motorola t5500

Znaleziono około 5 wyników dla: motorola t5500
  • Radiotelefony Motorola T5500 - odbiór rozmów telefonicznych na PMR? Jak to możliwe?

No właśnie...

Radiotechnika Początkujący   28 Kwi 2009 22:31 Odpowiedzi: 14    Wyświetleń: 2794
  • REKLAMA
  • Czy PMR staje się popularny w Polsce? Użytkownicy, kanały, funkcjonalność

Motorola T5500 pracuje w paśmie FRS więc w Polsce jest nie dopuszczona do użytku. Pracuje to na ok. 463 MHz więc może kolidować z np. telefonami radiowymi TPSA. Kupienie w Polsce radia PMR (czyli legalnego) to wydatek rzędu 50-150 zł za sztukę więc nie wiem czy jest sens ściągać to zza oceanu.

Radiotechnika Serwis   22 Lis 2008 22:24 Odpowiedzi: 19    Wyświetleń: 4833
  • Nie znalazłeś odpowiedzi? Zadaj pytanie Sztucznej Inteligencji

Czekaj (1min)...
  • Wybór radiotelefonów PMR do komunikacji na 3 km z przeszkodami urbanistycznymi

Witam. Planuje kupno zestawu radiotelefonow zeby zestawic polaczenie miedzy domami oddzielonymi od siebie o okolo 3 km ( okolo 2,5km w lini prostej ).Problem jest w tym ze maja to byc urzadzenia dzialajace legalnie bez pozwolenia i miedzy tymi domami sa bloki 11 pietrowe.W jednym z tych domow radiotelefon bedzie na 9 pietrze a w drugim na 4. W necie...

Radiotechnika Serwis   14 Kwi 2008 16:56 Odpowiedzi: 37    Wyświetleń: 14187
  • REKLAMA
  • Jak zamontować gniazdo BNC i antenę w Midland GXT 500?

To jest naprawde smiech na sali! -pisac wiekszy to coraz zasieg, zmniejszac rzeczywista moc z 2W (jak to podal artmik) do 1,5W. reklama dźwignią handlu? Rzeczywiste dane można sprawdzić na stronie FCC: https://gullfoss2.fcc.gov/prod/oet/cf/ea... Do znalezienia danych potrzebny nam będzie kod FCC ID. Zazwyczaj jest podany z tyłu...

Radiotechnika Serwis   24 Lip 2008 20:11 Odpowiedzi: 35    Wyświetleń: 17217
  • ASUS F5R - Wymiana procesora w F5R-AP251H - jakie modele?

Witam, Wpadł mi w ręce laptop F5R-AP251H - z Celeronem M530 (specyfikacja poniżej). Stary, ale do przeglądania netu wystarczyłby mi w zupełności. Chciałbym w nim dodać trochę RAMu i zmienić procesor, szczególnie, ze obecnie można spotkać je tanio w Internecie, więc koszt zabawy niewielki. Szukałem na tym i na innych forach informacji, które modele procesorów...

Komputery Co kupić?   27 Gru 2017 22:35 Odpowiedzi: 9    Wyświetleń: 3420
  • REKLAMA