Witam ,czy ktoś posiada opis lub schemat bezpieczników do VW T5 lift Z 2010 r ?
Witam Bezpieczniki w VOLKSWAGEN Transporter T5 / Caravelle / Multivan 2003 do 2010 - (schematy i opis PL). 1. Skrzynka bezpiecznikowa nr 2 w komorze silnika. 2. Skrzynka bezpiecznikowa w przedziale dla pasażerów. 3. Skrzynka bezpiecznikowa nr 1 w komorze silnika.
Witam Prawdopodobnie zrobiłem dziś zwarcie na górnej listwie (lampie) światła stopu w busie VW T5. Przestały mi działać światła stopu. Sprawdzałem żarówki są w porządku. Czy byłby ktoś tak uprzejmy i zasugerował mi, gdzie znajdę ten konkretny bezpiecznik od świateł stopu? Bus 2008r. Sprawdzałem bezpieczniki na środkowym tunelu w kabinie i wszystkie...
Z opisu autora wynika że musi być coś na przewodach, coś przywiera do masy, przetarty przewód, zwarcie we wtyczce itp.
Jakaś dokładniejsza lokalizacja? Wg opisu bezpieczników chciałem podpiąć się pod przekaźnik pompy paliwa,ale po wyciągnięciu bezpiecznika auto dalej pracowało.
Vw T5 2.5 AXD 19561 - Valve for Intake Manifold Flap (N239): Open or Short to Ground P3105 - 000 - - 16627 - Solenoid Valve for Boost Pressure Control (N75): Malfunction P0243 - 000 - - Nie reaguje turbina, brak mocy. 12v dochodzi Dowiedziałem się że zaworki sterowanie mają masą. Ma ktoś może opis tych przewodów do zaworów gdzie one przewodzą Dodam...
Kl. 15a niebieska wtyczka pin 1 kolor czarny z bezpiecznika SB22 Kl. 30a niebieska wtyczka pin 23 kolor czerwono-biały z bezpiecznika SB18 56a niebieska pin 17 kolor bniały z bezp. SB28 86s niebieska pin pin 30 kolor brązowo-czerwony
z opisu wynika że auto nie widzi otwarcia/zamknięcia drzwi pasażera - uszkodozny zamek lub kable. MOduł komfortu może się nie usypiać. Wymontuj ten bezpiecznik i pojeździj może jest do niego podpięty np. GPS?
Witam Zamontowałem w T5 Centralny zamek, elektryczne szyby i lusterka. Mam tylko jeden problem otóż nie działa podgrzewanie lusterek. Wszystkie przewody z modułów drzwi i komfortu zostały podłączone prawidłowo jednak grzanie lusterek nie działa. po sprawdzeniu błędów moduł BORDNETZ zgłasza 2 błędy ' 00903 - bezpiecznik ogrzewania lusterek zewnętrznych...
Touareg opis bezpieczników i system elektroniczny po angielsku 6 lat minęło. 3.1.19. Nie wysyłaj wiadomości w tematach archiwalnych, jeśli jest to kolejne pytanie, w szczególności inne niż osoby pytającej. Z racji szacunku do pytającego załóż własny temat. Możesz dopisać tylko sposób rozwiązania problemu.
Witam! Auto jak w opisie webasto się włączyło samo w nocy i działało aż padł akumulator. Po naładowaniu akumy cały czas wbasto pracuj na chwile obecna wyciągnąłem bezpiecznik i się nie włącza ale muszę to jakoś naprawić miał ktoś podobny problem i podzieli sie jaką wiedzą na ten temat.
Co do obowiazujacych przepisow ruchu drogowego - instalacja swiatel przeciwmgielnych przednich musi byc tak zrobiona,aby swiatla te,mogly sie wlaczac po wlaczeniu swiatel postojowych i swiatel mijania.Natomiast po przelaczeniu swiatel mijania na drogowe,powinny zgasnac(nie wolno uzywac swiatel przeciwmgielnych przednich ze swiatlami drogowymi.Co do...
bezpiecznik klasa bezpiecznik bezpiecznik iveco schemat bezpiecznik frytkownica bezpiecznik
renault megane bezpiecznik wycieraczka lodówka elektrozawór wytwarzać podciśnienie
satel powiadamianie radiowe komunikacja radiowa satel
Łucznik Luca iL 465 – brak zygzaka, przyczyny i diagnostyka maszyny do szycia Volvo V60 I/II – bezpiecznik oświetlenia tablicy rejestracyjnej, lokalizacja, schemat, typ