system thread exception

Znaleziono około 103 wyników dla: system thread exception
  • Laptop Hp blue screen:system thread exception not handled

    Krok 1: Zaktualizuj sterowniki komputera Krok 2: Napraw wpisy rejestru związane z tym plikiem Krok 3: Przeprowadź pełne skanowanie komputera w poszukiwaniu złośliwego oprogramowania (adwcliner,panda scaner online) Krok 4: Zainstaluj wszystkie dostępne aktualizacje systemu Windows Krok 5: Sprawdź...

    Software serwis xoree   01 Kwi 2015 19:47 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 3030
  • Bluescreen system thread exception not handled

    Witam, zwracam się z prośbą o pomoc. Od kilku tygodni mam problem z występującymi bluescreenami. Z większością sobie już poradziłem, lecz został mi ostatni, z którym nie moge sobie poradzić. Czy byłby ktoś mi w stanie pomóc? Jest to ciągle i ten sam błąd. Bluescreen występuje w różnych momentach, przy...

    Komputery Początkujący LA72   04 Lip 2015 11:28 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 1236
  • Lenovo Z710 - system thread exception not handled nvlddmkm.sys

    Od Microsoft odpowiedz przy tym komunikacie [url=]Link_ bsod-system-thread-exception-not-handled

    Laptopy Hardware Xbit320   24 Paź 2015 06:47 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 1296
  • Asus K72JK - BSOD SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLED

    Nie ma temperatury chipsetu, bo zapewne nie ma przy nim czujnika. Inne w miarę normalne jak na spoczynkowe. Wracamy do punktu wyjścia od diagnozy (at)Kasek21 → uszkodzony chipset, GPU lub coś innego na płycie gł. ps. Co można próbować, to zaktualizować BIOS. Przeinstalować system na 1 kości...

    Software serwis kraiter   11 Sty 2018 15:32 Odpowiedzi: 17    Wyświetleń: 1125
  • Toshiba satellite L50-a-1ek po chwili niebeski ekran THREAD EXCEPTION NOT HANDLE

    Przecież miałeś podane dwa sposoby... F8 może zadziałać, próbuj, za dziesiątym razem może się wstrzelisz... Masz tylko dwa sposoby żeby dostać się do menu z wyborem trybu awaryjnego: - przez System Recovery CD/DVD/Memory Stick zrobiony na innym komputerze lub przez płytę instalacyjną windowsa -...

    Początkujący Naprawy gmiklasz   20 Kwi 2015 18:31 Odpowiedzi: 14    Wyświetleń: 1449
  • Toshiba Satellite L755D - Blue screen/system thread exception not handled athwbx

    Atheros AR9002WB-1NG: Sterownik wypakuj i zainstaluj ręcznie wg instrukcji: Wrzuć screen S.M.A.R.T dysku z CrystalDiskInfo, jeśli system się wysypuje zrób to z trybu awaryjnego. Równie dobrze możesz użyć MHDD:

    Sterowniki i BIOS switu95   27 Kwi 2015 22:07 Odpowiedzi: 11    Wyświetleń: 2421
  • laptop HP - Win 10 System Thread eception not handled

    Witam. Może to coś kolegę naprowadzi.

    Software serwis PITERRR   28 Maj 2018 17:54 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 510
  • Kingston/KHX1600C10D3/8GB - Częsty crash systemu - Error: MEMORY_MANAGEMENT

    Witam, nie mam pewności czy poprawnie interpretuję Crash Dump Analysis wykonaną za pomocą aplikacji WhoCrashed. Crash występuje bez jakiejś zauważonej przeze mnie reguły, w różnych odstępach czasowych i w różnych sytuacjach. Poniżej zamieszczam raport z WhoCrashed. Czy może ktoś pomóc? Z góry dzięki...

    Komputery Hardware VOTR   27 Paź 2016 14:40 Odpowiedzi: 8    Wyświetleń: 960
  • [STM32F107][C/True Studio]Zaportowanie systemu operacyjnego uCOS-II

    Wysypuje masę błędów w pliku asemblerowym. Oryginalny plik asemblerowy wygląda następująco: [syntax=asm] ;*******... uC/OS-II ; ...

    Mikrokontrolery ARM mgiro   20 Wrz 2012 10:31 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 1719
  • Restarty systemu i dysk ST3500320AS.

    Dokladnie ten sam F/W mam teraz wrzucony i ten sam wrzucaja ludzie z watku z forum seagate'a. Tam tez znalazlem log z Ubuntu dotyczacy tego samego problemu, moze on cos wiecej powie: "[ 16.216718] ata4.00: exception Emask 0x10 SAct 0x1 SErr 0x90202 action 0xe frozen [ 16.216727]...

    Naprawa HDD i odzysk danych Olleo   10 Gru 2009 20:29 Odpowiedzi: 47    Wyświetleń: 7938
  • HP proBook 4730 i3-4030/4GB/W7 - odzyskanie WIN 7 z partycji recovery

    po aktualizacji systemu do WIN 10 , kiedy była taka możliowść, ciągle są problemy z uaktualnianiem systemu w WIN 10. rersetowanie do ustawień początkowych dpowodowało że system zawiesił się całkowicie , niebieski ekran , SYSTEM Thread Exception not handled, dane zgrane i chce postawić stary system...

    Software serwis alekga   07 Cze 2019 21:48 Odpowiedzi: 22    Wyświetleń: 453
  • Lenovo z51-70 - Reset karty AMD R9 M375

    Dzień Dobry, Wie ktoś może czy jest możliwość hardware'owego zresetowania dedykowanej karty graficznej Radeon AMD R9 M375? Reinstalowałem sterowniki różnych sterów na setki różnych sposobów. Niestety rezultatem jest albo wyłaczenie się sterowniki z kodem 43, lub BSoD, lub przy odrobinie szczęścia...

    Laptopy Hardware INTERCEPTOR74   23 Wrz 2017 10:20 Odpowiedzi: 18    Wyświetleń: 3294
  • HD7770 - BSOD spowodowany kartą

    Witam, dzisaj po kilku latach bezproblemowego działania kompa nagle zaczęło się coś psuć. Podczas uzytkowania komputera wyskoczył BSOD system service exception, mówie dobra, pewnie jakiś pojedyńczy blue screen i wszystko wróci do normy, ale nie. Komputer po procesie bootowania wywalał ten sam BSOD...

    Komputery Hardware Owndragon   15 Paź 2017 16:18 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 345
  • Win 10 Acer 7741 - Blue screen, odczyt minidump

    Za każdym razem ten sam BSOD? Różne, na niektórych nie ma podanego źródła problemu: Kod zatrzymania: Registry filter driver exception źródło problemu: aswbidsdrivera.sys Kod zatrzymania: System thread exception not handled źródło problemu: usbhub.sys Kod zatrzymania: Driver irql not less...

    Software serwis figurel   12 Lut 2018 22:34 Odpowiedzi: 12    Wyświetleń: 1854
  • Lenovo Z51-70 - chyba niewłaściwe sterowniki (blue screen)

    Dzień Dobry, Kupiłem laptop o specyfikacji: Procesor: Intel Core i5-5200U Karta graficzna: AMD Radeon R9 M375 + Intel HD Graphics 5500 Pamięć RAM: 8 GB Chipset: Intel Broadwell Zainstalowałem sobie Win 8.1. i teraz po mniej więcej półtorej roku gdy przełączałem Alt-tab na gre to dedykowana...

    Komputery Początkujący INTERCEPTOR74   23 Wrz 2017 10:19 Odpowiedzi: 11    Wyświetleń: 2301
  • Samsung NP350E7C - Aktualizacja do Windows10 - czarny ekran po restarcie

    Cos w stylu "system nie został poprawnie zamknięty... W celu naprawy systemu komputer musi zostać uruchomiony ponownie". Błąd dotyczył pliku na literę "e" i wyświetlił sie na jasno niebieskim ekranie. Niestety tylko tyle pamietam. Po wykonaniu czynności związanej z resetem komputer padł. Dodano po...

    Software serwis qbass87   07 Sie 2015 11:18 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 756
  • Acer 5100 - Brak możliwości wyłączenia Win 8

    Witajcie.Otóż miesiąc temu zakupiłem Win 8 i po instalacji w momencie zamknięcia systemu za każdym razem pojawia się niebieski ekran.Pojawia się on wtedy gdy ma już zamykac system.Gdy włączę hibernację niebieski ekran tez sie pojawia. Oto co jest napisane za KAZDYM razem : Komputer napotkał problem...

    Software serwis maniek6600   12 Lut 2013 11:06 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 600
  • Blue Screen po deinstalacji karty graficznej

    Chciałbym nie mieć w komputerze dedykowanej karty graficznej tylko samą zintegrowaną na płycie, lecz po wyjęciu komputer a właściwie system się nie uruchamia, jest już logowanie i blue screen. Próbowałem w trybie awaryjnym zainstalować sterownik do zintegrowanej grafiki ale wyskakuje błąd, że nie może...

    Komputery Hardware Majkel12345678   25 Lut 2014 21:25 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 924
  • Brak portów USB - laptop - Po podłączeniu urządzenia przez USB w ogóle nie reagu

    Witajcie! Wczoraj około godz. 18 moja dziewczyna chciala podłączyć ebooka do mojego Lenovo ideapad 100 15ibd . Po podłączeniu kablem ebook w ogóle nie zareagował. Wyjąłem "usb" od myszki bezprzewodowej i w to samo miejsce podłączyłem i to samo. O dziwo podłączyła ebooka i moją myszkę do DRUGIEGO laptopa...

    Software serwis Vytautas_YT   27 Mar 2017 10:53 Odpowiedzi: 10    Wyświetleń: 1443
  • Acer 5100 - NIebieski ekran przy wyłaczaniu

    Koledzy posiadam jak w opisie wyzej wymieniony laptop i system operacyjny win 8.Komputer działa idelanie wszystkie sterowniki najnowsze próbowałem nawet z starszymi ale to nic nie daje.Wygląda to następujaco: Czy dam komendę zamknij czy uruchom ponownie zawsze juz w momencie wyłaczenia pokazuje się niebieski...

    Software serwis maniek6600   31 Gru 2013 00:41 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1677
  • Masa BSOD - Blue screeny wyskakujace po ~20 minutach gry

    OneDrive -> out W gałęzi kart sieciowych mam tylko killer e2400 Gigabit Ethernet Controler. Identyfikator karty : Rivet Networks Nowy error System thread exception not handled 90% tych errorów wpisanych w google jest przez windowsa 10 i brak kompatybilności hardware z tymże systemem. Jest to...

    Strefa gracza Hirslay   28 Sty 2016 16:38 Odpowiedzi: 18    Wyświetleń: 1044
  • AMD Radeon HD 7700 Series czasami niebieski ekran

    Witam Mam taki problem co jakiś czas mam na Windowsie 10 niebieski ekran i pisze mi źródło problemu: atikmdag.sys Kod zatrzymania: system thread exception not handled Sterowniki najnowsze, obciążenie systemu praktycznie zerowe, przeglądam sobie strony internetowe i co jakiś czas, bach niebieski ekran..

    Komputery Hardware Rafael_S   09 Paź 2018 20:19 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 294
  • Po instalacji programu Alcohol 120% komputer dziala jedynie w trybie awaryjnym

    Witam. Instalując ten program zainstalowałeś złośliwe oprogramowanie system jest zawirusowany. łędy-niebieskiego-ekranu/microsoft-corpo...

    Laptopy Hardware Dobertpl   29 Maj 2018 21:43 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 231
  • Blue Screen przy uruchomieniu - raz na kilka dni

    Generalnie "blue screen" domaga się sterowników grafiki i poszukania ewentualnych aktualizacji BIOS. Pod Technical information jest STOP: 0x000 itd To jest informacja systemu o wadliwej komponencie SOFTU. Generalnie moderator oraz prawdopodobnie osoby raportujące ten post jako zaniżający poziom domagają...

    Software serwis rupert201   26 Wrz 2018 15:21 Odpowiedzi: 17    Wyświetleń: 834
  • Niebieski ekran windows 10

    Witam. Mój problem jest dosyć dziwny ponieważ niebieski ekran wyskakuję od razu po włączeniu komputera dodatkowo nie zdarza się to przy każdym uruchomieniu komputera ale gdy komputer chwile postoi wyłączony. Na niebieskim ekranie pisze mi SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLED. Myślałem, że przyczyną problemu...

    Komputery Hardware Aseri15   09 Sie 2019 22:50 Odpowiedzi: 15    Wyświetleń: 150
  • tp link wdr4300 - USB Printer Controller nie można zainstalowac

    Zainstalowałem ten program na innym laptopie z vistą i wszystko działa. Gdy chcę zainstalować USB Printer Controller na HP z windows 8, pod koniec instalacji mam BSOD i informację System thread exception not handle dnvlddmkm.sys i komputer się restartuje, bardzo mozolnie przy tym się otwierając. Wyłączałem...

    Komputery Hardware lisik   13 Paź 2013 18:34 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1224
  • Lenovo y 530 - Błąd podczas istalacji windows 10

    Witam Posiadam Lenovo y530 z Windows 7 Home Premium 32 bit i podczas instalacji Windowsa 10 z pendriva wyskakuje mi blue screen i taki komunikat system thread exception not handled, a jak chciałem zaktualizować to takie coś jak na zdjęciu.

    Komputery Początkujący winmap   18 Sie 2015 21:51 Odpowiedzi: 9    Wyświetleń: 2184
  • Komputer resetuje się co jakiś czas.

    Pierwsze linki z google: Mam nadzieję, że choć trochę pomogą :) Z innej beczki - gratuluję osobie która zminusowała post autora tematu :D

    Komputery Początkujący Stealch   19 Wrz 2015 16:36 Odpowiedzi: 15    Wyświetleń: 900
  • Asus X50SR - Windows 7,8,10 - nie można zainstalować

    Witam, kupiłem używanego laptopa Asus X50SR i nie mogę w żaden sposób uruchomić na nim instalacji Windows 7,8,10. Komputer albo się resetuje bez żadnego komunikatu, albo po prostu wyłacza albo wyrzuca BSOD system thread exception not handled bez żadnego kodu błedu. O co chodzi? Czy ktoś miał podobny...

    Software serwis master-007   30 Maj 2016 16:30 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 633
  • Wywala blue screen WIN 7 -

    Ściągnij se "bluescreenview" A tu masz troszkę więcej o tym kodzie błędu: Dodam że przed chwilą podłączyłem pod ten komputer dysk od laptopa i w tym samym miejscu wywala czyli tak jakby to nie problem dysku bo dysk na laptopie działa normalnie On może robić problem. Zresztą jak przeczytasz...

    Komputery Początkujący DangerQ1337   17 Cze 2017 09:13 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 393
  • Resetowanie sie komputera, wysoka temperatura

    No to pewnie przez resetowanie podczas ostatniego resetu wyskoczył błąd "system thread exception not handled" temu testowi mozna ufać?

    Komputery Hardware safbot1st   28 Lip 2017 10:55 Odpowiedzi: 41    Wyświetleń: 1641
  • Lenovo Z51-70 - Dziwne zachowanie kursora i BSOD

    kod błędu: Igdkmd64.sys Komunikat: system thread exception not handled. Sterowniki karty graficznej zostały przeinstalowane. A na stronie lenovo nie mogę znaleźć sterowników monitora.

    Sterowniki i BIOS DelainAM   26 Sty 2018 17:27 Odpowiedzi: 19    Wyświetleń: 681
  • Karta graficzna wyłącza się

    Ostatnio wyjąłem kartę graficzną bo przy wysokich obrotach wentylator wydawał dziwny dźwięk i ja wyjąłem lecz nie znalazłem niczego co mogło by to powodować wiec włożyłem ja spowrotem. Po włączeniu komputera wszystko idzie normalnie ładuje się windows i nagle wyłącza się karta graficzna ale wszystko...

    Komputery Hardware Megahomo   23 Maj 2019 12:25 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 144
  • Dysk zew tv a komputer błąd

    Witam Mam dysk Toshiby zew 1TB nie było z nim problemu, aż nagle po tygodniu oglądania filmów na TV postanowiłem go podłączyć do Laptopa i wyskakuje niebieski ekran z napisem kod błędu memory management i naprawa. Dopóki nie odłączę dysku to się wyłącza komputer, ale zmienia się kod błędu na system thread...

    Komputery Hardware Madasson   20 Sie 2019 18:48 Odpowiedzi: 8    Wyświetleń: 177
  • Blue screen na Windows XP SP3, kody błędów.

    dalej nie otrzymałam odpowiedzi( wyjaśnienie samych kodów błędów-co oznaczają moje)

    Komputery Początkujący Robert B   20 Sie 2019 14:07 Odpowiedzi: 11    Wyświetleń: 150
  • Bluescreeny w nowym komputerze .

    Witam Specyfikacja mojego komputera to : Intel-Core i56400 2,7 Ghz GHz Gtx 970 4 Gb GB Płyta głowna : H110M-K HyperX DD R 4-2133 8 gb GB Zasilacz Corsair VS Series 550W Problem z częstymi bluescreenami zaczął się pod koniec września. Występują one głownie podczas grania. Ich podłoże...

    Komputery Hardware Kosciej11   21 Paź 2016 21:21 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 468
  • 8848 błędów RAM - H110M-K, HyperX DDR4-2133

    Witam Specyfikacja mojego komputera to : Intel-Core i56400 2,7GHz Gtx 970 4GB Płyta głowna : H110M-K HyperX DDR4-2133 8GB Zasilacz Corsair VS Series 550W Problem z częstymi bluescreenami zaczął się pod koniec września. Występują one głownie podczas grania. Ich podłoże jest różne. Mimo...

    Komputery Hardware DriverMSG   23 Sty 2017 13:58 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 441
  • WinXP uruchamia się tylko w awaryjnym

    "A system thread generated an exception which the error handler did not catch. There are numerous individual causes for this problem, including hardware incompatibility, a faulty device driver or system service, or some software issues. Check Event Viewer (EventVwr.msc) for additional information." -...

    Software serwis kandek   13 Paź 2009 12:32 Odpowiedzi: 10    Wyświetleń: 2323
  • Bluescreen po OC - Podczas gry pojawia sie bluescreen BSOD

    Witam. Mam procesor fx-6350 i podkręciłem go z 3,9 na 4,5 Ghz. Napięcie podniosłem mu o 50 mV i przy obciążeniu ma 1,38 V. Podczas benchmarka w cinebenchu wszystko jest ok, ale jak gram w Rusta czasem wyskoczy mi błąd bsod. Wyskoczył mi 4 razy i był to system service exception lub system thread not handled....

    Komputery Modding & OC rtj71   05 Wrz 2017 13:40 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 735
  • JAVA - Dźwięk w tle zostaje przerywany.

    Witajcie. To mój pierwszy post i jestem początkującym programistą więc proszę o wyrozumiałość :) Mam pewien problem. Napisałem sobie prostą grę milionerów. Program działa w AWT. Chciałem dodać sobie dźwięki. Ładnie wszystko działa prócz dźwięku w tle. Po kilku pytaniach ten dźwięk w tle zatrzymuje...

    Programowanie Początkujący krzysiek-1995   30 Mar 2014 15:26 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 747
  • [JAVA] Program Parking - Wielowątkowość.

    Witam serdecznie Napisałem program przedstawiający parking. Wszystko działa poprawnie, tylko że parking powinien posiadać 2 niezależne od siebie bramy wjazdowe. W tej chwili te 2 bramy są "sztuczne" bo w rzeczywistości jest to jedna, tylko zmienia się jej numer. W jaki sposób zrobić aby te 2 bramy...

    Programowanie pallid   06 Mar 2010 15:38 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 3759
  • Java - Wizualizacja audio

    Może tak: [syntax=java] public class AudioWaveformCreator { AudioInputStream audioInputStream; Vector<Line2D.Double> lines = new Vector<Line2D.Double>(); String errStr; Capture capture = new Capture(); double duration, seconds; File file; String fileName; ...

    Programowanie p.kaczmarek2   12 Lut 2015 23:41 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 558
  • [Java] Odczyt danych z karty ELS.

    Witam proszę o pomoć od jakiegoś czasu walcze z plikiem do odczytu danych z karty mam kod w Java ale nie mogę go uruchomić NetBeans IDE pokazuje mi błąd: C:\Documents and Settings\Iras\Moje dokumenty\NetBeansProjects\JavaApplicati... Source resource does not exist: C:\CzytajELS\nblibraries.properties BUI...

    Programowanie PPP   26 Lut 2011 10:47 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 2833
  • JAVA (JDBC) java.lang.NullPointerException HELP!!!

    Witam Mam podobny problem, ale dużo mniej wiedzy o programowaniu. Kod wygląda następująco: import java.io.*; import java.util.*; import java.awt.*; import java.awt.image.*; import javax.imageio.*; import javax.media.*; import javax.media.control.*; import javax.media.format.*; import...

    Programowanie cogliostro666   01 Kwi 2009 22:02 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 10776
  • Java - DesKit, wielodziedzczenie

    aby użyć metody sleep, klasa lub jej instancja musi dziedziczyć po Thread. W przypadku użycia pakietu DesKit mamy do czynienia z obiektami typu SimActivity. Poniżej implementacja klasy: [syntax=java] package deskit; import java.util.ArrayList; import java.util.Collection; import java.util.concurrent.TimeUnit; import...

    Programowanie leoha   04 Cze 2013 17:34 Odpowiedzi: 10    Wyświetleń: 1629
  • Tic tac toe [Java]

    Kiedy jeden z graczy wygra to nie blokuje wykonania ruchu drugiego gracza. Dopiero po wykonaniu ruchu drugiego gracza otrzymuje on komunikat o wygranej pierwszego gracza. Proszę o pomoc [syntax=java][/syntax] kod zawiera dwie klasy [syntax=java]import java.awt.*; import java.awt.event.*; import...

    Programowanie michalczajka16   27 Cze 2012 18:15 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 764
  • bład d3derr_invalidcall (hwnd=0x70796... podczas ładowania gry online

    po aktualizacji javy stary bład zniknął ale pojawil sie nowy problem, zamieszczam loga Java Plug-in 1.6.0_33 Using JRE version 1.6.0_33-b03 Java HotSpot(TM) Client VM ----------------------------------... clear console window f: finalize objects on finalization queue g:...

    Software serwis jnz   22 Mar 2014 05:03 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 1721
  • [javafx] - desynchronizacja Slidera postępu i odtw. mp3 przy wysokim bitrate

    Witam. Mam problem z odtwarzaczem mp3 napisanym w JavieFX. Otóż w przypadku odtwarzania utworów z wysokim bitrate, np. 320kb/s następuje desynchronizacja paska postępu i odtwarzanego utworu - gdy suwak paska dobiegnie końca utwór jeszcze jest odtwarzany, kończy później. Co ciekawe sytuacja ta występuje...

    Programowanie Kluczownik_   27 Lut 2016 23:32 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 459
  • stm32f1 eclipse openOCD - podczas debugu od razu wchodzi do Default_Handler

    No wiec tak, te dwie rzeczy są takie same w obu twoich przykładach i ich nie zmieniałem: __main_stack_size = 0; __process_stack_size = 1024; Przedstawiam poniżej to co teraz mam w moim projekcie: STM32F103RC_rom.ld [syntax=...

    Mikrokontrolery ARM mijadzi   17 Lut 2016 11:37 Odpowiedzi: 51    Wyświetleń: 2514
  • STM32F373 - Nie działa SysTick

    Witam wszystkich. Uzywam Eclipse + OpenOCD (0.9.0) + GCC. Do tej pory używałem STM32F103 (Cortex-M3), a teraz przesiadłem się na STM32F373 (Cortex-M4). Wziąłem ze starego programu skrypt linkera, startup, vectors.c i posklejałem do kupy odpowiednio je modyfikując. Program generalnie odpala się, mogę...

    Mikrokontrolery ARM arturt134   17 Lut 2016 10:36 Odpowiedzi: 12    Wyświetleń: 933
  • Java połączenia SSL nie przesyła pakietów.

    Witam mam problem z przesyłaniem pakietów po połączeniu SSL. Połączenie zestawia się prawidłowo, negocjacja szyfrów itp. działa, ale żadne pakiety nie przechodzą na drugą stronę. Klient wysyła komunikat, a ten komunikat nie zostaje odebrany przez serwer - tak jak by go nie było. Załączam kod serwera. ...

    Programowanie enemyhilator   09 Cze 2009 16:11 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 1062
  • Mafia 2 nie uruchamia się na MAC OSX

    Witam mam problem z grą Mafia 2 Director's Cut, a dokładniej po włączeniu aplikacji wyskakuje okno z komunikatem: Program Mafia II nieoczekiwanie zakończył pracę. Grę usiłuje uruchomić na MacBooku Air 6.2 / i5 1.3 8GB. /Ram DDR3 1600 / intel HD Graphics 5000 1536 MB /OSX Sierra 10.12.3. Proszę...

    Strefa gracza sosarek   08 Maj 2017 20:54 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 945
  • [ATMEGA][C] - Porządny stos TCP/IP na AVR (alternatywa dla tuxgraphics.org)

    Poprawiłem program w sterowniku i teraz potrafi odpowiadać na IP nadawcy oraz na dowolny port z którego przyszedł pakiet. Można bez problemu się z nim komunikować z internetu. Nie jest jeszcze ukończony ale do testów się teraz już nadaje. Jak go dokończę to wstawię tu cały jako załącznik. Może przyda...

    Mikrokontrolery AVR adambehnke   06 Sty 2015 21:17 Odpowiedzi: 84    Wyświetleń: 7989
  • C# - Program obierający dane poprzez TCPIP izapisujący o bazy danych

    Sugerowałem raczej coś w ten deseń, choć nie wiem czy zadziała, bo nie testowałem. Chodzi o jednorazowe otwarcie połączenia i wywoływanie sql w wątku bez zamykania połączenia. Przykład z jednym wątkiem: [syntax=csharp]using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using...

    Programowanie marcinj12   04 Cze 2014 20:49 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 1116
  • i.MX6 buildroot - budowanie Linuxa''a

    W menuconfig: Custom kernel headers series (4.9.x) Kernel version (Custom Git Repository ) ---> URL of (rel_imx_4.9.x_1.0.0_ga) Dodano po 1 (at)stmx Chodzi ci o to jaka mam wersję glibc na hoscie z którego uruchamiam buildroot'a? Dodano po 2 Kolejny test to dodanie do...

    Mikrokontrolery ARM szelus   14 Cze 2019 11:58 Odpowiedzi: 58    Wyświetleń: 1380
  • [Java] Zapisywanie obiektów do pliku i ich odczytywanie

    Witam! Mam problem z czytaniem zapisywanych danych z pliku. Chodzi o 2 metody: DataOutputStream oraz ObjectOutputStream. 1) metoda DataOutputStream Tak zapisuję: [syntax=java]case 11: DataOutputStream out = null; try { out = new DataOutputStream(new BufferedOutputStream(new...

    Programowanie Początkujący 21mateuszek   14 Kwi 2012 19:30 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 1652
  • JDBC czyli JAVA i MYSQL - brak podłączenia z bazą

    Witam! próbuję od kilku dni podłączyć się do bazy danych MySQL z programu napisanego w JAVIE. W sumie sam kod programu znalazłem gdzieś w internecie, natomiast sam problem tkwi w instalacji (konfiguracji) sterownika JDBC. Pobrałem odpowiedni sterownik, rozpakowałem go i znajdujący się tam plik wrzuciłem...

    Programowanie pallid   13 Kwi 2009 13:08 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 5311
  • C# Skaner portów - Trudność z przekształceniem aplikacji konsolowej na formę

    Witam serdecznie pisze na zaliczenie aplikacje do skanowania portów tzn. próbuje przekształcić aplikacje konsolową na aplikację okienkową. Program okienkowy nie działa do końca, ponieważ zachowuje się jakby nie rozróżniał portów otwartych od zamkniętych. Prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu tego problemu...

    Programowanie Początkujący kolin12345   06 Maj 2015 16:46 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 777
  • [C#] - Obsługa plików tymczasowych przez zewnętrzne aplikacje

    Przepisałem tę funkcję dodałem Debug i to jego wynik: D/L: C:\Users\Tomek\AppData\Local\Temp\KW... thread 0x1694 has exited with code 0 (0x0). START: 4256 : C:\Users\Tomek\AppData\Local\Temp\KW... C:\Users\Tomek\AppData\Local\Temp\KW...

    Programowanie tzok   23 Lut 2013 15:02 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 1995
  • J2ME bramka sms / pobieranie danych

    witam ponownie dalej się męcze z tym projektem mam coś takiego: import java.io.*; import javax.microedition.midlet.*; import javax.microedition.io.*; import javax.microedition.lcdui.*; import javax.wireless.messaging.MessageConnecti... javax.wireless.messaging.TextMessage; i... java.lang.String.*; /** ...

    Programowanie marcus753   29 Gru 2010 00:00 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 1728
  • [STM32] log10() zawiesza procesor.

    Dodano po 31 Kiedy debuguje program, krokowo, zaraz po a = 124; z linii b = log10(a); wskakuje do nieskończonej pętli - void HardFault_Handler(void). Tak jakby sam adres procedury wywoływał błąd sprzętowy.

    Mikrokontrolery ARM dziechu   29 Mar 2012 21:29 Odpowiedzi: 75    Wyświetleń: 7782
  • stm32f100rb - sprintf() float Coocox

    Zmieniłem : 2. change The initial stack pointer in the vector table: (void *)&pulStack[STACK_SIZE-1]... to (void (*)(void))((... long)pulStack + sizeof(pulStack)), w startup_stm32f10x_md_vl.c Dalej to samo. [syntax=c]/** ...

    Mikrokontrolery ARM piotrva   09 Mar 2015 10:10 Odpowiedzi: 10    Wyświetleń: 2220
  • STM32 - COOCOX deklaracja zmiennych globalnych itp

    Wygenerowany jest bezpośrednio z CooCoxa Linkera tutaj nie ma chyba jest zaszyty w środowisku. Wersja CoIDE to: Version: 1.7.8 [syntax=c] /** ****************************************... * (at)file startup_coide.c * (at)author Coocox * (at)version...

    Mikrokontrolery ARM kosster   03 Maj 2015 15:46 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 831
  • STM32F103RBT6-Nucleo - Magistrala CAN

    Chyba tak jest, tutaj plik startup_stm32f10x_md.c [syntax=c]/** ****************************************... * (at)file startup_stm32f10x_md.c * (at)author Coocox * (at)version V1.0 * (at)date 12/23/2009 * (at)brief STM32F10x Medium Density...

    Mikrokontrolery ARM INTERCEPTOR74   11 Sty 2017 12:56 Odpowiedzi: 22    Wyświetleń: 1602
  • Nie włacza się java Version 6 update 29

    Witam mam taki problem. Dziś włączyłem komputer i jak zawsze potrzebne były mi notowania walut które są na stronie i problem polega na tym że zawsze włączały mi się notowania i było wszystko ok. Teraz wchodzi mi aplet jakby jest kółko i czekam aż się uruchomi. Aż po pewnym momencie wyskakuje błąd error...

    Software serwis sylstep   27 Paź 2011 12:56 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 1540
  • Debian 6 - narzędzia i2c-tools

    Nie ma takich plików w systemie. Cały dmesg.log : [ 0.000000] Initializing cgroup subsys cpuset [ 0.000000] Initializing cgroup subsys cpu [ 0.000000] Linux version 2.6.32-5-486 (Debian 2.6.32-45) (dannf(at)debian.org) (gcc version 4.3.5 (Debian...

    Linux Gelip   25 Sty 2019 20:08 Odpowiedzi: 16    Wyświetleń: 270
  • ATMEGA32 + FT232RL - Program C# brak komunikacji.

    Witam. Mam problem z komunikacją pomiędzy PC i Atmega32. Kupiłem moduł FTDI FT232RL. Wygląda on dokładnie tak: Napisałem taki program dla Atmegi32 [syntax=c] #define F_CPU 8000000UL #include <avr/io.h> #include <stdio.h> #include <util/delay.h> #include <string.h> #include...

    Mikrokontrolery AVR dondu   10 Mar 2016 05:02 Odpowiedzi: 8    Wyświetleń: 768
  • [Java]błąd w czytaniu plików mp3

    Witam!! Mam problem,chodzi o mój program odtwarzacz mp3.Program się kompiluje ale jak chcę żeby mi otworzył jakiś plik mp3 to wywala mi błąd: Exception in thread "JMF thread: SendEventQueue: com.sun.media.content.unknown.Handler&qu... java.lang.IllegalArgumentException: Requested...

    Programowanie Początkujący pit0802   05 Lut 2010 22:51 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 1514
  • FreeRTOS - Eclipse - działanie vTaskDelay()

    Witam Mam zamiar napisać w FreeRTOS przykładowy program obrazujący działanie systemu RTOS (rózne reakcje programu na jakies dane wejściowe). Uruchomiłem przykład Demo win32-minGW w eclipsie, lecz że jest on rozbudowany, w pliku main zacząłem od przykładu z zadaniami i kolejką. Na podstawie...

    Mikrokontrolery stanleysts   09 Lip 2014 08:59 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1389
  • [C++11][Cortex-M3/M4] - distortos - obiektowy RTOS dla mikrokontrolerów w C++

    Witam, program w RAM uruchamiam tylko za pomocą debuggera. Robię dużo testów i nie chcę cały czas przeładowywać flash Ten HardFault następuje dopiero przy pierwszym użyciu new przez Ciebie, czy może np. przed wejściem do main() albo jeszcze gdzieś indziej - "wewnątrz" systemu? Jak nie używam...

    Mikrokontrolery ARM Freddie Chopin   29 Lip 2019 12:22 Odpowiedzi: 209    Wyświetleń: 29358
  • [STM32] - zwis przy próbie użycia przerwania (używam jednego stosu?)

    Wiesza się w tym samym miejscu co w moim programie - po włączeniu przerwania NVIC_EnableIRQ. W stosunku do oryginału zmieniłem tylko port GPIO oraz dodałem obsługę TIM3 i mryganie diodą na podstawie TIM3->CNT by wiedzieć czy licznik rzeczywiście działa. W skrypcie linkera ustawiłem oba stosy oraz...

    Mikrokontrolery Początkujący reprobate7   10 Maj 2019 08:53 Odpowiedzi: 20    Wyświetleń: 603
  • [JPA][Binding] jTable nie odświeża się po dodaniu elementu do kolekcji

    Witam! Zbindowałem sobie jTable z tabelą w MySQL. Wszystko się pięknie wyświetla. Niestety, kiedy dodam rekord do bazy moje GUI zaczyna wariować a nowy rekord nie pokazuje się. Mianowicie kiedy klikam sobie po rekordach w tabeli po chwili dostaję Proszę pamiętać o używaniu znaczników syntax ....

    Programowanie Początkujący #   30 Maj 2012 10:05 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 1135
  • Rysowanie wykresu "na żywo", Program w jezyku C#

    Udało się poprawić program i jak na moje potrzeby działa wystarczająco szybko. Zamieszczam kod. namespace program { public partial class Form1 : Form { int tabMax = 500; int[] tablica; List<int> wyniki = new List<int>(); ...

    Programowanie tiniak   26 Sie 2008 11:39 Odpowiedzi: 10    Wyświetleń: 14399
  • Android/SQLite/Eclipse - Program który będzie dodawał przypomnienia do bazy dany

    Witam, piszę program w eclipse, który będzie dodawał dane z formularza do bazy danych. Mam tylko 2 pola do dodania data i komentarz. Program odpala się wpisuje wszystkie dane do formularza i po kliknięciu przycisku który dodaje dane do bazy wyskakuje komunikat "Aplikacja została zatrzymana" Może powiecie...

    Programowanie mito18   01 Paź 2014 12:52 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 1674
  • Niedziałające porty USB 3.0

    Witam. Porty USB 3.0 mi nie działają w laptopie. Mam 2 porty USB 3.0, 1 port USB 2.0 i 1 port USB typu C. Gdy wkładam jakiegoś pendriva czy dysk zewnętrzny do portu USB 2.0 - ok, ale w USB 3.0 nie działają. Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. lsusb przy podpiętym do USB 2.0 dysku zewnętrzym: [syntax=bash]hubot(at)debia...

    Linux 2895463   28 Kwi 2017 17:55 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 1071
  • JAVA- w jaki sposób podzielić tablicę?

    A czy takie coś też mogłoby się przydać do dzielenia tablicy? Exception in thread "main" java.lang.ArrayStoreException at java.lang.System.arraycopy(Native Method) w linii System.arraycopy(tablica Dodano po 1 To może z innej beczki. Jak w kodzie można zrobić, żeby wątek obliczał max dla...

    Programowanie Początkujący Dżyszla   11 Lis 2013 22:10 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 1866
  • [ATmega8][avr-gcc] ESP8226 - Problem ze wznowieniem transmisji po rozłączeniu

    Witam, Walczę właśnie z tematem AVR + moduł WiFi ESP8226. Ma to wyglądać następująco: Atmega8 + moduł Wifi jako Access Point, laptop jako klient. Ogarnąłem transmisję przez USART, prosty kod w C# na laptopie również działa bez zastrzeżeń. Problem pojawia się, gdy rozłączę lub zamknę klienta (program...

    Mikrokontrolery krzyski   24 Sty 2016 02:17 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 543
  • MSI B450 Tomahawk - Komputer zawiesza się i po chwili restartuje

    Witam, Minęły 4 dni od ostatniego posta w tym temacie, niestety komputer dzisiaj ponownie się zrestartował.Otworzyłem plik ze ścieżki C:\Windows\Minidump\081119-8203-01.dmp programem WinDbg i poniżej daje wam wpis z tego co udało mi się otworzyć: Microsoft (R) Windows Debugger Version 10.0.18914.1001...

    Komputery Hardware wysio   26 Sie 2019 05:27 Odpowiedzi: 54    Wyświetleń: 903
  • jdownloader linux ubuntu 9.0.4 jj - problem z java

    Prosba o podanie sposobu instalacji tej aplikacji na platformie linux ubuntu 9.0.4 Jurny Jarzabek ? Wypakowalem do katalogu, ustawilem prawa +x do pliku jd.sh , JDownloader.jar i jupdate.jar wydalem komende ./jd.sh i skrypt wylozyl sie na lini wskazujacej na wersje java-y. Po probie startu : java...

    Software serwis michald   15 Lis 2009 00:03 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 1826
  • [STM32][eclipse z CodeSourcery]błedna kompilacja programu do komunikacji USB HID

    Witam, w końcu udało się , komputer widzi urządzenie jako HID, robiłem już pierwsze testy wysyłania i odbierania wiadomości i wszystko jest Ok, Stało się tak przez podmienienie startup oraz linkera. Trochę pochodziłem po necie w poszukiwaniu i znalazłem całkiem ciekawą stronę : Z jednego, z...

    Mikrokontrolery ARM max7532   14 Lip 2012 14:57 Odpowiedzi: 38    Wyświetleń: 7393
  • Eclipse + Spring Początki Pomocy

    Zaczynam naukę użycia Springa wraz z Eclipsem. Napisałem prostą klasę o nazwie Temp: package temp; public class Temp { Temp() { System.out.println("I... alive"); } public void say(){ System.out.printl... taht's all..."); } } ....

    Programowanie kristos44   01 Lip 2008 23:54 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 4034
  • [Java][Linux] Niemożność załadowania bibliotek natywnych

    Witam Napisałem jakiś czas temu aplikację w Javie, mniejsza o to co robi. W każdym bądź razie korzysta ona z natywnej obsługi portu szeregowego (biblioteka CommApi). W Windowsie hula wszystko ładnie pięknie. uruchamiam komendą java -Djava.library.path=. -cp dist/SpeedViewer.jar SpeedViewer.Main która...

    Programowanie fantom   23 Sty 2011 15:56 Odpowiedzi: 8    Wyświetleń: 1701
  • java - problem ze zmienną w konstruktorze

    Faktycznie. Po dodaniu this.n=n, faktycznie zapamiętuję tę wartość w konstruktorze, jednak moje metody, dalej nie działają, a ponadto wyrzuca mi błędy: Exception in thread "main" Górna granica to: 100. java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsExc... 100 at Sito.odsiej(Sito.java:24) at Main.main(Main.java:9) Teraz...

    Programowanie MateuszAuto   17 Mar 2014 21:17 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 756
  • STM32 - USB przesiadka z uvision

    Witam temat podobny do , Lecz sprawa wygląda troszkę inaczej. Z racji tego, że atollic udostępnił wersję litte postanowiłem przesiąść się z keila. Dotychczas korzystałem z example usb hid na keila. W Atollicu skonfigurowałem sobie nowy procesor, wrzuciłem kod z uvision i po małych przeróbkach (dostosowanie...

    Mikrokontrolery ARM kosster   07 Mar 2016 16:41 Odpowiedzi: 12    Wyświetleń: 1296
  • [STM32F4] Makefile, skrypt linkera i startup dla stm32f4 - przerwania

    Cześć, Projekt zaraz będę konfigurował od początku. Fakt, podałem za mało danych, wybaczcie, skrajna nerwica mnie na to wzięła. Od początku: Używam SW4STM32, ale chciałbym od tego odejść mocno, bo za dużo automatów i za mało szczegółów, może dlatego, że nie potrafię tego wszystkiego ogarnąć. Kompilatora...

    Mikrokontrolery ARM Freddie Chopin   15 Mar 2017 21:48 Odpowiedzi: 15    Wyświetleń: 1221
  • [JAVA] niedziałający przykład z książki "JAVA PODSTAWY&

    witam Nie miem zbytnio co może być przyczyną niedziałającego kodu. wszystko już sprawdziłem w miarę moich możliwości. jestem początkujący w tym języku. prosiłbym o pomoc. Oto błąd który wypisuje mi ECLIPSE. system na którym pracuję to windows 7. Exception in thread "main" java.lang.NoSuchMethodError:...

    Programowanie Początkujący toffik   03 Maj 2010 19:26 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 732
  • Java klient / server, serializacja obiektów.

    W trakcie pisania aplikacji komunikatora sieciowego napotkałem następujący problem. Komunikacja pomiędzy serwerem i klientem zawiesza się we wskazanych fragmentach. Co dziwne obiekt który jest serializowany działa poprawnie w innym programie (jest poprawnie wysyłany i odbierany). Ponadto gdy zamienię...

    Programowanie dan1987r   17 Gru 2010 22:13 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 1652
  • Linux + Wine: wiersz poleceń, błąd ładowania sterownika.

    Witam. Poszukałem nieco w Internecie i postąpiłem tak: uruchomiłem konsolę, a w niej wpisałem komendę wineconsole cmd Otrzymałem to: wine: created the configuration directory '/root/.wine' fixme:system:SetP... stub! fixme:dwmapi:DwmIsComposi... 0x33b804 fixme:file:MoveFileWit...

    Software serwis Qukac   24 Maj 2011 19:42 Odpowiedzi: 24    Wyświetleń: 3902
  • [Java] Heapsort - błąd przy wywołaniu

    Exception in thread "main" java.lang.NoSuchMethodError: main

    Programowanie Początkujący Fedmachn   13 Paź 2011 21:53 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 767
  • [NXP/LPC1114] - Debugowanie pod OpenOCD przy użyciu Versaloona

    Witam, próbuję już drugi dzień zmusić OpenOCD do debugowania programu dla LPC1114 po SWD. Znalazłem w internecie skryp do OpenOCD Open On-Chip Debugger 0.6.0-dev (2012-12-13-17:20) Licensed under GNU GPL v2 For bug reports, read http://openocd.sourceforge.ne...

    Mikrokontrolery ARM Cosicek   15 Gru 2012 09:49 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 2727
  • Java - Serializacja tablicy obiektów

    Dodano po 20 przy kompilacji: java.io.FileNotFoundExcepti... C:\ser.ser (The system cannot find the file specified) at java.io.FileInputStream.open(Native Method) at java.io.FileInputStream.<init>(Unk... Source) at java.io.FileInputStream.<init>(Unk... Source) at serialowanie.Marketing.<init>(Mark...

    Programowanie Początkujący witoldwitoldowicz   09 Lis 2014 17:17 Odpowiedzi: 9    Wyświetleń: 987
  • ST32F746-Disco - problem z kodem

    Sprawdź, czy w module startup masz w ogóle w tablicy wyjątków nazwę procedury obsługi tego przerwania. Kiedy ostatni raz bawiłem się AC6, generował puste tablice wyjątków. Nie ma tam nic :( tylko to: g_pfnVectors: .word _estack .word Re...

    Mikrokontrolery ARM krzysio16   06 Kwi 2016 15:22 Odpowiedzi: 22    Wyświetleń: 1350
  • Acer Aspire E5-571G - Komputer używa grafiki zintegrowanej zamiast dedykowanej

    Witam, mój Acer Aspire E5-571G pomimo wymuszania w panelu nvidii używania karty dedykowanej (NVIDIA GeForce 840M) włącza programy (gry Payday 2, Brothers in Arms:Hell's Highway, Football Manager 2016) z kartą zintegrowaną Intel HD 5500. Reinstall systemu i sformatowanie wszystkich dysków nie pomogło....

    Software serwis Wielik   01 Lis 2016 22:33 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 498
  • Konfiguracja timera STM32 problem z b Infinite_Loop

    Wydaje mi się że mnie plik wygląda okay [syntax=c] /** ****************************************... * (at)file startup_stm32f030xc.s * (at)author MCD Application Team * (at)version V2.3.0 * (at)date 27-May-2016 * (at)brief STM32F030xc/STM32F030xb...

    Mikrokontrolery ARM _eM_Pe_   21 Sie 2018 08:51 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 294
  • Wykorzystanie czunika DS18B20 w .NET

    W końcu udało mi się coś odczytać ! :) Dla zainteresowanych podaje sposób w jaki udało mi się to uzyskać. Na początek podał moją konfigurację komputera: - WinXP sp3 PL - Visual Studio .NET 2005 - Microsoft .NET Framework 1.1 oraz 2.0 - złącze RS232 - fabrycznie w komputerze nie posiadam złącza...

    Mikrokontrolery fx57   26 Lut 2010 23:14 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 4587
  • Przeniesienie kodu z Keil uVision do innego środowiska

    Rzeczywiście wystarczyło to zaznaczyć i jest już lepiej, przynajmniej próbuje coś kompilować :) Niestety pojawił się kolejny problem, tym razem chyba trudniejszy do rozwiązania. GCC strasznie nie podoba się plik startup... [syntax=c];***************... (C) COPYRIGHT 2010 STMicroelectronics ******************** ;*...

    Mikrokontrolery Electix   04 Wrz 2012 00:17 Odpowiedzi: 16    Wyświetleń: 2880
  • [JAVA] - Uruchomienie projektu na innym komputerze

    [syntax=bash]java version "1.7.0_25" Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.7.0_25-b17) Java HotSpot(TM) Client VM (build 23.25-b01, mixed mode, sharing) [/syntax] oraz[syntax=bash]ja... no rxtxSerial in java.library.path thrown while loading gnu.io.RXTXCommDriver Exception...

    Programowanie Początkujący kiclaw   07 Lip 2013 11:20 Odpowiedzi: 10    Wyświetleń: 2046
  • Ubuntu Wine EAW Resolution - Brak biblioteki dante_dnssd.dll

    Tak wygląda sytuacja po odpaleniu programu: ~/.wine/dosdevices/c:/Program Files/EAW/EAW Resolution$ wine Resolution.exe err:menubuilder:... error 0x88982F81 initializing encoder err:menubuilder:convert... error 0x88982F81 initializing encoder err:menubuilder:convert...

    Software serwis Świr   18 Maj 2014 06:49 Odpowiedzi: 8    Wyświetleń: 1536
  • Application Blocked by Securit

    Witam, mam problem z działaniem programu który uruchamia się w przeglądarce IE na systemach XP 32-bit i 7 64-bit. View Certificate Details: com.sun.deploy.security.BlockedException... Your security settings have blocked an application signed with an expired or not-yet-valid certificate...

    Software serwis newerror   13 Wrz 2014 07:46 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 1146
  • [java] - serializacja obiektu - błędny odczyt obiektów z tablicy

    Po zastosowaniu pętli: [syntax=java] private void readData(Company company) { try ( FileInputStream fis = new FileInputStream(FILE_STORE); ObjectInputStream ois = new ObjectInputStream(fis);) { company = (Company) ois.readObject(); ...

    Programowanie Początkujący Kluczownik_   10 Wrz 2015 18:32 Odpowiedzi: 21    Wyświetleń: 1221