lusterko vw t5

Znaleziono około 25 wyników dla: lusterko vw t5
  • Szukam schematu pinów sterownika lusterka VW T5 (10 pinów)

A jak przerobić korby na elektryczne szyby i lusterka na tze.sztywno nie kombinując z modułami i innymi rzeczami

Samochody Szukam   20 Kwi 2024 12:28 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 222
  • VW T5 - Schemat przeróbki szyb i lusterek na elektryczne bez modułów

Czy ktoś podeśle schemat i co będzie potrzebne, żeby zadziałały lusterka

Samochody Początkujący   22 Kwi 2024 06:09 Odpowiedzi: 13    Wyświetleń: 1044
  • REKLAMA
  • Nie znalazłeś odpowiedzi? Zadaj pytanie Sztucznej Inteligencji

Czekaj (1min)...
  • VW T5 - Montaż lusterek składanych z T5.1 LIFT do wersji przed litowej T5

Witam Ogarnoles temat lusterek,?

Samochody Elektryka i elektronika   25 Gru 2022 19:15 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 1968
  • Brak kostki do lusterka pasażera w VW T5 - jak podłączyć?

Jeśli masz schemat instalacji to prześlij go.

Samochody Elektryka i elektronika   09 Gru 2023 00:13 Odpowiedzi: 48    Wyświetleń: 20117
  • Jak podłączyć WEBASTO Thermo Top C? Laguna II

Ja nie mam żadnego sterowania. Myślałem że powinno być nad wstecznym lusterkiem bo to VW T5 ale potem myślałem że jest sterowane zegarem tzw. jajkiem ale po nim powinny być dziury albo ślad po taśmie. Mam tylko przy włączaniu świateł taką diodę i doczytałem że ta dioda jest od webasto tylko nie wiem jakiego typu.

Samochody Klimatyzacje Ogrzewanie   06 Gru 2023 13:46 Odpowiedzi: 1389    Wyświetleń: 512473
  • REKLAMA
  • VW T5: Wybór anteny z wzmacniaczem pod radio FM i źródło zasilania +12V

Antena fabryczna jest wewnętrzna Miałem służbową T5-kę i antena była w lewym lusterku. Przez 9 lat użytkowania odbiór był bardzo dobry. Jedyny przypadek kiedy radio źle odbierało to gdy na zakręcie baran z naprzeciwka ściął zakręt i utrącił mi właśnie lewe lusterko. Wtedy też się dowiedziałem, że tam jest antena. 😁 Czyli w lusterku kierowcy...

CarAudio Co kupić?   06 Cze 2022 18:57 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 1239
  • VW T5 2005: Podłączenie podświetlenia lusterek - moduły 7H1959801A?

Daj z lampki podsufitowej.

Samochody Elektryka i elektronika   31 Gru 2019 15:21 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 702
  • VW T5 - Dołożenie przycisku ryglowania/otwierania centralnego zamka

Witam. Czy ktoś wie może jak podłączyć przycisk ryglowania/otwierania centralnego zamka do VW T5?? W moim aucie są elektryczne szyby lusterka i centralny ale kostki wolnej w instalacji nie ma. Przycisk który kupiłem ma wtyczkę 4 pinową. Gdzie należy się wpiąć z instalacją do komputera czy może pod siłownik w drzwiach?

Samochody Zabezpieczenia   20 Paź 2023 11:59 Odpowiedzi: 9    Wyświetleń: 9639
  • REKLAMA
  • Montaż centralnego zamka i elektrycznych szyb w VW Transporter T5 2004 - koszty i praca

Pragnę zakupić busa osobowego, ale mam dylemat. Mam na oku fajny egzemplarz Transportera T5 z 2004 r, ale jest kompletnie pozbawiony komfortu - bez centralnego zamka, elektrycznych szyb, lusterek, klimy itd. Czy jest to możliwe, żeby zamontować w nim przynajmniej centralny zamek, elektryczne sterowanie lusterkami i szybami? Ile to pracy, materiałów...

Samochody Początkujący   05 Cze 2024 07:53 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 276
  • VW T5 Multivan - Doposażenie składane lusterka + czujnik martwego pola

Witam Posiadam VW Multivan T5 Highline 2012r. (polift). Chciałbym doposażyć go w składane lusterka które posiadają też sygnalizację martwego pola. Orientuje się ktoś czy do składanych lusterek potrzeba będzie coś dodatkowo wymieniać czy wersja highline ma to w standardzie? W co trzeba doposażyć auto by działały czujniki martwego pola? Pozdrawiam

Samochody Elektryka i elektronika   02 Wrz 2019 15:34 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 336
  • REKLAMA
  • VW T6 - Czy bedzie pasować nawigacja z VW T5 lift do najnowszego Vw T6

Tak, pasuje do T6 na oryginalne mocowania pod panelem, na 4 śruby przykręcany jest, Torx20, mam T6 i T5lifta pasuje, tylko VCDS'em zaznacz mu Navigation, masz instalacje do radia? bo jedną miałem bez głośników, anten w lusterkach i bez instalacji do radia, wszystko musiałem dokładać.

Radia i Systemy Multim. Początkujący   16 Lis 2016 13:30 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 2034
  • VW transporter 2011 2.0 Tdi 75 - Kodowanie tempomatu

Witam serdecznie, dołączam się do tematu, Mam ochotę dołożyć tempomat do VW t5 z 2010 roku, mam centralny zamek, elektryczne szyby i lusterka i brakuje mi tempomatu. Jeżeli możecie podpowiedzieć jak i co trzeba kupić i gdzie domontować to z programowaniem chyba sobie już poradzę. Silnik mam 1,9 TDI 105KM. Pozdrawiam.

Samochody Elektryka i elektronika   18 Lip 2018 22:07 Odpowiedzi: 9    Wyświetleń: 5007
  • Obraz podzielony i czarno-biały z kamery cofania w VW T5 i radiu Android 10

Niebieskie kabelki,o ile nie ma podobnych tuż przy kamerce najczęściej służą do odwracania obrazu.Tzn widzisz albo jak w lusterku wstecznym albo tak jak widzi kamera.Czyli kabelki zwarte/rozwarte.

Radia i Systemy Multim. Początkujący   29 Paź 2019 16:39 Odpowiedzi: 33    Wyświetleń: 18417
  • Jak sprawdzić działanie Webasto Thermo Top C w VW T5 2003?

Mam to na pewno bo jak wymieniałem układ wydechowy to zauważyłem to urządzenie pod podwoziem. W środku nie mam żadnych dziur po montażu zegara i jedyne co mi przyszło do głowy to właśnie to miejsce nad lusterkiem. Taka mała ciekawostka: w tej zaślepce są połamane zatrzaski więc to może o czymś świadczyć.

Samochody Elektryka i elektronika   15 Gru 2013 19:12 Odpowiedzi: 52    Wyświetleń: 96468
  • tempomat vw t5 2,5 Tdi, gdzie można kupić wiązke?

Silnik AXD 2,5 Tdi 96 kw /131KM 2004 rok, wersja krótka, pełna elektryka (lusterka szyby) podobno ma to znaczenie przy tempomacie, nie posiada komputera pokladowego (MFA) prawdopodobnie w kazdym vw do kodowania tempomatu uzywa się kodu 11463

Samochody Elektryka i elektronika   26 Lip 2009 09:49 Odpowiedzi: 10    Wyświetleń: 4154
  • VW T5 Multivan 2005r 2,5tdi 130KM - elektronika wariuje po deszczu

Witam, mam taki problem. Po deszczu, po przejechaniu około 10km samochód zaczyna głupieć. Gaśnie podświetlenie zegarów i nie działa podświetlenie kierunkowskazów na liczniku (same kierunkowskazy i światła działają, tylko nie widać tego na zegarach), dodatkowo nie działa podświetlenie ogrzewania i nie można załączyć żółtej diody od klimy. Centralny zamek...

Samochody Elektryka i elektronika   28 Sty 2024 13:14 Odpowiedzi: 14    Wyświetleń: 2136
  • vw transporter T5 - nie działa sterowanie bocznej szyby od kierowcy vw T5

witam wszystkich mam problem w busie transporterze t5 nie działa mi sterowanie bocznej szyby od strony kierowcy brak podświetlenia przycisków oraz nie działa sterowanie i podgrzewanie lusterek wszystko na jednym panelu sterującym. Natomiast od strony pasażera można tylko szybę opuścić ale niedarady już podnieść. Dodam że nie działa mi też radni niesprawność...

Samochody Początkujący   22 Paź 2013 10:57 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 13182
  • VW T5 - brak zasilania ogrzewania postojowego Webasto, instalacja fabryczna

Witajcie Walczę z T5 z fabrycznie zamontowanym ogrzewaniem postojowym Webasto ze sterowaniem przy lusterku. Zasilanie odbywa się poprzez dwupinową wtyczkę przy piecu. Przewód czerwono żółty +12 V. Bezpiecznik znajduje się pod siedzeniem kierowcy 40 A. Brak zasilania na tymże bezpieczniku. Podając na krótko zasilanie na niego Webasto działa bezproblemowo....

Samochody Elektryka i elektronika   13 Mar 2022 23:43 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 6387
  • VW Transporter t5 - nie działają elektryczne szyby

Witam, Vw Transporter T5 2007 rok nie działają elektryczne szyby. Są tylko 2 z przodu. sprawdzone bezpieczniki, wiązki w drzwiach oraz w gumowych przegubach drzwi-karoseria. sprawdzony moduł komfortu pod siedzeniem sprawdzony moduł komfortu pod deską brak błędów VAG, Poza tym wszystko działa: -światło wewnątrz -elektryczne lusterka - centralny zamek...

Samochody Początkujący   12 Sty 2013 00:01 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 16077
  • Webasto w VW Multivan T5 przestało działać, mimo że jest sprawne - co sprawdzić?

Rocznik 2003 silnik 2,5 diesel a sprawdzałem je na krótko do akumulatora 12v świecą działa, dmuchawa tez, paliwo dostaje, programator nad lusterkiem tez się włącza. Wsztko czyste i 1 raz otwierane. Moja diagnoza to albo luźna wtyczka albo jakiś bezpiecznik po drodze. Jeszcze nie składałem webasta z powrotem do samochodu (bezpieczki pod drążkiem skrzyni...

Samochody Początkujący   26 Paź 2016 21:21 Odpowiedzi: 17    Wyświetleń: 13455
  • VW T5 2005 - potrzebny schemat pinów między modułem komfortu a modułem body

Witam! Dokładam do gołego T5 2005r elektryczne szyby, lusterka i centralny zamek po oryginale. Oryginale wiązki drzwi L + R tył i przesuwne z siłownikami + klapa Siłowniki szyb na 3 kostki. Kostki od drzwi do słupka beżowa i czarna. Kupiłem nowy moduł body nad pedałem gazu z auta doposażonego. Moduł pod siedzeniem również. Nie mam tylko schematu jak...

Samochody Elektryka i elektronika   26 Lis 2016 19:28 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 5565
  • VW t5 1,9tdi 77kw - Ubywa płyn w chłodnicy/wycieka-spala?

Miałem przez dwa lata ten problem. Na początku po trasie ok 1000 km normalnej jazdy zapaliła się kontrolka poziomu płynu w zbiorniczku,(po wystygnięciu silnika,trasa Polska Niemcy)Potem coraz częściej i zdecydowanie szybciej przy dynamicznej jeździe. To wyciek płynu z plastikowego krudzca który jest pod vacumpompe. W małych ilościach nie widać wycieku......

Samochody Początkujący   20 Maj 2021 22:11 Odpowiedzi: 27    Wyświetleń: 14247
  • vw t5 2007r. - schemat elektryki nr 157 Komfortsystem

Witam, posiadam vw t5 2007r. 2,5tdi po małym pożarze w okolicy bezpieczników we wnetrzu. Wiekszość już ogarnąłem ale nie działają szyby i lusterka. Potrzebuję schemat elektryki taki jak w tym temacie [url=]http://www.elektroda.pl/rtvforum/t... ale dla aut po sierpniu 2006r. Schemat nr 157 Komfortsystem. Jeśli by ktoś mogł udostępnić to...

Samochody Elektryka i elektronika   06 Wrz 2014 09:00 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 2052
  • VW T5 2006 - Jak przełożyć piny przełącznika lusterek z Passata B6?

Witam, koledzy forumowicze pomóżcie prawidłowo przełożyć piny przełącznika z mojej kostki do przełącznika 6-cio pinowego z passata b6 Zakupiłem z chin moduł do składania lusterek oraz przełącznik lusterek od passata b6 / tiguana /golf V etc...ponieważ taniej niż w PL W poniższym linku fajnie pokazany montaż modułu na przykładzie Polo 6R https://uk-polos.net/viewtopic.php?t=587...

Samochody Elektryka i elektronika   26 Wrz 2017 20:11 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 1188
  • VW T5 2.0 TDI 2012 - Brak zasilania na dmuchawy nawiewu, wymiana sterownika nie pomogła

Hej, Pacjent to VW Multivan T5.1 2012 2.0 TDI CFCA. Pewnego razu przestały jednocześnie działać obydwie dmuchawy nawiewu - ta od świeżego powietrza, przednia jak i tylna w prawym nadkolu. Co zostało do tej pory sprawdzone: Sprawdziłem bezpieczniki od dmuchaw, obydwa nienaruszone, napięcia na obwodach zasilania są, przejścia przewodów ze sterowników...

Samochody Elektryka i elektronika   06 Lis 2024 15:24 Odpowiedzi: 11    Wyświetleń: 1812