 4lv głośno...

Audio Początkujący   08 Gru 2009 20:11 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 4491
  • Creative Inspire T6060 czy Logitech X-540 do muzyki i gier? Które wybrać?

Witam wszystkich! Mam pewien problem... Mianowicie, mam do wyboru te dwa modele głośników (Creative Inspire T6060 i Logitech X-540). Który z nich bedzie lepszy? Czy opłaca się dołożyć te kilkadziesiąt złotych do Logitecha? Zależy mi głównie na słuchaniu muzyki, troche graniu. W mniejszym stopniu na oglądaniu filmów (ale jednak :D). Czyałem, ze w tym...

Audio Nagłośnienie Domowe   17 Gru 2006 13:27 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 1595
  • Wybór głośników 5.1: nowe Art BassBooster czy używane Creative?

W końcu zdecydowałem się na używane CREATIVE INSPIRE T6060 za 90 zł. Na moje szczęście zestaw nie był zajechany. Przy maksymalnej głośności nie charczą. A że zestaw kupowałem podczas remontu to pozwoliłem sobie zamontować je na ścianie w kablami pochowanymi pod tynkiem. Dla zainteresowanych wyśle fotki. Pozdrawiam :)

Audio Domowe Jakie Kupić?   29 Cze 2016 01:54 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 1233
  • Creative Inspire T6060 5.1 - Grają, ale po wyłaczeniu nie włączają się

Witam, zakupiłem sobie ostatnio zestaw głośników 5.1 Creative T6060 - niestety nowy taki zestaw jest praktycznie nie do zdobycia (no chyba, że zestaw 5.1 zupełnie innej firmy), więc wybór padł na sprzęt używany. Byłem świadomy, że sprzęt może być nawet kilkunastoletni, jednak ze strony sprzedawcy były zapewnienia, że wszystko jest ok. I takim się być...

Audio Początkujący   27 Kwi 2022 13:08 Odpowiedzi: 9    Wyświetleń: 1059
  • Głośniki Creative t6060 brak dźwieku w centralnym głośniku

Pomomi upływu czasu nie znalazłem odpowiedzi/podpowiedzi na ten problem. Przytrafiło mi się to samo (tak sądzę)- nie działa głośnik centralny, a i niskotonowy jakoś niewyraźnie bąka. Próbowałem różnych kombinacji i wykluczam awarię karty dźwiękowej lub kabli. Zmieniałem podłączenie głośników i kable na wejściach. Wychodzi mi na to, że nie działa tor...

RTV Użytkowy   17 Kwi 2011 14:35 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 2419
  • Creative Inspire t6060 - brak dźwięku po podłączeniu przez kabel aux do telefonu/laptopa

Witam, posiadam wyżej wymieniony zestaw i podłączając go pod telefon lub laptop za pomocą kabla aux, żaden głośnik nie wydaje z siebie dźwięku. Ma to prawo w ogóle działać? Bo wydaje mi się, że kiedyś tak to właśnie robiłem. Nie zależy mi, żeby działały wszystkie. Wystarczy konfiguracja 2.1

Audio Nagłośnienie Domowe   26 Wrz 2015 11:30 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1350
  • Creative T6060 a problemy z komputerem po podłączeniu

może masz zle zamontowaną dzwiękówkę i gdy wpinasz kable poruszasz ją i wyskakuje z PCI zawieszając ci kompa. nic innego mi nie przychodzi do glowy. no chyba ze z głośnikami coś nie tak i np na kablach sygnałowych pojawia się napięcie, co moze powodowac włączenie jakiegos zabezpieczenia np termicznego w karcie/jesli takie jest a podejżewam ze nie ma/....

Audio Estradowe, Sceniczne, Studyjne   31 Sie 2006 22:35 Odpowiedzi: 14    Wyświetleń: 1795
  • Wybór odtwarzacza DVD do 250 zł i kolumn do 200 zł – jakie modele polecacie?

można takie głośniki (przykładowo): http://www.proline.com.pl/shop.php?prodi... i do tego czarnego belwooda: http://www.allegro.pl/item116712578_odtw... głośniki warto być może wziąźć lepsze i droższe, ale odtwarzacz w sam raz :) No i trzeba jeszcze prawdopodobnie kupić albo zrobić kable...

DVD/VCR/Kamery/BD Serwis   29 Lip 2006 12:26 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 1703
  • Ogromny p roblem z podłączeniem głośników do konsoli ps3

Panowie, mam ogromny problem z podłączeniem głośników do PS3. Model głośników to Creative T6060 5.1 . Jak wiadomo, żeby był dźwięk przestrzenny potrzebny by był ampiltuner lub kabel optyczny. Nie chcę inwestować w dodatkowe urządzenia dlatego nie zależy mi na tym, aby był dźwięk przestrzenny. Byle by w ogóle grały, jak je podłączyć na 2.1? Monitor FULLHD...

Połączenia urządzeń   21 Wrz 2012 08:38 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 5187
  • Które głośniki wybrać!? Zestaw głośników 5.1 do PC.

Mam te T6060 i wszystko by było ok, gdyby nie jedna rzecz, strasznie łapią zakłócenia. Często słychać jakieś bzyczenie, a telefonu komórkowego to bezwzględnie nie można kłaść blisko kabli. Na plusy to bardzo dobry sub, zero charczenia, w zasadzie już przy ustawieniu 4/10 basy są bardzo głębokie. Ogólnie jest ok, ale na drugi raz chyba bym nazbierał...

RTV Co kupić?   12 Mar 2007 21:35 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 1176
  • Jak podłączyć PS3 Slim 320 GB do głośników Creative 5.1 T6060 bez optyka?

Witam, mam pytanie odnośnie podłączenia konsoli PS3 Slim 320 GB z głośnikami 5.1 firmy Creative. Znalazłem sporo wątków na ten temat, jednak nie znalazłem rozwiązania. Jak wiadomo, aby było to prawdziwe 5.1 trzeba by podłączyć głośniki kablem optycznym lub przez amplituner. Niestety nie mam takiej możliwości, tak więc chciałbym uzyskać chociaż 2.1 ....

Połączenia urządzeń   18 Wrz 2012 16:22 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1212
  • Gdzie kupić kabel SPDIF RCA/2xPin do połączenia PC z TV przez HDMI?

Witam aby nie tworzyć nowego wątku chciałbym się poradzić mądrzejszych i dołączyć do wątku, Czy jest możliwość podłączenia telewizora UE32F6400 poprzez optyczne wejście(czy też wyjście - nie znam się) do komputera płyta główna GA-G31M-S2L do gniazda na płycie głównej (nie wyprowadzonego na zewnątrz tylko wewnątrz)? Kartę graficzną na stacjonarnym mam...

Komputery Hardware   25 Lut 2014 16:58 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 2724
  • Jakie głośniki 2.1 do 400 zł wybrać? Szukam dobrego zestawu komputerowego

Moglby mi ktos doradzic ktore wybrac??Ktore lepsze Creative Inspire T6060 5.1 czy 2.1 CREATIVE I-TRIGUE 3400 ,taka sama cena a moze Logitech Z-3e 2.1.MA ktos z was te glosniki??I czy kable sa dlugie. .Z gory dzieki! Jak w tym chipie szukac starych testow??

RTV Co kupić?   17 Sty 2006 11:32 Odpowiedzi: 10    Wyświetleń: 4281
  • Probl. z podłączeniem głośników CREATIVE INSPIRE 6060

Witam, posiadam głośniki Creative Inspire T6060 wraz z subwooferem http://obrazki.elektroda.pl/3741741400_1... i nie mogę podłączyć ich do laptopa żeby grały, wiem, że trzeba wpiąć trzy kable u góry subwoofera czyli w gnazda : pomarańczowe, zielone i czarne, więc zrobiłem tak http://obrazki.elektroda.pl/7966249900_1...

Początkujący Elektronicy   07 Sie 2015 11:46 Odpowiedzi: 11    Wyświetleń: 3414
  • Podłączenie dodatkowych głośników do Philips 43pus8818/12

Witam. Zwracam się do was z prośbą o pomoc w temacie dodatkowych głośników dla Philips 43pus8818/12. Kombinuje, żeby wykorzystać jakoś starsze głośniki od PC Creative Inspire T6060 lub T6300 i spróbować podpiąć je pod tego Philipsa. Z racji faktu, że jestem totalnym laikiem w tych sprawach chciałbym was spytać zarówno o to, czy jest taka możliwość jak...

Połączenia urządzeń   16 Lis 2023 00:45 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 378
  • Jak połączyc dvd manta prince 2 z głosniami creative t6060?

Witam!!! Jeżeli DVD ma wyjście audio każdy kanał z osobna to potrzebne będą 3 kable "mały jack stereo-cinch x2" Przy głośnikach powinny być opisane wejścia jedno z nich to R/L FRONT (prawy i lewy przód), następnie prawy i lewy tył oraz subufer i centralny. Przy DVD także powinno być opisane każde wyjście, więc podłączyć według opisu.

DVD/VCR/Kamery/BD Serwis   02 Gru 2005 12:07 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1227
  • Jak poprawić jakość basu w subwooferze Creative Inspire T6060?

Z 13cm można mieć dobry bas, ale taki głośnik, to ok. 200...300zł. Np. Peerles CSC-145. W 10 litrach schodzi do 40Hz dla -10dB, to moim zdaniem rewelacja jak na 13cm. Brzmi całkiem "basowo":) Ciekawostka - kiedyś jak się nudziłem, odłączyłem głośnik basowy w komputerowym subie. Kabel wyprowadziłem przez kanał BR i podłączałem do niego co popadnie:D...

Audio Nagłośnienie Domowe   28 Mar 2007 17:47 Odpowiedzi: 10    Wyświetleń: 3998
  • Opis pinów wtyczki pilota do głośników Creative T6060, 9 pinów

Dzięki za Twoją pracę . Mnie się to też przyda -Może? Ale zdradż największą tajemnicę . Gdzie się zaopatrzyć w tą zmyślną wtyczkę wtykaną do subbufora . no i oczywiście gniazdo . Chcę zrobić przedłużacz kabla bo największa zabawa jest z zasilaniem . Muszę wstać i przekręcić po6tencjometr, ato takie nudne. Pozdrawiam i dzięki za pomoc Dodano po 17 Sorry...

Audio Początkujący   10 Lis 2008 20:13 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 12637
  • Creative Inspire T6060 5.1 - Gdzie kupić pilot lub jakie potencjometry użyć?

Proponuje byś kolego sprawdził przejścia... ja naprawiałem taki zestaw i tam przechodzi zasilanie do głośników na wzmacniacz, wiem jedno producent nie zadbał o prawidłowy przekrój kabelka i on pada... ja wymieniłem kabelek troszkę zabawy - rozcinałem kabel przy wtyczce i potem zalałem gorącym klejem z glue gun-u i po kłopocie... 3.1.19. Zabronione jest...

Audio Serwis   06 Maj 2012 13:54 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 2902
  • creative t6060 - pilot

Witam. Potrzebuję jakiegoś szpeca, który przelutuje mi wszystkie kable doprowadzające do płytki sterującej głośnikami. Prawdopodobnie w którymś miejscu na kablu doszło do zerwania kabli przesyłających sygnał bo jak nim poruszałem to przerywało dźwięk. Czekam na kontakt w tej sprawie na PW.

Audio Bazar   05 Sty 2013 13:53 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 1149
  • Budowa wzmacniacza z zestawu głośnikowego Creative Inspire T5900

Więc jak poszukać odpowiednich pinów od pilota łączące go z wzmakem ? Dodano po 30 Subwoofer współpracuje z pilotami od następujących modeli głośników Creative: P5800 P580 I-TRIGUE 3200 I-TRIGUE 3300 I-TRIGUE 3220 T3030 T6060 T3000 T7900 T7700 I wyszukałem na zagranicznej stronie od pilota T3030 schemat podłączenia może mi pomożecie bo t3030 nie posiada...

Projektowanie Układów   05 Sty 2013 12:24 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 10311
  • Jak podłączyć sprzęt audio i wideo: Samsung LCD, Kendo, Technics, Creative?

Witam ! Na początku przywitam się gdyż jestem tutaj pierwszy raz :) Nie wiem czy w dobrym dziale napisałam temat, ale mysle, ze administrator w razie czego przeniesie do odpowiedniego działu :) Mam problem z podłączeniem paru rzeczy. Posiadam następujący sprzęt: + Telewizor - Samsung LCD 32 + Nagrywarka Dvd bez twardego dysku do TV - Kendo + Wzmacniacz...

Audio Nagłośnienie Domowe   14 Sie 2009 21:04 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 1866
  • W którym zestawie głośników komp. występuje ten subwoofer?

Ale takie są właśnie głośniki do 200 zł, nawet po odłączeniu od komputera słychać głośne buczenie, prawda, że najczęściej problem ten występuje w głośnikach firm typu Manta, tracer, etc. No własnie ja mam tracery i "buczy" :) Ja mam Creative T3030 (159zł) http://www.arest.pl/index.php?inc=produk... Nie jest to jakiś wystrzałowy...

Komputery Hardware   02 Lut 2007 18:46 Odpowiedzi: 27    Wyświetleń: 2769
  • Jak podłączyć dźwięk 5.1 z TV Funai LT7-M32BB do Sound Blaster ES?

Witam, chciałbym podłączyć komputer, telewizor i głośniki komputerowe razem. ProbLem obrazu już rozwiązałem, natomiast został głos. Jak to zrobić żeby mieć dżwięk 5.1 z telewizora poprzez kartę dźwiękową na kompie?Liczę się z tym że komputer musi być cały czas włączony żeby działało i Tworzyło coś w rodzaju kina domowego. Dźwięk byłby podczas oglądania...

RTV Użytkowy   03 Mar 2010 13:40 Odpowiedzi: 10    Wyświetleń: 1579
  • Podłączenie głośników 5.1 Creative T6060 do PC i TV LG M2394D jednocześnie

Yhy , a nie da się podłączyć żeby był porostu stereo ale w wszytych głośnikach ? Kolego o takich sprawach mysli sie zazwyczaj przed zakupem sprzetu, porownuje, probuje. Owszem jest kilka mozliwosci, zwlaszcza ze z tego co widze ten TV ma dwa wyjscia euro kompletne. Jednak o tym za chwilke. A 2.0 jak podłaczyć zeby nie było podpinane pod wejscie od...

Połączenia urządzeń   27 Sie 2013 22:32 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 2259
  • Jak podłączyć głośniki Creative T6060 do odtwarzacza Manta Emperor 3 016?

Witam Wystarczy kupić 3x przejściówkę gniazdo minijack-chinch lub kabelki zakończone z jednej strony minijack a z drugiej 2x chinch (to drugie rozwiązanie jest wygodniejsze). Gniazda minijack subwoofera mają trzy kolory: pomarańczowy (centralny + subwoofer), zielony (prawy + lewy przód) oraz czarny (prawy + lewy tył). Myśle że podłączenie powinno być...

Początkujący Serwisanci   14 Kwi 2006 02:16 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 693
  • Creative Inspire T6060 - brak dźwięku w głośnikach, działa tylko na słuchawkach

Witam! Mam ten sam problem z T 6060 co kolega wyżej - w pewnym momencie po podłączeniu słuchawek do pilota głośniki zablokowały się w pozycji odtwarzania przez słuchawki. Moim zdaniem problem jest z pilotem. Jakiś czas temu pilot na chwilę sie odblokował ale po ponownym podłączeniu słuchawek do pilota znowu zestaw zablokował się tylko na odtwarzanie...

Audio Początkujący   25 Sty 2012 19:34 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 6007
  • Głośniki Creative Inspire T6060 grają tylko przez słuchawki?

Witam! Mam problem z T 6060 - w pewnym momencie po podłączeniu słuchawek do pilota głośniki zablokowały się w pozycji odtwarzania przez słuchawki - po odłączeniu słuchawek głucho - nic nie słychać z głośników. Moim zdaniem problem jest z pilotem. Jakiś czas temu pilot na chwilę sie odblokował ale po ponownym podłączeniu słuchawek do pilota znowu zestaw...

Audio Nagłośnienie Domowe   09 Mar 2013 09:56 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 2386