No właśnie...
Motorola T5500 pracuje w paśmie FRS więc w Polsce jest nie dopuszczona do użytku. Pracuje to na ok. 463 MHz więc może kolidować z np. telefonami radiowymi TPSA. Kupienie w Polsce radia PMR (czyli legalnego) to wydatek rzędu 50-150 zł za sztukę więc nie wiem czy jest sens ściągać to zza oceanu.
Witam. Planuje kupno zestawu radiotelefonow zeby zestawic polaczenie miedzy domami oddzielonymi od siebie o okolo 3 km ( okolo 2,5km w lini prostej ).Problem jest w tym ze maja to byc urzadzenia dzialajace legalnie bez pozwolenia i miedzy tymi domami sa bloki 11 pietrowe.W jednym z tych domow radiotelefon bedzie na 9 pietrze a w drugim na 4. W necie...
To jest naprawde smiech na sali! -pisac wiekszy to coraz zasieg, zmniejszac rzeczywista moc z 2W (jak to podal artmik) do 1,5W. reklama dźwignią handlu? Rzeczywiste dane można sprawdzić na stronie FCC: https://gullfoss2.fcc.gov/prod/oet/cf/ea... Do znalezienia danych potrzebny nam będzie kod FCC ID. Zazwyczaj jest podany z tyłu...
Witam, Wpadł mi w ręce laptop F5R-AP251H - z Celeronem M530 (specyfikacja poniżej). Stary, ale do przeglądania netu wystarczyłby mi w zupełności. Chciałbym w nim dodać trochę RAMu i zmienić procesor, szczególnie, ze obecnie można spotkać je tanio w Internecie, więc koszt zabawy niewielki. Szukałem na tym i na innych forach informacji, które modele procesorów...
t5500 zasilacz t5500 t7400 t5600 t5500 t7200 t7400 t7600
regulator nawiew renault corsa sterownik silnik wymiana philips serwisowy zmiana matryca
forum odpowiadamy forum odpowiadamy
Przekształcenie działki zagrodowej na budowlaną - procedury i wymagania Czy trzeba spuszczać wodę z bojlera przy pękniętej rurce?