głośnik creative inspire t3100

Znaleziono około 78 wyników dla: głośnik creative inspire t3100
  • Creative Inspire T3100 - lewy głośnik milczy po podłączeniu słuchawek

Uszkodzone gniazdo słuchawkowe, ewentualnie zimny lut na nim.

Początkujący Elektronicy   31 Sty 2019 22:08 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 774
  • Creative Inspire T3100 2.1. nie działa lewy głośnik

Cześć, mam problem odnośnie głośników Creative Inspire T3100 2.1. Mianowicie nie działa lewy głośnik, Sprawdziłem wszystkie kable, wejście jack i wszystko jest sprawne każdy kabel ma przejście itp. Sprawdziłem również głośniki na laptopie oraz w telefonie i cały czas ten sam objaw - nie działa lewy głośnik. Czy to będzie spowodowane usterką w panelu...

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   06 Lis 2024 21:37 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 147
  • REKLAMA
  • Nie znalazłeś odpowiedzi? Zadaj pytanie Sztucznej Inteligencji

Czekaj (2min)...
  • Creative Inspire T3100 - Jeden głośnik gra cicho, możliwy problem ze wzmacniaczem

Stawiam na potencjometr przy pilocie w głośniku.

Audio Nagłośnienie Domowe   14 Paź 2013 00:52 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 2742
  • Głośniki CREATIVE T3100 - nie działa prawy głośnik

Witam! Ostatnio nabyłem głośniki CREATIVE INSPIRE T3100. Głośniki są używane. Problem tkwi w prawym głośniku: głośnik nie działa a jak już działa to bardzo cicho. Próbowałem naprawiać, sprawdzałem czy nie jest gdzieś kabel oderwany lub czy nie robi gdzieś zwarcia. Lewy głośnik i subwoofer działają prawidłowo. Gdy podgłosze za dużo to wszystkie głośniki...

Audio Serwis   26 Mar 2013 20:29 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 5007
  • REKLAMA
  • Dziwne dźwięki przy większej głośności w Creative Inspire T3100 - wymiana?

Witam wszystkich chciałbym poprosić o poradę. Posiadam zestaw głośników creative inspire T3100 z głośnikiem niskotonowym w subwooferze 17W RMS (13cm). Problem tkwi, że przy większej głośności głośnik basowy wydaje dziwne dźwięki. Dzieje się tak już przy połowie głośności. Podłączałem pod laptopa- to samo. Czy mogę go wymienić na jakiś inny głośniczek?...

Audio Estradowe, Sceniczne, Studyjne   22 Mar 2009 19:00 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 1202
  • Creative Inspire T3100 - brak dźwięku, LED świeci, TDA7378 wymieniony, Stand By?

Na płytce nie ma tranzystora Q6.Są od Q1 do Q5.wylutowałem i Sprawdziłem je wszystkie,sprawdziłem też wszystkie elektrolity i rezystory.Zestaw w dalszym ciągu milczy.Byłem u znajomych co maja taki sam zestaw , podmieniałem małe głośniki aby zagęścić pole poszukiwania.mały głośnik sterujący u nich działał a jednostka centralna nie. Nasunęła mi się myśl,...

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   30 Paź 2011 20:08 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 5510
  • Creative Inspire T3100 - brak dźwięku po podróży, dioda się świeci, słuchawki działają

Sprawdź potencjometr, to słaby punkt tych głośników a także 6100. Skąd to przypuszczenie z gniazdem słuchawek? Sprawdź podłączenie głośników.

Komputery Hardware   27 Lip 2009 19:31 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 4117
  • REKLAMA
  • Creative Inspire T3100 - brak dźwięku z głośników, słuchawki działają

Witam. Mam problem z tymi glośnikami. Ni z tąd ni z owąd przestały wydawać dźwięk. Zasilanie jest podłączone, kontrolka świeci, regulacja pokrętłem nic nie daje. Jedynie jak podepnę pod nich słuchawki to tam dźwięk leci ale z samych głośników w ogóle. Co im się mogło podziać? Patrzyłem niby po płytce czy nie ma śladów jakiegoś upalenia czegoś ale nic...

Komputery Hardware   19 Sty 2010 21:04 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1982
  • creative inspire t3100 harczy i wydaje dziwne głosem

creative inspire t3100 haraczy głośnikiem nie wiem to opłacalnie tej naprawa robiłem tylko panel oznacza że cicha i głośno pod kabel kolorowej więc są odlutowane a lutowałem pod płytkę część działa gra ale jak ruszać pod kabel no haraczy nie wiem czy ma zwarcia płytkę i dziwne gra dzwiękiem

Audio Nagłośnienie Domowe   28 Lut 2023 11:58 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 324
  • REKLAMA
  • [Kupię] Głośniki komputerowe CREATIVE Inspire T3100

Kupię Głośniki komputerowe CREATIVE Inspire T3100, nowe lub używane. Nie mogę nigdzie znaleźć tych głośników w sprzedaży (już nie ma ich oficjalnie w sprzedaży od jakiegoś czasu). Czy ktoś się może spotkał z tą ofertą lub wie gdzie je nabyć ? KONTAKT: tel. 514998580 e-mail: lajper(at)gmail.com

Komputery Bazar   12 Lip 2012 15:40 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 746
  • Inspire T3100 - zanik dźwięku przy dużym wysterowaniu

Witam, Próbuję naprawić zestaw komputerowych głośników aktywnych Creative Inspire T3100. Problem jest taki, że przy dużym wysterowaniu zanika dźwięk - tylko przy "mocniejszym uderzeniu"... Z tego co przeglądałem forum wyszło, że najprawdopodobniej wina leży w zasilaniu. Z jednej strony może być to trafo (ciężko znaleźć, bo zasilanie jest 12-15 V AC),...

Początkujący Naprawy   17 Mar 2010 22:41 Odpowiedzi: 10    Wyświetleń: 2767
  • Dlaczego lewy głośnik nie działa? Creative Inspire T3100 2.1.

Moźe być przetarty w środku kabel wejściowy sygnału (ten który ma końcówkę jack) Dodano po 41 W środku kabla oczywiście, nie w środku suba

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   07 Lip 2015 20:42 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 1053
  • Jak wybrać odpowiedni wzmacniacz do głośników Creative Inspire T3100 za niewielką cenę?

Wszystko inne to znaczy? Napięcia pomierzone?

Audio Domowe Jakie Kupić?   20 Lut 2023 19:38 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 327
  • Creative Inspire T3100 - Cisza w prawym głośniku.

Po rozkręceniu obudowy głośnika okazało się, że ktoś przeciął kabel doprowadzający sygnał do głośnika i próbował połączyć, skręcając druty i izolując taśmą. Po usunięciu tych ''cudów'' Głośnik grał bardzo cicho, a przy pogłoszeniu ma maksimum trzeszczał głośno w takt muzyki. Drugi kanał (lewy) i subwoofer grał jak należy. Powodem problemu z prawym kanałem...

Audio FAQ i Solucje   12 Mar 2014 19:50 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 2685
  • creative inspirate T 3100- nie działa prawy głośnik

Witam. Posiadam zestaw głośników creative inspirate T 3100. Od pewnego czasu strasznie cicho gra mi prawy głośnik (lewy gra dobrze) . regulacja głośności i wejście na słuchawki jest ok.

Audio Nagłośnienie Domowe   20 Paź 2012 18:41 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 1473
  • Głośniki Creative Inspire T6100 - działa tylko jedno wejście, reszta nie reaguje

Dzień dobry ostatnio zakupiłem głośniki creative inspire T6100 a mianowicie działa tylko jedno wejście gdy podpinam do reszty działa tylko ten głośnik którego jest wpienty do tego co działa reszta nie działa https://obrazki.elektroda.pl/2680028600_... https://obrazki.elektroda.pl/1231523600_...

Połączenia urządzeń   10 Maj 2023 17:35 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 561
  • Jak zniwelować dźwięk basu z głośników Creative Inspire T3100 w bloku?

Myślę że bardziej boisz się rodziców niż sąsiadów bo przecież do 22 możesz słuchać muzyki głośno jak ci się podoba oczywiście z umiarem xD:D ja mieszkam na samej górze i mam kolumny zawieszone na ścianie żeby za bardzo nie dudniły na podłodze. Bo jednak nie lubię jak przyleci mi sąsiadka i truje dupę xD (żeby jeszcze to była jakaś fajna młoda xD) Witam...

Audio Nagłośnienie Domowe   21 Sty 2009 10:09 Odpowiedzi: 14    Wyświetleń: 6969
  • Creative Inspire T3100 - Jak poprawić wysokie tony? Tweeter samochodowy?

Witam, kupiłem sobie w/w głośniczki do komputera za okazyjne 100zł. Nie jest źle. W porównaniu do logitecha w tej cenie wypadają dobrze pod wszystkimi względami. Jednak przyzwyczajony do słuchania muzyki na głośnikach pseudo-estradowych mam niedosyt góry, od 15kHz w górę. Wbudowane głośniczki 6W w satelitkach są jakieś dziwne, na średnie się nadają...

Audio Serwis   31 Sie 2007 22:04 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 1595
  • CREATIVE INSPIRE T3100 - zniekształcony dźwięk przez uszkodzony tranzystor STS9014

W zespole głośników jak w temacie po podaniu sygnału na wejście , na wyjściu w głośnikach słychać było tylko mocno zniekształcony dźwięk. Powodem takiej usterki był tranzystor STS9014. Po wymianie tranzystora dźwięk na w głośnikach czysty i mocny.

Audio FAQ i Solucje   15 Maj 2010 14:14 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 1505
  • zestaw głośnikowy Creative Inspire T3000 - brak basu

Witam, jak w temacie mam problem z subwooferem w zestawie głośników komputerowych Creative 2.1 - T3000. Wzmacniacz oparty jest o TDA7378 i sprawa wygląda tak, że jeśli przy podanym źródle podkręcę pilotem głośność na maximum, to z głośnika niskotonowego wydobywa się dźwięk, lecz bardzo cichy. Natomiast jeśli podłącze satelitki, to grają one bez zarzutu....

Audio Początkujący   21 Lip 2014 21:37 Odpowiedzi: 32    Wyświetleń: 4914
  • Creative Inspire t6060 - brak dźwięku po podłączeniu przez kabel aux do telefonu/laptopa

Witam, posiadam wyżej wymieniony zestaw i podłączając go pod telefon lub laptop za pomocą kabla aux, żaden głośnik nie wydaje z siebie dźwięku. Ma to prawo w ogóle działać? Bo wydaje mi się, że kiedyś tak to właśnie robiłem. Nie zależy mi, żeby działały wszystkie. Wystarczy konfiguracja 2.1

Audio Nagłośnienie Domowe   26 Wrz 2015 11:30 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1374
  • Szukam głośników 2.1 Creative Inspire T3300 do 150 zł z pilotem

Szukam głośników 2.1 do komputera za około 150zł.Najlepiej jakby posiadały pilota przewodowego i regulacje basów może być na subuferze. Myśle nad Creative Inspire T3300 Co myślicie o nich czekam na wasze propozycje. Dodano po 45 https://www.morele.net/glosniki-komputer...

Audio Domowe Jakie Kupić?   26 Cze 2018 22:08 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 303
  • Zestaw głośników komputerowych Creative INSPIRE T3100 - naprawa.

Witam. Od kilku miesięcy zmagam się z naprawą głośników komputerowych o wyżej wymienionym modelu. Głośniki były podłączone do komputera stacjonarnego. Po 12 latach rzadkiego użytkowania (1 lub 2 razy na tydzień), głośniki przestały grać. Na początku moje podejrzenie padło na zasilacz, ale po sprawdzeniu zasilacz był sprawny. Postanowiłem, więc spróbować...

Początkujący Naprawy   17 Lis 2020 14:17 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 534
  • Creative Inspire T3100 - Jak uruchomić subwoofer i jeden głośnik bez drugiego?

Może da się dokupić taki głośniczek na allegro czy tam gdzie?

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   04 Sty 2018 17:41 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 594
  • Jak naprawić luźne gniazdo w głośnikach Creative Inspire T3100?

Witam Zakupiłem ostatnio głośnik Creative Inspire T3100 Podłączyłem pierwszy głośnik z regulacją głośności do speakers right i wszystko pięknie ładnie gra Ale potem podłączyłem drugi głośnik pod speakers i wystąpił mały problem aczkolwiek gniazdo jest strasznie luźne i nie mogę go dobrze podłączyć .Wiem że głośnik napewno działa bo odcięłem końcówkę...

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   02 Lis 2013 15:29 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 2061
  • Jakie głośniki typu Creative Inspire T3100 wybrać i czy Edifier C2X będą ok?

Hej, poszukuję głośników pokroju [url=http://www.benchmark.pl/mini-recenz... Inspire T3100, które obecnie posiadam, ale niestety jednen głośnik (ten główny, prawy) szlag trafił i nie wiem czy chce mi się go naprawiać. Nie musza posiadać BT, czy być jakoś super głośne, ważne aby dźwięk i bass...

Komputery Co kupić?   18 Mar 2016 00:37 Odpowiedzi: 8    Wyświetleń: 678
  • Jakie głośniki komputerowe do około +/- 150 zł?

W zestawie 2.1 głośnik niskotonowy jest w osobnej skrzynce. Poprawia znacząco jakość dźwięku. Sam mam głośniki Creative Inspire T3100 kupione w 2008 r. i nadal mają się dobrze. W twoim budżecie nowe Creative T3300, a jak się nie boisz używek, to za parę dych szukaj na Allegro/OLX Creative T3100. Tu masz np. za 50 zł: [url=https://www.olx.pl/oferta/glosniki-...

Komputery Co kupić?   17 Sty 2018 08:43 Odpowiedzi: 26    Wyświetleń: 5589
  • Trzeszczenie głośników Creative 2.1 INSPIRE T3100 po imprezie

Chodziło mi bardziej żeby jeśli może podłączył je pod inny sprzęt na chwilę i sprawdził czy dalej charczą by wykluczyć jedno z dwóch.

Początkujący Naprawy   27 Paź 2019 12:09 Odpowiedzi: 15    Wyświetleń: 1083
  • Podłączenie transmitera BT do zestawu 2.1 Creative Inspire T3100 w starej gitarze

Witam was potrzebuje pomocy. Chce zrobić dla znajomej na urodziny głośnik bluetoth. Jako obudowę chce użyć starej gitary. I teraz tam mam niepotrzebny zestaw 2.1 creative inspire t3100 który umieszczę w gitarze i podepnę pod to transmiter bt. I tu pojawia się problem ponieważ transmiter bt wymaga ładowania przez usb. Nie mam pojęcia jak to podpiąć,...

Początkujący Elektronicy   12 Maj 2021 21:08 Odpowiedzi: 13    Wyświetleń: 417
  • Jak podłączyć subwoofer Creative Inspire T3100 bez satelitek?

Schematy: https://www.elektroda.pl/rtvforum/viewto... https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2... http://pinouts.ru/Home/creative_t3100_sp... Na ich podstawie znalazłem piny wejściowe (dwa piny blisko siebie) oraz powrót od jedngo i drugiego wejścia - wyszedłem z założenia, że skoro mój sygnał i tak się...

Początkujący Naprawy   16 Mar 2019 19:34 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 960
  • Charczący subwoofer w zestawie Creative Inspire T3100

Także próbowałem zniwelować ten efekt ale bez skutecznie (ucinałem rurę BR oraz wstawiałem nową, bez efektu), doszedłem do wniosku że winny musi być głośnik . Ostatecznie umieściłem kawałek gąbki (grubość ok. 1 cm ) na wewnętrznym końcu rury BR i przymocowałem gumką do włosów, teraz głośniki grają w miarę normalnie. Zauważyłem że to "pierdzenie" występuje...

Audio Początkujący   05 Sty 2011 19:55 Odpowiedzi: 11    Wyświetleń: 4420
  • Jakie głośniki 2.1 do PC do 150zł? Opinie o Logitech Z323, alternatywy dla T3100

Chciałbym się was poradzić jakie głośniki w tym zakresie cenowym były by "najlepsze" pod względem czystości brzmienia i mocnego basu. Obecnie mam CREATIVE 2.1 Inspire T3100 nigdy nie narzekałem, ale ostatnio spalił się jeden głośnik i czas na zmianę. Na oku mam ten model : Logitech Z323 Czekam na opinie na jego temat ewentualnie inne propozycje.

Audio Domowe Jakie Kupić?   08 Maj 2012 13:14 Odpowiedzi: 8    Wyświetleń: 1800
  • Głośniki komputerowe do 350zł – czysty dźwięk i głęboki bas, alternatywy dla Genius

Zastanawiam się właśnie między zestawem 2.0, a 2.1, bo z tego co słyszałem, to zestawy 2.0 są całkiem wydajne i bas leci z dwóch źródeł. Głośniki ok. 2-2.5 metra ode mnie. Jeśli chodzi o zestaw 2.0/2.1, to liczę na Waszą sugestię. Obecnie używam Creative Inspire T3100 (2.1) kupionych X lat temu, ale jeden głośnik mi nie działa i czas je zmienić, a Creative...

Audio Domowe Jakie Kupić?   09 Lis 2013 16:31 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 2187
  • Czy jest możliwość rozbudowy zestawu głośników Creative Inspire T3100?

Sigma aż milo jak podłącze pod tel. Jakość dźwięku jest bardzo dobra. Cóż o gustach i słuchu się nie dyskutuje. Ale czy spełnia ten "twór" parametry zestawu stereofonicznego 2.1 ? Z pewnością gra głośno centralnie i ot wszystko. Na pewno gorzej niż odpowiednio rozstawiony zestaw głośników 2.1 Creative Inspire T3100 w oryginale. Proszę pochwalić się...

Początkujący Naprawy   24 Sty 2018 22:51 Odpowiedzi: 5    Wyświetleń: 1869
  • Trzeszczenie głośników firmy Creative Inspire T3100.

Co mogę zrobić by te głośniki nie trzeszczały i kontrolka nie migała?? Sprawdzić i ewentualnie naprawić zasilacz.

Początkujący Naprawy   21 Maj 2020 08:48 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 1656
  • Jak podłączyć kable w głośnikach Creative Inspire T3100 2.1?

Miałem podobny problem ale udało mi się dojść jak to podłączyć. Jeśli była by Ci jeszcze potrzebna pomoc, to tu zamieściłem schemat z opisem: http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtop...

Początkujący Elektronicy   02 Kwi 2009 11:05 Odpowiedzi: 1    Wyświetleń: 3473
  • Jak podłączyć amplituner Panasonic SA HE75 do głośników Creative Inspire T3100?

No, wejścia cyfrowego to-to nie ma.

Połączenia urządzeń   18 Paź 2016 19:30 Odpowiedzi: 9    Wyświetleń: 1014
  • Jak połączyć głośniki Creative Inspire T3100 i Sony SS-H650?

Witam mam zestaw głośnikowy creative inspire t3100 oraz 2 głośniki sony SS-H650. Moje pytanie jest takie czy da się je połączyć razem np. kablem żeby działały jako jedność ? Jak da się to poprosił bym propozycje ich połączenia. Creative są podłączone do komputera- nw czy się to przyda ale napisałem ^^. [/s]

Audio Nagłośnienie Domowe   27 Mar 2013 22:56 Odpowiedzi: 3    Wyświetleń: 996
  • Cykanie w głośnikach Creative Inspire T3100 przy włączaniu światła i pracy zamrażarki

Witam. Posiadam głośniki creative inspire T3100 i zauważyłem dziwne cykanie, kiedy tylko ktoś zapali lub zgasi światło, oraz jak zamrażarka zaczyna pracować lub kończy. A jak trafiam kablem do gniazda usb na obudowie to z głośników wydobywa się jakby dźwięk iskrzenia. Mam pytanie czy to jest normalne, czy to awaria?

Audio Początkujący   15 Mar 2010 20:09 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1930
  • Zasilanie do dysku Samsung 3,5 i głośników Creative Inspire T3100

nie mam kompa stacjonarnego, znajomi tez maja, kazdy na laptopie siedzi

Początkujący Naprawy   08 Maj 2012 12:05 Odpowiedzi: 15    Wyświetleń: 5481
  • Creative Inspire T3100 - podłączenie pod kontroler DJ-ski

Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie głośników Creative Inspire T3100. Czy da rade je podłączyć pod jakikolwiek kontroler dj-ski? Mam w planach kupno Reloopa Beatmix i zastanawiam się czy da rade go podłączyć pod te głośniki.

Połączenia urządzeń   08 Lis 2014 14:15 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1341
  • Creative Inspire t3100,znika dźwięk z lewego głośnika

Brak innego głośnika.

Komputery Hardware   18 Mar 2010 19:21 Odpowiedzi: 10    Wyświetleń: 2758
  • Brak dźwięku w prawej satelicie Creative T3100 - co może być przyczyną?

Witam przychodzę z problemem w głośnikach creative inspire t3100. Mianowicie nie gra mi prawa satelita (same głośniki są ok - sprawdzałem). Po podłączeniu słuchawek obie grają bez najmniejszego problemu. Spotkał się ktoś z takim przypadkiem i jest mi w stanie podpowiedzieć co może być nie tak? Dołączam zdjęcia płytki z prawej satelity. https://obrazki.elektroda.pl/6188576100_...

Początkujący Naprawy   05 Sty 2024 20:06 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 348
  • Słaby dźwięk przy przejściówce jack 3,5 - 2x jack 3,5

Ja mam podpięte przez rozgałęźnik za kilka zł słuchawki LOGITECH ClearChat Premium PC i głośniki Creative Inspire T3100. Nie zauważyłem u siebie pogorszenia dźwięku.

Komputery Hardware   16 Sty 2010 12:00 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 4006
  • KM 7733 - T3100 - Podłączenie subwoofera do wieży KM7733

Witam. Potrzebuję pomocy w sprawie podłączenia tylko samego subwofera lub ewentualnie w przypadku braku innej możliwości razem z głośnikami. Subwoofer i głośniki - Creative inspire T3100 Mini wieża - Kruger Maetz KM7733 - wg instrukcji posiada wyjście na subwoofer - mini jack. Czy jest taka możliwość, a jeśli tak to jak to zrobić. Jestem dość zielony.

Początkujący Naprawy   27 Lip 2015 14:22 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 1671
  • Jak wyeliminować szumy w głośnikach po podłączeniu do zasilacza komputerowego?

Tak to głośniki Creative Inspire T3100 . Mają wzmacniacz w basowym głośniku. Wejście audio jest w prawym głośniku który jest podłączony grubym kablem w którym było 9 mniejszych (nazwałem to skrętką przepraszam). Wcześniej miałem je podłączone pod gniazdko w drugim końcu pokoju i brumu nie było. W środku było wszystko w porządku. Myślę aby zrobić jakiś...

Początkujący Naprawy   30 Wrz 2015 21:05 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 783
  • Głośniki komputerowe 2.1 do 200 zł z jakością jak Creative Inspire T3100

Piszę w tym dziale ponieważ potrzebuję precyzyjnego dopasowania modelu głośników komputerowych. Proszę o poradę w sprawie zakupu głośników komputerowych 2.1 do 200 zł. Bardzo podoba mi się jakość dźwięku głośników Creative Inspire T3100 (niestety ich już kupić nie można) - właśnie coś w tym rodzaju potrzebuję, nawet mogą być takie same. Głośniki mają...

Audio Domowe Jakie Kupić?   13 Lip 2012 16:32 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1089
  • Jakie głośniki 2.1 do domowej siłowni? Creative Inspire T3300 vs T3100

Witam, Jedno z pomieszczeń w domu przystosowałem pod siłke. Potrzebuje jakieś głośniki w konfiguracji 2.1, żeby można było podłączyć mp3 i żeby się lepiej pakowało :) Generalnie nie znam się na obecnych trendach, nie wiem jakie firmy teraz przodują w produkcji tego typu sprzętu. z 10 lat temu kupiłem głośniki Creative Inspire T3100 do kompa https://www.amazon.com/Creative-Inspire-...

Komputery Co kupić?   03 Maj 2018 12:20 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 408
  • Sound Blaster X-Fi 7.1 SB0770 pod zestaw Logitech z-623

Czy karta Sound Blaster X-Fi 7.1 SB0770 będzie wystarczająca pod Logitech z-623 czy może lepiej dołożyć i kupić Sound Blaster X-Fi Surround Pro 5.1 USB ??? Chodzi mi głównie o dobrą jakość dźwięku i czysty, mocny bass. Narazie posiadam płytę główną ASUS M5A97 ze zintegrowaną kartą dźwiękową, która ładnie obsługuje głośniki Creative Inspire T3100. Z...

Komputery Co kupić?   16 Gru 2014 16:10 Odpowiedzi: 2    Wyświetleń: 1185
  • Creative T3100 vs Inspire M2600 - które głośniki 2.1 wybrać?

słuchaj mam pytanie. Mam takie wejścia : na głośnik,mikrofon,słuchawki.I czy mozna podłączyć głośniki na 2.1

Estrada Co Kupić   07 Lip 2008 10:01 Odpowiedzi: 16    Wyświetleń: 2097
  • Porównanie głośników CREATIVE Inspire T3100 i T3130 - które lepsze?

Witam, Chciałbym poruszyć temat porównania głośników komputerowych starych CREATIVE Inspire T3100 do nowych CREATIVE Inspire T3130 . Chodzi o to które lepiej się spisują , czy są bardzo podobne ? Oczywiście nie chodzi tu o cechy wizualne. Z góry dzięki za pomoc , pomoże mi to w wyborze , ponieważ jestem blisko zakupu nowych T3130 .

Audio Domowe Jakie Kupić?   14 Lip 2012 11:15 Odpowiedzi: 0    Wyświetleń: 1206
  • problem z podlaczeniem glosnikow creative inspire t3100 2.1

Co?? A jak windows ma niby wykryć głośniki. Opisz problem na czym polega.

Software serwis   30 Paź 2008 14:34 Odpowiedzi: 6    Wyświetleń: 6824
  • Płyta główna - zamiana kanałów audio i problem z rozpoznawaniem pendrive'ów

na innym sprzęcie jest to samo (głośniki komputerowe Creative Inspire T3100). Zrzut ekranu z pomiaru napięć: http://obrazki.elektroda.pl/9532852700_1... Niestety nie mam możliwości sprawdzić napięć miernikiem... PS. Audio na tym wzmacniaczu grało już ładnych kilka miesięcy i wszystko było ok... żadnych problemów nie było... to się stało nagle...

Komputery Hardware   02 Sie 2011 17:39 Odpowiedzi: 9    Wyświetleń: 1619
  • Wybór głośników 2.1 do 150 zł: Logitech X-230 czy Creative Inspire T3100?

Mhmm, dzięki. Poczekam na jakiś post na temat logitecha ;)

Estrada Co Kupić   30 Sty 2009 12:23 Odpowiedzi: 4    Wyświetleń: 1121
  • Jakie głośniki 2.0 lub 2.1 do 200 zł wybrać do komputera?

Kolega ma z Creativa 2.1 za 100zł Bardzo fajnie gra. Czyściutki basik. Sam je będę kupował. Creative Desktop Inspire T3100 2.1

Estrada Co Kupić   18 Maj 2008 14:55 Odpowiedzi: 9    Wyświetleń: 1971
  • Samsung 55RU7102 - Brak wyjścia słuchawkowego i głośniki creative.

Witam, wiem, że wątków oscylujących w około tego tematu było już milion. Natomiast każdy przypadek, typ sprzętu i wiedza autora jest inna - stąd też pozwoliłem sobie stworzyć ten post z prośba o Waszą opinię i ewentualne rady. Otóż, kupiłem wczoraj telewizor samsunga 55RU7102 i oczywiście nie posiada on wyjścia na słuchawki. Jakież było moje zdziwienie...

Połączenia urządzeń   11 Lut 2020 17:36 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 2424
  • Bike Audio+potrzebna pomoc odnośnie nagłośnienia

Otóż mam taki plan. Chcę zamontować do roweru oto te głośniki http://www.agito.pl/zestawy-21/creative-... Zasilane są poprzez transformator 12V 30wat i taką mają one moc. Chcę to podłączyć albo do aku 12 albo do baterii połączonych szeregowo (8x1.5V). Z tego co wiem to potrzebna by była przetwornica...

CarAudio   30 Lis 2008 17:58 Odpowiedzi: 7    Wyświetleń: 1855
  • Jak wyczyścić potencjometr w Creative Inspire T6100? Gdzie użyć Kontakt S61?

Zdjęcie Sanowiaka odnosi się do potencjometru w głośnikach T3100 (potencjometr dwukanałowy). W T6100 wystarczy wywiercić jedną dziurkę, tą od strony pokrętła (potencjometr jednokanałowy).

Głośniki i Zestawy Głośnikowe   27 Cze 2012 15:53 Odpowiedzi: 8    Wyświetleń: 15828
  • Zestaw głośników 2.1 do 80 zł do muzyki elektronicznej – Tracer SW 355 czy coś lepszego?

Ja mogę od siebie polecić creative inspire t3100. Jak na taką cenę grają ok.

Audio Domowe Jakie Kupić?   25 Cze 2014 17:19 Odpowiedzi: 11    Wyświetleń: 2790