Generalnie wilgoć; to co słychać to uloty z wysokiego napięcia. Wysuszyć, odkurzyć i nie powinno się nic wydarzyć. Na szczęście nie widać nic na zewnątrz, czyli jak się uszkodzi, to sam transformator WN. Jeśli z tego powodu są upływności wewnątrz, to nie poradzisz - albo tak będzie działać albo w końcu padnie. Z reguły po wygrzaniu sprzętu przestaje...
Mam pytanie, jakie napięcie daje trafo WN w telewizorze UNITRA T5005 bo chciałem go wykożystać jako trafo do jonizatora powietrza
Jaki TV co ma osobne, płaskie VHF-UHF, jaki dekoder? Unitra T5005 a dekoder STB DVB-T2
Witam U mnie w domu chyba taki był, on miał z boku przełącznik bębnowy? A jakie jeszcze kolega posiada? Miałem gdzieś lampy ale nie pamiętam gdzie one są, Porządki synka ale mówi, że nie wyrzucał. Pozdrawiam tak ten też posiada tylko zakres vhf przez co kanały 1-12 są wybierane selektorem bębnowym. posiadam jeszcze algę 1 czyli poprzednik tej o której...
radio tranzystorowe unitra unitra wskaźnik unitra unitra przewijanie
bydgoszcz trzeciewiec neptun odchylać pionowy odkurzacz gwint wirnik
sharan centralny zamek lidlomix silnik
Błąd komunikacji w pompie ciepła: przyczyny i diagnostyka Zamienniki diody 1.5KE350A: Przykłady i parametry