inspire t6100

Znaleziono około 133 wyników dla: inspire t6100
  • Satelita (central) Creative Inspire T6100...

Witam. Posiadam głośniki 2x 2.1 (creativy i logitechy). Poumieszczałem je w rogach pokoju, i teraz mam kwadro, a za niedługo ma mi przyjść satelitka Creative (tylko jedna...) i bym miał 5.2 :D h.tp://allegro.pl/ Jak podłączyłem głośniki z Creative do central (bez subwoofera), były one bardzo ciche... Moje pytanie brzmi: Czy dałoby się zwiększyć głośność...

Komputery Hardware   18 Maj 2011 14:17 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1136
  • Problem z głośnikami Creative T6100.

Karta dźwiękowa : Soundmax HD Audio Głośniki : Creative Inspire T6100 Opis Problemu: Posiadam 5 głośników plus Subwoofer (klasyczne 5+1). Problem polega na tym że podczas odtwarzania muzyki nie działają dwa tylne głośniki oraz centralny. Zarówno oba przednie jak i Subwoofer działają bez zarzutu. Naczytałem się trochę i nigdzie nie znalazłem rozwiązania...

Software serwis   07 Lut 2012 20:47 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 2820
  • Xbox 360, a Creative Inspire 5.1 T6100

Witam, Mam problem z podłączenie xboxa 360 do głośników Creative Inspire 5.1 T6100. Da się jakoś przejść z tego kabla kompozytowego na na chinche, albo podłączyć jakieś przetwarzacze dźwięku. Ważne, żeby nie była to droga operacja, bo inaczej taniej wyjdzie kupić głośniki wyposażone już w to wejście.

Audio Nagłośnienie Domowe   15 Gru 2008 21:39 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 1090
  • [Sprzedam] Creative Inspire T6100

Witam, tak jak w temacie mam na sprzedaż głośniki komputerowe 5.1 Creative Inspire T6100. Wszelkie pytania na PW. Specyfikacja Cena 130 zł. Pozdrawiam Krzysiek.

Komputery Bazar   12 Lip 2012 21:41 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 685
  • Creative T6100 - schemat poszukiwany

Witam! Niestety podczas burzy został uszkodzony wzmacniacz 5.1 Creative Inspire T6100. Poszukuję schematu, ewentualnie elementów które zostały uszkodzone. Może ktoś kto posiada ów zestaw głośników otworzy, odczyta i poda mi typy następujących elementów (moje explodowały): - wzmacniacz U2 - wartość rezystora pomiędzy tranzystorem Q3 a kondensatorem C6...

Audio Szukam   25 Lip 2009 15:16 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 4396
  • Inspire A500 czy T6100? Proszę o opinię!

Witam. Jestem właśnie na etapie kupna, jakiegoś audio do kompa i zastanawiam się nad: Creative 5.1 Inspire A500 i Creative Inspire T6100 5.1 Jakie macie opinie na temat tych zestawów? Pozdrawiam.

Audio Estradowe, Sceniczne, Studyjne   08 Gru 2009 15:26 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 2530
  • Subwoffer Creative inspire t6100 - sposób podłączenia

Witam Podłączyłem sobie suboofer creative inspire t6100 zmieniłem w ustawieniach głośników na 5.1 i grają mi tylko 2 przednie, a jak podłączyłem odwrotnie kabelki czyli czarny do czerwonego a nie do niebieskiego ( jak było), a czerwony do niebieskiego to zaczeły grać mi tylko tylnie głośniki, centralny ciągle milczy, mam system xp prof i karte dzwiękową...

Początkujący Naprawy   19 Sie 2009 08:27 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 2160
  • Nie działające 5.1, głośniki creative inspire t6100

Witam ma problem z głośnikami creative inspire t6100 gdyż nie działa mi 5.1 tylko dwa boczne i subofer wszytsko jest dobrze podłączone bo w teście działają normalnie ja jak wejde na yt lub jakąs muze puszcze to juz lipa tylko te 2 boczne i subofer proszę o pomoc !! karta dzwiękowa: realtek hd audio Dodano po 55 dobra ustawiłem wypełnianie dzwięku głośnika...

Początkujący Naprawy   25 Sty 2016 17:55 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 606
  • Brak włącznika/potencjometru w creative inspire t6100

Witam mam pytanie dostalem subwoofer od zestawu creative inspirion t6100 czyli od zestawu 5.1 ale bez kolumn i chcialem go dodac jako sub do mojej wieźy tylko w taśmie idącej z suba idą 3 żyły i mam tylko jeden z trzech czyli jack 3,5mm zielony i jak to zrobic ? Zeby działało może być ciągle na maxa dany bo głośność będę regulował w laptopie/telefonie....

Początkujący Elektronicy   16 Maj 2016 19:02 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 702
  • Creative Inspire T6100 dziwny dzwięk subwoofera

Witam Mam problem z subwooferem basy są słabe a głośnik wygląda jak by był wciągany do tego dochodzi dźwięk jak by uderzającej cewki. [youtube][/youtube] Da się to jakoś wyeliminować? Gdyż filmy jest nawet ciężko oglądać i muszę używać subwoofera od Creative inspire P380.

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   12 Sty 2014 18:37 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 978
  • Głośniki Creative Inspire T6100 pod TV

Witam. Jak podłączyć głośniki głośniki Creative Inspire T6100 5.1 do telewizora Thomson 29DX172? Czy przy podłączeniu pod wyjście słuchawkowe zagra cały komplet, czy tylko stereo? Sad (Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie, ale mam Cyfrę +) Proszę o odpowiedź.

Audio Nagłośnienie Domowe   05 Mar 2007 20:02 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 3618
  • Creative Inspire T6100 problem z 5.1

Witam Serdecznie Już raz pisałem na forum i uzyskałem fachową pomoc za którą dziękuję ;) teraz mam następny problem tym razem są to głośniki Creative Inspire T6100 (5.1), nie wiem czemu ale po podłączeniu gra subwoofer i dwa głośniki :( dwa pozostałe głośniki i głośnik centralny milczą :( trochę mnie to męczy bo jednak wydałem dodatkowe 100zł by mieć...

Audio Serwis   13 Sie 2007 12:13 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 4179
  • CREATIVE INSPIRE T6100 - jak zmniejszyć bass?

Witam. Kupiłem niedawno w MM te głośniki - spodobały mi się pod względem ceny (170 zł za zestaw 5.1) do jakości (w końcu to Creative, a miałem wcześniej jakąś lipną, charczącą Mante). Głośniczki rzeczywiście od poprzednich duuuużo lepsze. Jedyny problem stanowi za mocny bass - jak czytałem na innych forach, czy w opiniach o tych głośnikach, to występuje...

Audio Serwis   10 Paź 2007 09:39 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 4149
  • Creative Inspire T6100 - subwoofer piszczy

Ostatnio zakupiłem głośniki do komputera takie jak w temacie. Zaraz po uruchomieniu i podgłoszeniu muzyki trochę głośniej z subwoofer wydobywa się coś w rodzaju pisku. Gdy przyłożę rękę do otworu to głośniej jakby piszczy. Czy to może być wina tego że ma za mały otwór bas reflex. Ewentualnie może wina mojej karty dźwiękowej bo mam zintegrowaną. Proszę...

Audio Estradowe, Sceniczne, Studyjne   05 Lip 2009 08:24 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 2860
  • Przewód do Creative 5.1 Inspire T6100

Witam! Mam głośniki Creative 5.1 Inspire T6100 Moc głośnika satelitarnego RMS8 W Moc głośnika centralnego RMS18 W Moc głośnika niskotonowego RMS26 W Głośniki mają za krótki kable (głośniki satelitarne tył:4m i przód:1,7m ) i muszę je po przedłużać o około: tył: 10m razem 14m przód: 6m razem 7,7m Czy mogę do tego zastosować przewód 2x0,20mm

Audio Serwis   04 Maj 2009 22:33 Odpowiedzi: 19    Wyświetleń: 8640
  • Głośniki Creative Inspire T6100 do laptopa

Witam! Tak jak w temacie. chciałbym kupić sobie takie głośniki do laptopa ale nie wiem czy będą poprawnie działały gdyż mam jedno wyjście na słuchawki i jedno wejście na mikrofon a z tego co doczytałem to ten sprzęcik ma 3 chinch do podłączenia w wersji 5.1 i nie wiem czy moja karta będzie to obsługiwać. mój komputer to Compaq Presario F755US. Dodam,...

Laptopy Hardware   11 Lip 2008 14:37 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 6936
  • Głośniki 5.1 Creative Inspire T6100 PROBLEM SUBWOOFER

Witam. Mam problem z subwooferem: Strasznie dudni, utrudnia to granie i oglądanie filmów. Mam kartę X-fi Proffesional Gamer. Regulator ściszyłem na subwooferze do zera, w panelu THX poziom -12 subwoofera, minimum jakie się da. Dalej dudni, prosze o pomoc!

Audio Serwis   03 Lut 2009 18:22 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 1035
  • Creative Inspire T6100 - problem z subwooferem

Witam, jakieś 10 miesięcy temu kupiłem sobie zestaw głośników "Creative Inspire T6100" nie mam karty muzycznej 5.1 (zbierałem kasę żeby ją kupić) ale i tak słuchałem muzykę bez żadnych problemów z 2 głośników plus subwoofer. I któregoś dnia włączam muzykę i po paru minutach wyłącza mi się subwoofer :/ sam z siebie, nie był nawet przegrzany ani nic z...

Początkujący Naprawy   13 Maj 2010 19:44 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 2932
  • Panasonic TX-37LZ8P i Creative Inspire T6100

Witam mam takie pytanie czy dałoby rade podłączyć głośniki creative inspire T6100 do telewizora Panasonica TX-37LZ8P? a jeżeli tak to gdzie? w które wejście? ps. przepraszam jeżeli kogoś zdenerwowałem takim prostackim pytaniem ale ja w takich sprawach jestem kompletnie zielony... więc proszę o wyrozumiałość ;) Pozdrawiam.

RTV Użytkowy   28 Sty 2010 12:36 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1882
  • Creative inspire T6100, nie działają

Witam, mam problem - głośniki creative T6100 nie działają. Już wcześniej grały przez około 1.5 roku, nagle przestały działać. Zasilanie w głośnikach jest (pali się dioda). (podłączone są one do subwoofera, od subwoofera idzie kabel do PC). Gdy podłączam słuchawki do głośnika to nie ma sygnału dźwiękowgo, gdy podłącze do PC grają. Po dwóch tygodniach...

Komputery Hardware   09 Sie 2010 13:07 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 2898
  • Creative Inspire T6100 - problem z dźwiękiem

Witam Pojawił się dzisiaj (przed chwilą dosłownie) problem z głośnikami Creative Inspire T6100. Działają tylko dwa głośniki (stereo), pozostałe milczą. Dzieje się tak przy odtwarzaniu muzyki (Winamp), filmów (Windows Media Player) czy w grach ale w Menedżerze HD Audio opcja Wejście/wyjście audio działa prawidłowo – czyli odzywają się wszystkie...

Software serwis   31 Mar 2010 11:56 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 2699
  • Creative Inspire T6100 pytania przed zakupem

Witam! Zamierzam kupić głośniki Creative t6100 ale nie jestem pewien czy mój komputer je pociągnie. W ustawieniach mam opcje 5.1 i trzy wejścia niebieskie, różowe i zielone a przy głośnikach jest pomarańczowe, zielone i czarne gdzie je podłączyć. A czy przy odtwarzaniu muzyki w formacie mp3 na Winampie będą działać wszystkie bo słyszałem, że grają tylko...

Software serwis   29 Kwi 2010 13:30 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 1322
  • creative inspire t6100 + Subwoofer Voice Kraft VK 2000

Witam, Mam takie proste pytanko do was. Mam taką tubę basową Oczywiście napięcie podłączyłem, ale nie wiem jak to podpiąć do kompa. Tak aby mi grały creative i ta tuba. Tuba ma wbudowany wzmacniacz, Z tyłu tuby pisze mi LOW INPUT Ch1 i Ch2. Te kable mam pokupowane z końcówkami. Proszę o pomoc jak to podpiąć ? ; )

RTV Użytkowy   28 Cze 2010 16:51 Odpowiedzi: 12    Wyświetleń: 4249
  • problem z zestawem creative inspire t6100

Witam. Jakiś czas temu koledze "zpsuł" się ten, że zestaw. Po rozkręceniu go i dokładnym przyjrzeniu się dostrzegłem pewne ślady osmolenia przy tranzystorze Q3 Jest to BC639 Więc tranzystor ten wylutowałem i pojechałem zakupić taki (lub odpowiednik) w odpowiednim sklepie. I nie wiem czy to tylko przez to, że całe oznaczenie nie zmieściło się na jego...

Audio Początkujący   13 Lis 2012 16:29 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 2629
  • subwoofer creative inspire T6100

Witam mam problem z subwooferem mianowicie nie dochodzi do niego sygnał z komputera. Kiedy jest wszystko podłączone tak jak trzeba zestaw nie działa. Wyjąłem cały układ z subwoofera i znalazłem tam 3 układy scalone i kiedy w okolicach tych układów z tyłu na lutach dotknę palcem zaczyna wszystko działać tak jak trzeba i kiedy zabiorę palec wszystko gra...

Początkujący Naprawy   19 Mar 2011 14:48 Odpowiedzi: 21    Wyświetleń: 4568
  • Creative inspire t6100 czyszczenie potencjometru

Witam, posiadam głośniki Creative Inspire t6100 i od pewnego czasu występują w nim skoki głośności (tzn. same się ściszają i podgłaszają). Wyczytałem, że przyczyną takiego stanu rzeczy jest potencjometr. Ponoć wyczyszczenie jego powinno pomóc. Posiadam specjalny preparat Kontakt S61 jednak nie wiem gdzie mam siknąć tym preparatem? Czy to pokrętło się...

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   27 Cze 2012 15:53 Odpowiedzi: 8    Wyświetleń: 15123
  • Creative 5.1 Inspire T6100 jak zrobić z nich kino domowe?

Witam wszystkich. Posiadam zestaw 5.1 creative model taki jak w temacie. Chciałbym zapytać jak zrobić z nich kino domowe. Co należy kupić lub jak je przerobić, aby wszystko śmigało jak należy. Głośników wcześniej używałem pod komputerem, a teraz leżą i się kurzą więc postanowiłem wykorzystać je w inny sposób i właśnie tym postanowieniem jest przerobienie...

RTV Użytkowy   20 Paź 2011 19:01 Odpowiedzi: 10    Wyświetleń: 7937
  • Problem z głośnikami Creative Inspire T6100

Witam wszystkich. Otóż dzisiaj kupiłem sobie głośniki Creative Inspire T6100 5.1 . Z tym, że mam pewien problem. Po podłączeniu wszystkiego(napewno mam wszystko dobrze podpięte) chciałem sprawdzić jak działają moje nowo nabyte głośniki. Problem jest taki, że za wyjątkiem subufera, przedniego prawego oraz tylniego lewego głosnika żaden mi nie działa....

Software serwis   25 Paź 2011 07:15 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 1673
  • Creative 5.1 Inspire T6100

Witam o tuż mam problem z głośnikami Creative 5.1 Inspire T6100 5-.1 sound -Program SoundMax -karta dzwiękowa zaintegrowana z 3 gniazami różowy zielony i pomarańczowy podłączyłem tak jak wymagał komputer i pisało pomyślnie . Tylko nie chodzi mi centralny i jeden stojący i w tym jest problem dałem w ustwieniach na 5.1 i dalej to samo proszę o pomoc pozdrawiam...

Komputery Hardware   09 Maj 2012 15:06 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 1668
  • Creative inspire T6100 potencjometr B50K

Witam serdecznie! Jest kilka tematów na forum, które bezpośrednio wspominają o moim problemie - nie do końca jednak znajduję w nich rozwiązanie tak więc proszę o pomoc. Problem mam z Creative inspire t6100 a konkretniej z potencjometrem. Skoki głośności przy odtwarzaniu jakiegokolwiek dźwięku. Upierdliwe. Przeczytałem, iż pomaga wywiercenie (wytopienie)...

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   06 Cze 2014 21:29 Odpowiedzi: 11    Wyświetleń: 12297
  • Toshiba 42HL83g - jak podpiąć Creative Inspire T6100, by grały najlepiej?

Witam, posiadam telewizor Toshiba 42HL83g oraz głośniki Creative Inspire T6100 5.1 . Chciałbym wykorzystać te głośniki i podłączyć je do telewizora. W jaki sposób mogę to zrobić, tak aby uzyskać najlepszy efekt (bądź jakikolwiek efekt, czyli chociaż dwa głośniki)? Co muszę kupić, aby to działało, oczywiście jeżeli gra jest warta świeczki, bo nie mam...

Połączenia urządzeń   04 Lut 2013 00:12 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1434
  • Creative Inspire T6100 - Ściszanie się dźwięku głośników

Mam problem ze ściszającymi się głośnikami. Z początku myślałem, że to wina laptopa i jego ustawień ale w końcu doszedłem do tego, że to wina samych głośników. Samo ściszanie nie jest jakoś usystematyzowane. Dźwięk może normalnie się wydobywać przez kilka godzin/dni, aż tu nagle przez jakąś dłuższą chwilę nie da się kompletnie słuchać niczego bo co...

Audio Nagłośnienie Domowe   19 Kwi 2013 11:44 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 1284
  • Creative Inspire T6100 - Windows 7 - nie działają przednie głośniki

Witam Mój problem wygląda następująco. Parę lat temu zostałem posiadaczem karty dźwiękowej Creative SoundBlaster X-Fi Platinum oraz głośników Creative Inspire T6100. Po zainstalowaniu karty w komputerze i podłączeniu głośników wszytko działało pięknie (Windows XP). Niedawno zainstalowałem Windows 7 i tu zaczynają się problemy. Na samym początku podłączyłem...

Software serwis   27 Kwi 2013 18:10 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 3606
  • Realtek - Głośniki Creative Inspire T6100 5.1 - Prawy głośnik nie działa

Witam. Mam problem z głośnikami Creative Inspire T6100. Otóż w teście działają wszystkie głośniki poza prawym . Jest on wykrywany jako Subwoofer (Subwoofer działa normalnie). Byłoby to do przeżycia, gdyby nie to, że przy słuchaniu muzyki działa tylko lewy (youtube) lub lewy i środkowy (z płyty/pliku mp3). Zainstalowałem najnowsze sterowniki ze strony...

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   27 Maj 2013 18:56 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 2130
  • Creative Inspire T6100 - Głośniki zaczeły same z siebie cicho grać

Witam są już troszkę wiekowe głośniczki ale szkoda wyrzucać dobrych ;) Głośniki od pewnego czasu zaczęły się psuć. Same z siebie grały raz to głośniej raz to ciszej. Teraz już grają tylko cicho. Max 20% swojej pierwotnej głośności. Ze swoją skromną wiedzą doszedłem do wniosku że winą mogą być wzmacniacze operacyjne którym coś się pochrzaniło ze starości....

Audio Początkujący   01 Gru 2014 18:31 Odpowiedzi: 8    Wyświetleń: 3762
  • Głośniki Creative inspire T6100 na Windowsie XP

Witam. Mam mały problem zakupiłem ostatni głośniki Creative 5.1 przy odtwarzaniu muzyki z pulpitu wszystkie głośniki grają, ale kiedy odpale cos z Youtube to grają tylko dwa. Chciałbym to zmienić tak aby grały wszystkie głośniki, nawet bez efektu przestrzennego. Mój sterownik 'to menedżer Realtek hd audio', a system to Windows XP. Dodano po 1 PS. Nie...

Audio Nagłośnienie Domowe   09 Lip 2015 03:18 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 756
  • Subwoofer (Modecom mc-s1) + 3 głośniki (Creative Inspire T6100) + SB Audigy II

Cześć wszystkim, Wymyśliłem sobie, żeby podłączyć 2 satelity (tylne) z zestawu Creative Inspire T6100 do subwoofera od Modecom MC-S1. Satelity mają wtyki RCA (cinch) a w subwooferze jest zwykłe gniazdo Jack 3.5 także myślę, że zwykła przejściówka (2xRCA gniazdo - jack wtyk) powinna załatwić sprawę (nie chcę ciąć kabli bo może się jeszcze przydadzą i...

Początkujący Elektronicy   14 Wrz 2015 12:01 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 687
  • Creative Inspire T6100 - Brak sygnału. ?

Zakupiłem z rok/2 lata temu głośniki Creative Inspire T6100, a od kilku dni miałem problem. Gdy słuchałem muzyki na 50% głośności, przerywało muzykę. Jakbym odłączał i podłączał kabel. Wczoraj jeszcze muzyka grała, zaś dziś zero odpowiedzi. Ale za to kiedy podłączę do głośników słuchawki muzyka normalnie działa. Czyli sygnał jest, ale subwoofer i głośniki...

Początkujący Naprawy   23 Paź 2015 00:09 Odpowiedzi: 9    Wyświetleń: 933
  • Głośniki "Creative Inspire T6100" - podłączenie do laptopa

Witam Jestem posiadaczem głośników "Creative Inspire T6100", które chciałbym podłączyć do laptopa. Lenovo G700 którym operuję ma jedno wyjście Jack, dlatego też kupiłem rozdzielacz do chinch, 1 Jack i 3 wyjścia chinch, tak jak to było wymagane do moich głośników, niestety owe wyjścia nie pasują, czy mogę coś z tym zrobić ? Zamieszczam zdjęcia.

Połączenia urządzeń   05 Gru 2015 17:15 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 8088
  • Creative Inspire T6100 - Intensywne buczenie

Witam, mam problem z głośnikami creative inspire t6100 5in1. Głośniki nie działały wcale, rozebrałem tubę żeby poszukać uszkodzonych elementów ale nic nie znalazłem wiec podłączyłem zasilanie w celu wykonania pomiarów i o dziwo głośniki ożyły i grają do teraz. Być może wtyk kabla sterującego nie łączył mniejsza z tym głośniki grają ale i przy okazji...

Początkujący Naprawy   16 Paź 2016 19:39 Odpowiedzi: 13    Wyświetleń: 2979
  • Creative inspire T6100 - Niedziajaca para glosnikow

Nie dzialaja mi glosniki mianowicie SL i SR nie wiem co jest grane podlaczone jest chyba dobrze :) moze ktos sie wypowie

Komputery Hardware   09 Maj 2017 17:59 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 492
  • Naprawa wzmacniacz do głośników Creative Inspire T6100

Witam, poszukuje osoby która była by w stanie podać mi wartości kilku(nastu) elementów z płytki drukowanej do własnie tych głośników, bądź jeżeli ktoś posiada to chętnie przyjmę także schemat owego wzmacniacza. Przeszukałem już całą elektrodę i wszystkie linki do schematów tych głośników są już nie dostępne.

Audio Początkujący   12 Lip 2017 14:12 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 1809
  • Głośniki Creative 5.1 Inspire T6100 - wina potencjometru?

Witam, mam problem z potencjometrem w głośnikach Creative 5.1 Inspire T6100. Raz graja ciszej raz głośniej, na potencjometrze jest oznaczenie B50k. Stąd pytanie - czy mogę użyć takiego potencjometru (Potencjometr Obrotowy 2 x 50K Ohm B - liniowy), z góry dziękuję za odpowiedź.

Początkujący Naprawy   22 Cze 2020 13:32 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 378
  • Wyszukiwanie rodzaju wtyczki do przedłużki - Creative Inspire t6100

Co to jest dokładnie za wtyczka? Muszę kupić przedłużkę a nie wiem jak się to na

Audio Początkujący   03 Mar 2022 19:48 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 174
  • Głośniki Creative Inspire T6100 - działa tylko jedno wejście, reszta nie reaguje

Dzień dobry ostatnio zakupiłem głośniki creative inspire T6100 a mianowicie działa tylko jedno wejście gdy podpinam do reszty działa tylko ten głośnik którego jest wpienty do tego co działa reszta nie działa

Połączenia urządzeń   10 Maj 2023 17:35 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 171
  • Asus X51RL i Creative T6100 nie działają wszystkie głośniki

Witam Wszystkich Otóż mam taki problem , posiadam laptopa Asus X51RLseries , zakupiłem zestaw głośników 5.1 Creative Inspire T6100 i działa tylko subufer i 2 głośniczki, a 3 pozostałe nie chcą działać. Podpinałem na różne kombinacje i nic. W laptopie mam tylko 2 wejścia, na głośniki i na mikrofon. Od subufera idą 3, zielony, czarny i różowy jak podpiąć...

Laptopy Hardware   11 Gru 2009 15:15 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 2904
  • Creative T6100 - Samowolna zmiana głośności

Witam Mam zestaw Creative Inspire T6100 i problem z nimi polega na samowolnych zmianach głośności. Muzyka gra normalnie nagle robi się ciszej i nagle znów normalnie (nie jest to zależne od utworu). Jak w momencie spadku głośności dam głośniej na potencjometrze to za chwile zaczyna wszystko ryczeć (powrót do "nominalnej" głośności). Sprawdzałem już kable...

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   22 Gru 2011 02:09 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1537
  • Creative T6100 - podłączenie zestawu głośnikowego 5.1

Witam kupiłem głośniki Creative Inspire T6100 i mają po 3 kable a ja posiadam laptopa który ma 2 wejścia jedno na mikrofon a drugie na słuchawki jak włożę jeden kabel gdzie jest wtyczka do słuchawek to gdzie ja mam dać 2 kable help

Połączenia urządzeń   10 Cze 2012 08:33 Odpowiedzi: 14    Wyświetleń: 2293
  • [Kupię]Creative Labs 5.1 Inspire T610 - szukam zasilacza

Witam, mam pytanie, mianowicie, gdzie kupię zasilacz do głośników Creative Labs 5.1 Inspire T6100? Stary się spalił, a głośniki na prawdę świetnie grają i nie mam zamiaru ich wymieniać. Niestety nigdzie na internecie nie mogę znaleźć oferty sprzedaży do nich zasilacza. Jeśli ktoś się orientuje, z góry dziękuję. :)

Audio Bazar   24 Sie 2015 12:40 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 591
  • Głośniki komputerowe Creative Inspire P5800 do auta...?

Zainstalowałem te creativy w VolksWagen t4 caravelle tam oryginalne były kompletnie sprute. Najpierw kupiliśmy wygodne zajebiste fotele z KIA CARNIVAL z poczwórnym kapholderem. W skrzynki od KIA CATNIVAL wchodzą na przód 2 subwoofery. Kupiłem na OLX 2 komplety głośników w okolicach 80zł/kpl 2x5.1. Ponieważ piloty w creative są dość wadliwe zdecydowałem...

CarAudio   19 Wrz 2023 21:54 Odpowiedzi: 14    Wyświetleń: 582
  • Creative t6100 załamania powietrza na bass refleksie.

Witam! Posiadam zestaw 5.1 Creative t6100 inspire. Mój problem jest nietypowy. Gdy dam głośniej muzykę z bass z subwoofera wydobywa się dziwne " charczenie ". Trudno jest mi to określić. Gdy zakryję otwór od bass refleksu problem znika. Wydaje mi się, że przyczyną mojego problemu jest załamanie powietrza na początku tuby bass refleks. Spotkał się ktoś...

Audio Nagłośnienie Domowe   18 Sty 2009 21:45 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 1242
  • WZMACNIACZ WS 502+Głośniki T6100 Creative Inspire 5.1

Witam Mam pytanie: Czy da się w jakiś sensowny sposób połączyć następujące sprzęty: 1) Tuner Diora AS 502 2) Korektor Diora FS 502 3) Wzmacniacz Diora WS 502 4) Głośniki Creative Inspire 5.1 T6100 5) do wzmacniacza do wejścia TAPE mam zamiar podłączyć laptopa 6) do wzmacniacza do wejścia CD mam zamiar podłączyć DVD Manta Czy jest to możliwe do podłączenia?...

Audio Nagłośnienie Domowe   05 Kwi 2008 09:52 Odpowiedzi: 18    Wyświetleń: 4492
  • Sound Blaster Audigy SE nietypowa usterka- nie działa

Witam. Wczoraj zakupiłem w sklepie internetowym kartę dźwiękową jak w tytule+ głośniki creative inspire t6100. Podłączyłem wszystko elegancko, do dźwiękówki nie dostałem płyty(wersja oem), dlatego ściagnąłem z neta wszystkie możliwe, i tu jest problem. Żadne nie działają, karte wykrywa normalnie w panelu sterowania i menedżerze urządzen i nic, nie gra....

Komputery Hardware   05 Kwi 2010 13:52 Odpowiedzi: 17    Wyświetleń: 5532
  • Jakie macie sprzęty grające?

Witam ja na razie mam od taty Altusy 140, Radmora 5102, wieże NIKO, i Altusy 80. Pozdrawiam Dodano po 1 A przy kompie mam CREATIVE INSPIRE T6100. Wieża Grundik.

Audio Domowe Jakie Kupić?   21 Kwi 2020 21:45 Odpowiedzi: 591    Wyświetleń: 281041
  • karta dzwiekowa usb glosniki 5.1

czesc, mam do was, jako mam nadzieje autorytetow w tej kwestii, pytanie. chcialbym dokupic do komputera zestaw glosnikow 5.1, mniej wiecej w okolicach 300zl (aczkolwiek im taniej tym lepiej). zastanawialem sie nad geniusem (Genius Sw-Hf5.1 5005 lub Genius Sw-Hf5.1 4000), lub Logitech X-530 albo Creative Inspire T6100... Który z tych polecacie (i dlaczego...

Audio Domowe Jakie Kupić?   13 Paź 2010 01:32 Odpowiedzi: 8    Wyświetleń: 6488
  • Głośniki Philips lx3900sa - do czego podłączyć?

Posiadam jednostke centralną philips hts 3020 z złączem Easy Fit i zestaw głośników Creative Inspire T6100. czy istneje sposób na podłączenie głośników do jednostki cent. ta zeby grało a jeśli tak to jak?

RTV Co kupić?   13 Lis 2010 21:15 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 2837
  • Połaczenie głośnikow 5.1 z monitorem

Witam jestem tu świeżak, więc przejdę od razu do tematu. Mam monitor Samsunga SyncMaster B2230HD z tunerem TV. Chciałbym do niego podłączyć zestaw głośników creative inspire T6100. Tak wygląda tył monitora. Posiada on wyjścia: 15 pin D-sub 2 x HDMI Component DTV Tuner Optical Out Scart CI Slot oraz słuchawkowe 3.5 mm jack Zresztą sami widzicie. Natomiast...

Audio Estradowe, Sceniczne, Studyjne   01 Lut 2011 00:52 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 1849
  • Windows 7 Home Premium x32 - nie w pełni działające 5.1

Witam, mam problem z głośnikami Creative Inspire T6100. Sterownik dźwięku Realtek HD audio. Podczas próby głośników w Menadżerze Realtek wszystkie głośniki działają, tzn głos jest w każdym głośniku pokazanym w teście w odpowiedniej sekwencji. Lecz gdy oglądam jakiś film lub słucham muzyki. Działają tylko 2 przednie głosniki i lekko subwoofer. W centralnym...

Software serwis   26 Paź 2012 09:20 Odpowiedzi: 8    Wyświetleń: 1563
  • głośniki komputerowe do 150zł

Podstawowe pytanie - masz jak rozmieścić głośniki z zestawu 5.1? Jeśli tak to np.Creative Inspire t6100.

Komputery Co kupić?   03 Maj 2015 21:30 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 840
  • Wieża Kruger&Matz KM1808 - podpięcie subwoofera

Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy możliwe jest podpięcie do wieży Hi-fi Kruger&Matz 1808 subwoofera z zestawu Creative Inspire T6100. Jest to subwoofer z własnym zasilaniem (dane zasilacza na zdjęciu). Chcę stworzyć zestaw wieża HiFi + subwoofer z dwoma głośnikami + telewizor Samsung model UE32H5000AW (dane również na zdjęciu). Aktualnie wieża bez...

Połączenia urządzeń   19 Maj 2018 13:21 Odpowiedzi: 15    Wyświetleń: 1323
  • - Połączenie głośników 5.1 do konkretnego TV

Witam, Pozostały mi po starym komputerze stacjonarnym głośniki 5.1 Creative Inspire T6100. Mam TV Samsung UE32EH5300W i niestety nie ma on wyjścia audio. Zestaw chciałbym połączyć ze sobą (oczywiście zdaję sobie sprawę, że dźwięk 5.1 odpada i pozostaje mi tylko stereo na wszystkich). Pewna osoba zaproponowała mi, że połączy 3 przewody (widoczne na zdjęciu)...

Połączenia urządzeń   13 Mar 2019 19:07 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 510
  • Podlaczenie monitora + tv pod pc i xbox 360 pod tv

Witam Sprawa wyglada jak na rysunku, prosze o pomoc brakuje tu jeszcze jednaj lini laczacej xbox'a z glosnikami posiadam zestaw glosnikow ctreative inspired T3100 2.1, w bliskiej przyszlosci chce je zmienic na creative inspired T6100 5.1 + karte dzwiekowa, mam monitor lcd acer v223w 20 cali, pc mniej wazny po za karta graficzna - GeForce 3 Ti200 a teraz...

Konsole Serwis   23 Mar 2010 11:14 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 3275
  • Jakie głośniki do komputera?

Moja propozycja: Creative Inspire T6100. Cena poniżej 200zł. Cena/jakość bardzo dobra.

Estrada Co Kupić   30 Gru 2008 14:42 Odpowiedzi: 10    Wyświetleń: 6556
  • Psuedo-kino domowe z glośników komputerowych 5.1

Cześć W domu walają mi się głosniki Creative 5.1 Inspire T6100 (do podlaczenia wychodzą 3x jack 3.5 - jasnozielony, jasnoczerwony, czarny) Chcialbym je podlaczyc do tv/raspberry i puszczac z nich dzwiek Czy mozna z nich zrobic "kino domowe"? Czy jest mozliwosc uzyskania dzwieku 5.1 (jesli bede miec film z takim dzwiekiem)? Co musze dokupić? Jakis wzmacniacz/amplituner?...

Audio Domowe Jakie Kupić?   29 Sie 2017 08:39 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 633
  • Wybór głośników do laptopa (Creative, Logitech)

Proszę o pomoc w następującej sprawie. Szukam używanych w miarę dobrych głośników komputerowych. Waham się pomiędzy następującymi zestawami: Creative Inspire T6100 Creative Inspire 4.1 4400 Creative P5800 Creative SBS 2.1 Creative T7700 (konieczność wymiany zasilacza) Ewentualnie Logitech z506 Które z tych głośników są warte zakupu? Zostałyby podłączone...

Komputery Co kupić?   23 Cze 2023 16:43 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 126
  • Creative 5.1 czy amplituner + kolumny stereo?

Witam, mam wolne grosze (200zł) i chce to przeznaczyć na poprawienie komfortu słuchania muzyki z komputera ;-) Mój wybór jest między: 1) Creative Inspire T6100 5.1 2) Wzmacniacz/amplituner z allegro za ok. 200zł (więc stary) + kolumny które posiadam - do wyboru 2xOnkyo SC-370(100watt, zamknięte) lub 2xTechnics SB-EH60(80watt, bas reflex) Nie mogę się...

Audio Domowe Jakie Kupić?   13 Gru 2007 13:33 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 2108
  • Jak podłączyć głośniki 5.1

Creative 5.1 t6100 Wszystkie głośniki mam podłączone do subwoofera a od niego idą 3 kabelki do pc.

Początkujący Elektronicy   05 Paź 2022 21:36 Odpowiedzi: 27    Wyświetleń: 20967
  • Głośniki komputerowe 2.1 do 200zł

Jak chcesz kupić coś solidnego rozglądnij się za głośnikami Logitech,Creative,Piooner,Microlab,Bose wedle twoich wymagań. Od siebie polecę głosniki które sam używam Creative t6100 link -> (tyle że ty chcesz 2.1)

Komputery Co kupić?   12 Sie 2015 07:48 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 1194
  • Które głośniki wybrać!? Zestaw głośników 5.1 do PC.

zastanawiam się nad kupnem jakiegoś niewielkiego i taniego zestawu głośnikó 5.1 do kompa... z pewnych względów skazany jestem na ogólno dostępne głośniki firmy Creative. rozpartuje 3 modele: wszytskie sobie odsłuchałem i ogólnie są OK tylko zastanawia mnie czy wystarczą one do odpowiedniego nagłośnienia pokoju 4x4 metry.. nie chcę potem się obudzić...

RTV Co kupić?   12 Mar 2007 21:35 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 1146
  • Jakie głośniczki do laptopa ??

Chciałabym kupić jakieś głośniczki do laptopa jako prezent. Tak jak napisaliście - nie spodziewam się, że dźwięk będzie niesamowitej jakości, ale chcę, żeby dobrze się sprawowały i żeby obdarowany był z nich zadowolony. Prosty domowy użytek, tak, żeby coś grało przy zmywaniu talerzy ;P. Na co powinnam zwrócić uwagę? Jeśli już Creative, to czy [url=]Creative...

Inne Co kupić?   24 Gru 2008 10:13 Odpowiedzi: 8    Wyświetleń: 2278
  • Subwofer Creative w samochodzie

Witam. Mam w domu głośniki do kompa Creative Inspire t6100 5.1 które aktualnie są mi nie potrzebne. Pomyślałem sobie czy nie dało by się jakoś wykombinować żeby podłączyć do samochodowej instalacji tego subwofera. Jest on zasilany zasilaczem prądem zmiennym 13.5v 5000mA

CarAudio   13 Kwi 2007 08:21 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1368
  • Jaka karta dźwiękowa i głośniki 5.1?

Do niedawna używałem głośników Creative 5.1 Inspire T6100 (plus Creative Audigy 2) i bardzo mi się podobały (grają naprawdę bardzo dobrze), także z czystym sumieniem mogę je polecić. Dźwiękówka do 400 złotych -> poszukaj jakiejś fajnej X-Fi Creativa (np. )-> teraz mam kartę X-Fi i razem z głośnikami Creative Inspire T7900 dźwięk jest fenomenalny!

Komputery Hardware   26 Kwi 2007 19:41 Odpowiedzi: 14    Wyświetleń: 3710
  • Creative 5.1 problem z podlaczeniem

kupilem glosniki Creativ'y 5.1 Inspire T6100 A problem odnosnie tego... z subwoofera wychodza 3 wtyczki do kompa, a w kompie mam 3 wtyczki (jak wiecie) Microfon, Audio i "cos" nie wiem co to kazdy z tych kabli odpowiada za inne glosniki i kazdy kabel dziala tylko na Audio Co mam zrobic? Help :|

Komputery Hardware   20 Lip 2007 19:58 Odpowiedzi: 10    Wyświetleń: 10278
  • Jaki komputer kupić w cenie 2500-3000zł ?

Troszkę kolega przesadził :) proszę popatrzeć ... LCD 588zł Monitor LCD 17" LG L1753S-SF Płyta 265zł [AMD][AM2] Płyta Abit KN9-S Procesor 454zł [AM2] Procesor AMD Athlon 64 X2 5200+ BOX Ram 390zł Pamięć DDR2 2x1GB PC6400 800MHz GeIL Ultra CL4 GX22GB6400UDC Grafika 375zł [PCIE] Karta GeForce 8600GT Palit 256MB 128b NE/8600T+T321 Dysk 271zł [SATA2] Dysk...

RTV Użytkowy   03 Sie 2007 18:51 Odpowiedzi: 22    Wyświetleń: 3038
  • 5.1 w opraciu o dwie miniwieże, reszta elementów z allegro

Kumpel ma Creative Inspire T6100 i rozmyślał nad sprzedaniem tego, jak bedzie na gg to się go zapytam. Co do przejściówki są kable z 2x chinch na 1x jack oczywiście stereo, podłaczasz kilka i masz dźwięk przestrzenny. Edit: Pomyłka, ma on Creative Inspire 6700 (6.1)

Audio Nagłośnienie Domowe   22 Wrz 2007 10:25 Odpowiedzi: 13    Wyświetleń: 1953
  • Jaka to karta 2+1 czy 5+1

czyli jak podepne głośniki Creative Inspire T6100 5.1 to będą grać wszystkie?

Komputery Hardware   09 Lis 2007 12:49 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 797
  • Chce kupić Głośniki+Karta muzyczna max450zł prosze o rade

Chce kupić głośniki i jeszcze karte muzyczna do 150zł co do karty muzycznej to: -Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio -Creative Sound Blaster Audigy SE OEM -Creative Sound Blaster X-Fi Xmod(zewnetrzny) a co do głośników to: -Logitech X-540 -Logitech X-530( jakie są różnice od x 540 oprucz ceny) -Creative Inspire T6100 5.1 retail moze cos innego...

Audio Nagłośnienie Domowe   09 Gru 2007 15:38 Odpowiedzi: 12    Wyświetleń: 1493
  • Zintegrowana karta dzwiękowa - jaka jakość dzwięku ?

zastanawiam się właśnie między X-530 a Creative 5.1 INSPIRE T6100 i nie wiem co wybrać,może ktoś rozwieje moje wątpliwości?

Software serwis   14 Mar 2008 18:18 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 1793
  • Pomoc przy wyborze głośników do komputera

Witam jak oceniacie głośniki Głośniki Creative Inspire T6100 5.1 reta i czy opłaca się je kupić.

Estrada Co Kupić   17 Mar 2008 05:41 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 891
  • Nietypowy problem z głośnikami lub kartą muzyczną

Witam Mam kartę muzyczną Realtek High Definition Audio do płyt ASUSA(zintegrowana).Obsługuje 5.1.Postanowiłem zakupić nowe głośniki Creative Inspire T6100 5.1 i występuje bardzo dziwny problem.Wszystko jest ok kiedy komputer jest włączony.Słychać dźwięk przestrzenny i wszystko ogólnie jest OK.Gorzej kiedy wyłączę komputer.Włączam ponownie i o to nie...

Audio Serwis   10 Kwi 2008 21:16 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 828
  • Karta muzyczna lub głośniki??

Witam Mam kartę muzyczną Realtek High Definition Audio do płyt ASUSA(zintegrowana).Obsługuje 5.1.Postanowiłem zakupić nowe głośniki Creative Inspire T6100 5.1 i występuje bardzo dziwny problem.Wszystko jest ok kiedy komputer jest włączony.Słychać dźwięk przestrzenny i wszystko ogólnie jest OK.Gorzej kiedy wyłączę komputer.Włączam ponownie i o to nie...

Komputery Hardware   11 Kwi 2008 09:20 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 921
  • HDTV po VGA i dźwięk 5.1, projektor ACER X1160.

Głośniki to Creative Inspire T6100

Forum Budowlane   05 Gru 2011 01:00 Odpowiedzi: 13    Wyświetleń: 3259
  • Wzmacniacz z KA2206. Możliwość wykorzystania do creativów?

Witam . Znalazłem w domu Kośc ( Czy jak to się fachowo nazywa) KA2206 i pod napisem pisze jeszcze 932A . Spaliłem głosniki małe Creative SBS230 . Stało się to dlatego , gdyż pomyliłem zasilenia , zamiast 6V dałem 24V... No mi wywaliło kość. Czy jest możliwość wykorzystania tego KA2206 do tych creativów czy musze coś nowego kombinować?? Jeżeli coś nowego...

Początkujący Elektronicy   23 Sie 2008 21:25 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 1260
  • Sterowniki do karty muzycznej SB Live ?

no wlasnie ja nie posiadam karty sb live 5.1 w zasadzie to ona chyba tylko obsluguje 5.1 a model jej podalem wyzej czyli ct4780 ale mysle ze to wszystko jedno wazne zeby smigaly glosniki poniewaz mam creative inspire t6100 .

Komputery Hardware   16 Paź 2008 16:26 Odpowiedzi: 21    Wyświetleń: 56982
  • Sterowniki do karty Sound Blaster Live CT4780.

Witam czy ma moze ktos sterowniki do karty wymienionej w temacie. Zakupilem karte na allegro jednak bez sterownikow i teraz szukam gdzie tylko moge. Najlepiej jak by ktos mial sterowniki do tej karty+mixer. Poniewaz mam glosniki creative'a inspire t6100 i chcialbym moc odtwarzac dzwiek w jakosci 5.1 a jak narazie bez sterownikow dzialaja tylko dwie...

Software serwis   18 Paź 2008 10:01 Odpowiedzi: 15    Wyświetleń: 12150
  • Sound Blaster Audigy nie działa pod Asus A7V8X

Tak jak w temacie. Mam komputer, który poskładałem sobie 5 lat temu: - AMD Duron 1,6 GHz - Asus A7V8X - 80 GB WD - RAM: początkowo jedna kość 256 MB, a teraz 3 kości 256 MB - nagrywarka CD LiteOn, później dokupiłem sobie nagrywarkę DVD LG Ostatnio postanowiłem sobie "ulepszyć dźwięk" kupując głośniki Creative Inspire T6100 5.1 retail ([url=]Link) oraz...

Komputery Hardware   29 Lis 2008 00:55 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 905
  • Niedziałający kanał w Creative 5.1 SBS560

powiedz jak wyjąć środek z subka bo mam podobny problem w inspire t6100 a nie wiem jak sie do niego zabrać

Audio Początkujący   08 Lut 2009 11:58 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 2137
  • Karta dźwiękowa zintegrowana

w itam m am karte dzwiękową zintegrowaną ... k upiłem głośniki creative inspire T6100 5.1. n ie wiem dlaczego wszystkie głośniki nie działeją . Działają tulko dwa wrzednie i subwofer. p rzeciez mam trzy wtyki do głośników z tyłu kompa i wszystko napewno mam dobrze podłączone .. morze to wina tej karty albo nie mam wystarczających sterowników ... Bardzo...

Komputery Hardware   10 Lut 2009 22:03 Odpowiedzi: 16    Wyświetleń: 6157
  • Brak dźwięku 5.1 w Windows 7

Mam problem z kratą dźwiękową Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio i głośnikami Creative Inspire T6100 (5.1) pod Windows 7. Chodzi o to że zainstalowałem sterowniki i w teście dźwięku wszystkie głośniki działają prawidłowo, ale gdy włączę na przykład muzykę to działa tylko na 2 przednich. Dodam że na Win XP PRO SP3 wszystko śmiga aż miło. Proszę...

Software serwis   07 Maj 2009 17:09 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 2537
  • Problem z dźwiękiem w Windows 7

Witam. Otóż mam problem z dźwiękiem w grach, bo otóż słyszę tak jak by co 5 głos, a powinienem wszystko słyszeć. Mam Windows 7 x64 i posiadam głośniki Creative Inspire T6100 (mam podłączony do subwoofera głośnik przedni-prawy, przedni-lewy i środkowy, mam dodatkowe dwa, lecz ich nie podłączałem, bo nie mam gdzie je postawić) łącznie 3 głośniki podpięte...

Software serwis   17 Sie 2009 06:55 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1823
  • Wymagania karty dzwięowiej Creative X-Fi Surround 5.1

A więc ta karta jest że tak powiem do d... tak ? już podaje pełna dane kąputera. Mainboard :k7vta3( to jest jakiś no name) Chipset :VIA KT266/333 Processor :AMD Duron (at) 1300 MHz Physical Memory :640 MB Video Card :ATI Technologies Inc Radeon 9200 SE Series (RV280) Hard Disk :WDC (80 GB) DVD-Rom Drive :HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10N DVD-Rom Drive :ZZ3451B...

Komputery Hardware   07 Wrz 2009 20:34 Odpowiedzi: 11    Wyświetleń: 2466
  • Kupno wzmacniacza + klumny do pokoju 550-600zł

Prosze o pomoc w wybaraniu zestawu. Muzyki słucham pop, disco-polo, techno, przewaznie z mocnym basem. Mają to być 2 kolumny + wzmacniacz, sygnałem dźwieku bedzie komputer. Zalezy mi na czystym i mocnym basie oraz dobrej głośności. W tej chwili mam Creative Inspire T6100 5.1 lecz grają one tak że to żal słuchać jak dla mnie. Liczę na nazwy podzespołów...

Audio Domowe Jakie Kupić?   18 Paź 2009 13:10 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 1433
  • Głośniki Creative 5.1 - jakie kupić?

Chce kupić głośniki 5.1. Zastanawiam się które będą lepsze: CREATIVE Inspire T6160 czy CREATIVE Inspire T6100 i jakie są między nimi różnice poza wyglądem?

Audio Domowe Jakie Kupić?   09 Lis 2017 22:28 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 2348
  • Głośniki 5.1 lub 2.1 do 350zł.

Obecnie mam creative inspire t6100, ogólnie dobre głośniki mam je od 4 czy może nawet 5 lat i działają bez zarzutu ale troche za słabe. Szukam czegoś mocniejszego . Dodano po 30 Co myślicie o Genius 5005 lub 5050 ?

Komputery Co kupić?   22 Maj 2010 20:10 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 999
  • Słuchawki + creative 5.1 - podział dźwięku.

Witam ! więc tak posiadam głośniki creative inspire T6100 do tego kupiłem kartę dżwiękową creative sound blaster przez co nie dziłaja mi wejścia do głośników na przednim panelu chcąc podłączyć słuchawki zakupiłem rozdzielacz więc mam prosto z karty z zielonego wyjścia podłączone głośniki i słuchawki a mój problem polega na tym , że głośniki przednie...

Audio Nagłośnienie Domowe   01 Paź 2010 23:30 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1154
  • kupię pilnie obrotowy potencjometr b50k

Czy to jest potencjometr od cb radia z włącznikiem? bo widzę z tyłu 2 nóżki. potencjometr jest od głośników komputera (CREATIVE INSPIRE T6100) który posiada włącznik

Elementy elektroniczne Bazar   02 Lis 2010 12:30 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 3506
  • Podłączenie głośników Creative do lcd samsung

Witam. kwestia następująca, posiadam zestaw głośników Creative Inspire T6100 5.1, jednostkę centralną od kina domowego Philips HTS 3020, oraz lcd samsung le32r71b. A chodzi mi o to żeby gdy normalnie będę oglądał tv czy podłącze laptopa przez hd dzwięk szedł przez creatiwy. Wiem że najłatwiei kupić głośniki do jednostki. Ale czy jest jakiś sposób na...

RTV Użytkowy   13 Lis 2010 17:45 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 804
  • Podłączenie głośników Creative do lcd samsung

Witam. kwestia następująca, posiadam zestaw głośników Creative Inspire T6100 5.1, jednostkę centralną od kina domowego Philips HTS 3020, oraz lcd samsung le32r71b. A chodzi mi o to żeby gdy normalnie będę oglądał tv czy podłącze laptopa przez hd dzwięk szedł przez creatiwy. Wiem że najłatwiei kupić głośniki do jednostki. Ale czy jest jakiś sposób na...

Audio Nagłośnienie Domowe   14 Lis 2010 19:54 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 1598
  • Głośniki do kompa do ok. 400zł

Witam Od jakiegoś czasu powoli staje się melomanem ;). Więc do głośników Creative inspire t6100 dokupiłem kartę Crerative Audigy2 Zs platinium pro jakość się poprawiła i na jakiś czas miałem spokój. Ale niedługo święta i jakość mojego zestawu mi mi nie wystarcza więc postanowiłem pokręcić się za głośnikami. Głośniki będą miały służyć do muzyki (Nowoczesnej)...

Audio Domowe Jakie Kupić?   21 Lis 2010 20:15 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 930
  • Głośniki do komputera, głównie do muzyki.

Witam! Mam pytanie o głośniki do komputera, których będę używał głównie do słuchania muzyki. Co o nich sądzicie: Zależy mi na mocnym basie i czystym dźwięku. Ponadto w kompie mam zamontowwaną kartę dźwiękową Realtek AC'97. Czy jest ona odpowiednia do tych głośników? Jeśli macie lepsze propozycje to byłbym za nie wdzięczny. Do wydania mam 200-250/300zł....

RTV Co kupić?   24 Gru 2010 00:24 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 1071