Przeczytaj 25160 podrzuć to Ci powiem. Pozdrawiam
Ani jedna ani druga. Tylko oryginalna.
Czekaj cierpliwie na włączonym radiu i zapłonie ;) to pozwoli wpisać poprawny :idea:
jest tu wystarczy poszukać http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic19... Pozdrawiam Darek p.s. a jak trzeba to mam też i inny
Wsad jest tu wystarczy użyć przycisku szukaj http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic49... Pozdrawiam Darek
BP8146 Prosze...
Odczytaj zawartość pamieci i podeśli
Radio BLAUPUNKT PEUGEOT T1 NIV2 w których komórkach jest licznik błędu, i co należy wpisać.
Witam wszyskich . Potrzebuję wsad pamiątki 25160 do Blaupunkt Peugeot T1 low BP8140 Y . Radio z wyświetlaczem .
Witam Moje pierwsze pytanie czy zestaw może działać bez podłączonego żółtego kabelka "MUTE" ?? a drugie .... jeśli jest mozliwosc podłączenia do radia PEUGEOT Blaupunkt T1 LOW to byłbym wdzieczny za podpowiedz gdzie jest pin "MUTE" dodam ze na www.studio24.prv.pl nic nieznalazłem Pozdrawiam i dziekuje
witam ja mam podobny problem mam kod ale nie moge go wpisac na wyswietlaczu pisze "error 4"
Poprawiłem Tobie licznik błedów....kod powinien pójść taki jaki podal Ci DAMIANCZ...jak nie to pisz... Pozdrawiam
radio nadal leży nienaprawione, jeśli znajdę uszkodzenie to się nim pochwalę .Narazie radio nie stroi, klientowi zamontowałem inne. Temat można zamknąć.
http://tinypic.pl/out.php/i19603_2203637... Radio takie jak na obrazku BLAUPUNKT PEUGEOT T1 TOP
Dziękuję Ci kolego
dziekuje kod oczywiscie poprawny
Witam kupiłem peugota 206 jest w nim orginalne radio blaupunkt T1 niv2 niestety zmieniarkę z bagażnika ktoś wyjoł a ja nie wiem co tam założyć kabel jest wyczytałem że monowali tom zmieniarki clariona ale jakie modele zadzialaja z tym radiem
Kod w tych radiach nie zawiera ZERA ,jest od 1do 6 . Bez odczytu pamieci sie nie zrobi ...
Witam , mam radio blaupunkta w Peugeocie 206 i dostałem kod ale nie wiem jak go wstukać bo w kodzie jest 0851 . Prosze o pomoc.
Blaupunkt nie jest taki trudny,trzeba najpierw poczekać pózniej poczytać i chyba dasz radę. Powodzenia
Data nie idzie po małym ISO
Kochani, potrzebuje plik albo informacje ktora komorka w eeprom i jaka wartosc musi miec zeby radio wlaczalo sie bez kodu (PEUGEOT T1 TOP bez LCD). Bede wdzieczny za informacje.
Jak masz rysunek kluczyka i - - - - i znasz kod to nie ma problemu. Jednak napis LOCKED oznacza już konieczność wizyty w serwisie bo ktoś wbijał na głupa cyfry i nie trafił a wykończył próby.
Z całą pewnością nie będzie pasowało.
??????????????????????????????????
radio to blaupunkt peugeot T1 NIv2 ( fabryczna kaseta ), wzmacniacz to lanzar vibe 230, zjawisko wystepuje rowniez przy wylanczaniu radia, wczesniej mialem ten wzmacniacz podpiety pod radio kenwwod i nic sie nie dzialo ( z tym ze kenwood mial oryginalne wyjscia chinch a blaupunkt ma dorobione, tj. sa wyprowadzone z "wejsc" koncowek mocy )
Kod ma cyfry od 1 do 6. Jak masz z 0 to nie od tego radia.
Witam, Mysle ze przeszukalem forum wzdluz i w szerz, ale nie znalazlem nic na ten temat. Wszytko zaczelo sie jak to zwykle z radiami bywa, ze po odlaczeniu akumulatora radio "poprosilo" o KOD ktorego oczywiscie nie mialem, postanowilem wyjac radio w celu oczywiscie odczytania numerow, by wygenerowac KOD sprytnym programem. Po wpieciu trzech kostek i...
Witam Potrzebuję schematu podłączenia radia do kostki ISO jakie jest w PEUGEOT 206 z rocznika 99 a dokładnie chodzi podłączenie nowego radia pod kable w tym aucie. Schemat radia nowego mam ale muszę wiedzieć jakie kable i co do czego idzie żeby potem nie mieć problem np zwarcie, problem z zapaleniem silnika itd. Koste ISO do nowego radia mam ale ona...
Witam. Czy ktoś może robil wejscie audio do radia Blaupunkt Peugeot T1 Low? Czy to sie w ogole da zrobic? A może ktoś ma schemat by cos tak"wlutowac"? Pozdrawiam
Witam, posiadam pegeot 206, jest w nim oryginalne radio od tego samochodu, wiadomo po odłączeniu baterii samochodu, radio prosi o podanie kodu, są liczby na radiu 12 34 56 i tylko z nich składa się kod, miałem radio od opla sc 202 C też blaupunkt były cyfry 12 34 ale szło wygenerować kod np: 7065, a tu nie idzie, tak jak mówię kod tylko z liczb 12 34...
blaupunkt peguot T1 NiV2 PAMIEC 25160 PROCEK TMS RADIO-MAGN OBUDOWA ZAOKRAGLONA
W radiu PEUGEOT T1 LOW (Blaupunkt) po wlaczeniu na wyswietlaczu pojawia sie tylko migajacy napis "ERROR 2". Czy to chodzi o kod ? (zablokowany licznik?) W srodku siedzi procesor Motorola pod oznaczeniem XC390239FU. Nie widac zadnego EEPROM-a wiec domyslam sie ze ewentualne rozkodowanie polegaloby na zmianie zawartosci pamieci wewnatrz procesora ? Czym...
Da sięto radio zrobić tak aby chodziło bez wyświetlacza? Może ktoś ma informację czy się da albo czy ktoś wie jak to zrobić? najbardziej interesuje mnie czy się da bo jak nie to nie będę się zaglębiał (jak da się bez bólu zrobić Alfe i Punto tak aby chodziły bez Cancheck to pewnie i to sie da).
Ten temat potrafi ruszyś tylko ELCAR , ale ma wygórowane rządania i nie byłem w stanie ich spełnić . Solution for PHILIPS RENAULT 22DC278 without CAR or Solution for BLAUPUNKT ALFA 937 without CAR (disable CanCheck) or Solution for PHILIPS BMW 22DC595 without CAR (problem with DISABLED) or Solution for ALPINE CM1020 without CAR (problem with PROD) or...
Z reguły sa tam montowane radia Blaupunkta oznaczone jako Peugeot T1 NIV2 lub jego różne odmiany. Jest to raczej podstawowy model radia w tym samochodzie. Są odmiany które steruja cd i nie. Zmieniarka jest Clariona
Witam, mam problem, ostatnio jechałem samochodem i radio przestało grać. Wymieniłem bezpiecznik ale nic to nie dało. Świeci się pokrętło po lewej stronie i tylko tyle. Radio przełożyłem do Punto i nie działa, radio z Punto przełożyłem do Peugeota i normalnie działa. Wersja Peugeota to Roland Garros 2000r 1.4L benzyna. Z boku radia pisze: BLAUPUNKT-HERKE...
Jeśli samochód ma rzeczywiście wyświetlacz do radia (radio, zegar i temperatura) to poszukaj Blaupunkta T1 TOP lub NIV2, jeśli nie ma wyświetlacza (tylko zegar) to spasuje Blaupunkt T1 LOW lub np. Philips 22RC200/65S
RCD2 v0.0.3.21 Fiat by Blaupunkt Free SN calculator Latest Update: - Blaupunkt, Fiat (general calculator) ( Fiat ) - BP3311, Blaupunkt, 156 CD NS ( Alfa Romeo ) - BP6328, Blaupunkt, 199 CD SB05 ( Fiat ) - BP6330, Blaupunkt, 199 MP3 SB05 ( Fiat ) - BP8146, Blaupunkt, 206 T1 NIV2 ( Peugeot ) - BP6331, Blaupunkt, 223 CD SB05 ( Fiat ) - BP6332, Blaupunkt,...
O ile pamiętam to radia typu t1 nie wymagały aktywacji zmieniarki.
Witam, po odłączeniu akumulatora w Peugeocie 206 radio Blaupunkt T1 Low przestało działać. Zakładam, że trzeba je odblokować. Problem w tym, że w radiu jest uszkodzony wyświetlacz, wyświetla tylko tyle, co widać na załączonym zdjęciu. Po wysunięciu radia z kieszeni widać na nim kod, tylko nie wiem, czy jest on poprawny i czy bez wyświetlacza jest możliwość...
Nie ma w gamma 4 co najwyżej gamma 5 (także peugeot t1, nissan i wiele innych patrz carbase kolegi Adamsa).
Uwaga do wszystkich jeśli oczekujecie pomocy piszcie wyczerpujące dane o radiu ,proc , pam, partnumber to bardzo ułatwia pracę.Mam kilka plików do tego radia ,T1 NIV bez samochodu nie zadziała ale LOW prawdopodobnie tak
Mam problem. Kumpel kupił peugeota 206 s16 z zamontowanym seryjnym radiem blaupnkta. punkt pierwszy to nie mam do niego kodu, i nawet nie wiem czy jest potrzebny. Punkt drugi to podpięcie tego radia do auta, czy możan do niego np podpiąć zmienarkę. Wogóle słyszalem że w tej wersji auta zmieniarki powinny być seryjnie montowane. Nie wiem jaki to model....
masz plik z kodem 3543
Zakupiłem autko z fabrycznym blaupunktem na kasety. Pytało o kod, którego nie znałem i po kolejnym błędnym wpisaniu wyświetla się ERROR3 i nic nie mogę zrobić. Czy można jakoś uporać się z tym problemem? Dane radyjka: BP8140X xxxxxxx peugeot t1 low 7 648 140 392, na górze radio ma wybite: 96 251 330 80.
Radia Clariona Pu-2358 były w nowszych samochodach Peugeota np 307. Nie współpracują z wyświetlaczami z 206- tam były głównie radia Blaupunkta T1. Radia PU-2358 nie posiadają kodu, natomiast dla poprawnej pracy wymagane jest wpisanie do niego numeru nadwozia takiego samego jak w BSI.
Radio o któeym pisałem wyżej to blaupunkt peugot T1 LOW. Na wyświetlaczu pali cały czas "ERR 4". Nie uzyskałem do tej pory odpowiedzi na moje pyt. ale sądzę że powyższy komunikat jest wynikiem kilkakrotnego wprowadzenia złego kodu. Kod posiadam tylko niestety nie mogę go wprowadzić. Czekanie po zasilaniem raczej mu nie pomoże ponieważ leży pod napięciem...
Nowe radio to model Blaupunkt T1 Niv2. Jest to radio bez wyswietlacza. Stare radio to model Blaupunkt Paris RCR 41 z wyswietlaczem (zmienilem, je poniewaz nie da rady go odkodowac.) Wedlug mnie nowe radio powinno pasowac, poniewaz specjalnie szukalem pod moj rocznik samochodu i wlasnie takie radio jest w instrukcji samochodu. W samochodzie mam sterewanie...
Witam. Mam peugeota 206 i postanowiłem wymienić oryginalne radio blaupunkta, model: t1 niv2 na blaupunkt sydney sd27. Podłączyłem kostki ISO i wszystko działa poprawnie, lecz po wyciągnieciu kluczyków ze stacyjki wyświetlacz na desce rozdzielczej ciagle świeci (pokazuje date, godz, temp). Co mam zrobić by to zlikwidować?
Witam wszystkich posiadam peugeota 206 z 1998 roku i mam założone radio Blaupunkt T1 NIV 2 wraz z sterowaniem przy kierownicy,do całości postanowiłem dokupić zmieniarkę clariona PU2145a która niby pasuje pod ten model radia i rocznik auta. Niestety radio nie widzi zmieniarki mimo oryginalnej instalacji i prawidłowego połączenia,tylko po wciśnięciu jedynego...
Ja zorientowałem co do kodu gdy pierwszy raz wpadło mi w ręce radio ze znanym kodem.Żeby wyjaśnić sprawę podaję,1i2 cyfra #010-10,#020-10,#030-10 ; 3i4 cyfra #010-20,#020-20,#030-20 ; licz. błędów #010-00,#020-00,#030-00 oraz #010-30,#020-30,#030-30.Jak widać zapis zbliżony do Bety 5 i Peugeota T1 ale 2 razy krótszy.Pozdrawiam.
Witam! Mam otóż taki problem, że przełączając się lewym przyciskiem na wyświetlaczu pokazuję mi "RADIO: OUT". Wszystko mam podczepione kable też nie są przerabiane, ani w żaden sposób uszkodzone. Przycisk "ON" na radiu świeci się na pomarańczowo. Nie jestem w stanie nic z tym zrobić nawet o kod nie poprosi. Proszę o pomoc, jeśli się nic nie uda zrobić...
Chciał bym w seryjnym radiu od peugeota czyli Blaupunkcie T1 Niv2(kaseciak) zrobić wejście Aux i podłączać np mp3. Poczytałem trochę tematów o tym ale nie wiem gdzie się wpiąć z lewym, prawym kanałem i masą. Najlepiej jak by były one pod kasetą lub zakresem fal AM. Więc teraz mam zapytanko do kogoś kto się trochę łapie w tym gdzie się wlutować, bo ja...
Producent: BLAUPUNKT PEUGEOT Model: T1 Procesor: ? Pamięć: 25LC160 Nazwa pliku: blaup peugeot t1.BIN
Producent: BLAUPUNKT Model: PEUGEOT T1 NIV2 Chassis: 7 648 146 392 Procesor: 8 925 904 673 Pamięć: 25LC160 Nazwa pliku: Peugeot T1 Niv2.zip
Producent: BLAUPUNKT_PEUGEOT Model: T1 Pamięć: 25160 Nazwa pliku: BP_Peugeot_T1_5224.bin
Mam problem z radyjkiem do 206 na wyświetlaczu jest napis radio locked. Może ktoś z kolegów wie w którym miejscu jest zapisany licznik błednego wpisania kodu. Kod do radia ustaliłem ale z licznikiem nie moge sobie poradzić poniżej załączam mapke.
Producent: BLAUPUNKT Model: PEUGEOT NIV2 Pamięć: 25160 Nazwa pliku: peugeot 206 blau_t1 niv2_6365.bin
Witam Potrzebuje instrukcji do tego radia a w szczegolnosci chodzi o wprowadzanie kodu. Kupilem radio i po podlaczeniu do samochodu wyswietlacz komunikuje "Radio Locked". Nie wiem czy jest zablokowane czy trzeba wcisnac jakies klawisze zeby przejsc do trybu wpisywania kodu i jak zatwierdzic kod. Z reszta przydalby sie opis do calego radia. pozdrawiam...
Witam wszystkich posiadam peugeota 206 z 1998 roku i mam założone radio Blaupunkt T1 NIV 2 wraz z sterowaniem przy kierownicy,do całości postanowiłem dokupić zmieniarkę clariona PU2145a która niby pasuje pod ten model radia i rocznik auta. Niestety radio nie widzi zmieniarki mimo oryginalnej instalacji i prawidłowego połączenia,tylko po wciśnięciu jedynego...
peugeot blaupunkt radio blaupunkt peugeot peugeot blaupunkt podłączenie
flybox orange zelmer zvc425ht monitoring parkingu
marantz sr1010 informatyka techniczna
Jak podłączyć telefon TAJ-43 do centrali miejskiej? TIG Viper 210 PULSE - brak łuku, jak naprawić?